Glavni » alibaba-info » Kaj pa, če nekoga blokiram v Instagramu?

Kaj pa, če nekoga blokiram v Instagramu?

AliExpress WW

"Kaj se zgodi, če nekoga blokiram na Instagramu? " To je eno glavnih vprašanj, ki jih prejmemo od uporabnikov v tej situaciji, in poskušali vam bomo ponuditi rešitve, za katere menimo, da bi jih morali upoštevati. V zvezi s tem morate najprej vedeti, da vam Instagram, tako kot glavna socialna omrežja, omogoča, da nekoga blokirate, ko ne želite imeti stika z njim.

Kaj se zgodi, če nekoga blokiram na Instagramu?
Oglejte si ta video na YouTubu

V zvezi s tem morate najprej vedeti, da če nekoga blokirate na Instagramu, ta oseba ne bo mogla videti vašega profila, Niti vaše fotografije niti videoposnetki. Prav tako ne bo mogel iskati po vašem računu in po njegovem mnenju se bo zdelo, da ste ga izbrisali. Na enak način morate vedeti, da ta oseba ne bo obveščena o blokadi, zato vam zanjo ni treba skrbeti..

Seveda morate v takšnih primerih upoštevati, da če imate svoj račun v javnem načinu, vas lahko vedno najdejo in si ogledajo vsebino, če Instagram vnesete s spletnega naslova, ki ga ima aplikacija. Če se želite temu izogniti, lahko svoj račun za Instagram daste zasebno, da se izognete težavam. Če pa je vaš profil javen, si lahko ogledate tudi komentarje na fotografije drugih uporabnikov, všečke in v bistvu vse dejavnosti, ki jih opravljate.

Kazalo ()

  Kaj se zgodi, ko nekoga blokiram na Instagramu

  Analizirajmo nekaj glavnih mitov, ki obstajajo o možnosti blokiranja uporabnikov na Instagramu, da boste razumeli, kaj natančno se spremeni, ko izkoristimo to funkcijo.

  Če koga blokiram na Instagramu, njegovi všečki izginejo

  Tudi če ste nekoga blokirali na Instagramu, morate vedeti, da zaradi tega ne bodo izginili njegovi všečki ali komentarji. The Všeč mi je in komentarji bodo še vedno tam, čeprav lahko komentarje sami izbrišete ročno, brez večjih težav.

  Če koga blokiram na Instagramu, te neha spremljati

  Seveda, ko nekoga blokiramo na Instagramu, bo natanko tako, kot da bi nas ta prenehal spremljati in v bistvu to, kar v teh primerih dosežemo, postane ta oseba nevidna, kot da smo zanjo izginili. Zato ne boste mogli videti svojih publikacij, zgodb ali česar koli drugega.

  Kaj se zgodi, če mi je všeč fotografija uporabnika, ki sem jo blokiral

  Če ste uporabnika blokirali in vam je po pomoti všeč katera od njegovih fotografij, se pretvarjajte, da se ni zgodilo popolnoma nič, ker se bo to zgodilo. Resnica je, da mi je všeč, da bo samodejno izginil, zato vas v teh primerih nima ničesar skrbeti.

  Če nekoga blokiram na Instagramu, lahko vidi moje fotografije

  Ne, ne bodo mogli videti nobene vaše fotografije. Vendar boste lahko videli fotografije svojih prijateljev, na katerih ste, dokler sledite prijateljem, če imajo zaseben profil, ali preprosto dostopati do njihovih profilov, če so v javnem načinu..

  Ne bodo mogli videti vašega profila

  Ko gre za račune za javni dostop, kdor koli lahko dostopa do vaših fotografij, jim daje všečke in komentarje. Razlog, zakaj priporočamo, da če tega ne želite dovoliti, naredite svoj profil zaseben.

  Ne samo, da se vas to skoraj popolnoma reši problematična, kot je vsiljena pošta, vendar bo vašemu profilu dala novo raven varnosti in nadzora.

  Zdaj morate vedeti, da ko blokirate uporabnika, tudi če je vaš profil javen, bo zanj, kot da bi bil zasebnik ". In ko uporabnik blokira, ne bo mogel dostopati do vaših fotografij in videoposnetkov in posledično z njimi komunicirati. Kot da bi šlo za zasebni profil.

  Ne bo mogel iskati po vašem računu

  Poleg že omenjenega blokirana oseba ne bo mogla iskati računa osebe, ki jo je blokirala. Zdelo se bo, kot da ste ga odstranili iz družbenega omrežja. Če pa je račun javen, Še vedno bo dostopen, če komentirate objave drugih uporabnikov.

  Če v brskalnik pravilno vnesete svoje uporabniško ime, lahko do svojega profila dostopate na naslednji način: //www.instagram.com/uporabniško ime. Čeprav boste za takšen dostop seveda morali anonimno krmariti, torej brez kakršnega koli računa, saj če to storite prek blokiranega računa, še vedno ne boste mogli dostopati.

  Kakor je razvidno, pa bo dostop do profila v celoti blokiran, če je račun zaseben..

  Ne bo vedel, da ste ga blokirali

  Vprašanje mnogih uporabnikov je, ali boste vedeli, da sem ga blokiral? In odgovor je ne. Gre za popolnoma tajno akcijodo. Edini način, da uporabnik ugotovi, ne da bi mu vi to povedali, je, da opazi, ko vidi, da prek socialnega omrežja nikakor ne more komunicirati z vami.

  Prav tako ne boste mogli komunicirati z osebo. Na primer, če mu daste všeč, bo odstranjen samodejno.

  Ste že kdaj koga blokirali na Instagramu?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar