Glavni » alibaba-info » Kaj manjka v vaši hiši? Nove ponudbe v AliExpress Plaza

Kaj manjka v vaši hiši? Nove ponudbe v AliExpress Plaza

AliExpress WW

Zdaj preživimo več časa kot kdaj koli prej v svojem domu. Zato je pomembno, da imamo vse, kar potrebujemo, da nam je udobno. Vam ni več treba zapustiti hiše ali čakalne vrste, izdelke za dom lahko kupite po najboljši ceni, saj je v AliExpress Plaza vedno več specializiranih trgovin.

Naslednja promocijska kampanja te znamenite platforme s pošiljkami iz Španije se osredotoča na gospodinjske izdelke: aparate, prevleke za odeje, ponve

...

Lahko najdete celo oblikovalsko pohištvo in svetilke! Kaj manjka v vaši hiši? Preberite, če želite odkriti najboljše ponudbe AliExpress Plaza

Kdaj se začnejo te nove ponudbe AliExpress Plaza??

Ponudbe izdelkov AliExpress Plaza za gospodinjske izdelke se bodo začele zadnji teden januarja. Začnejo se 25. januarja ob 9 zjutraj in končajo 30. januarja ob 9 zjutraj. A popusti so že na voljo, kliknite tukaj za dostop do vseh popustov za vaš dom v AliExpress Plaza.

Najboljše ponudbe in popusti za vaš dom v AliExpress Plaza

Enote so omejene, zato je pomembno, da veste, katere so najboljše ugodne ponudbe, in jih čim prej dodate v košarico. Zato smo si ogledali vse ponudbe in izbrali najbolj izjemne ponudbe, da ne izgubljate časa. Še vedno ne pozabite, da lahko na tej povezavi najdete vse podrobnosti promocije.

Eden od izdelkov, ki so nam pri ponudbah teh ponudb AliExpress Plaza najbolj všeč in za katere morda niste vedeli, da jih lahko kupite na tej platformi, so čistilni izdelki, ki bodo v prodaji. Na primer, 200 Finish All in 1 Max tablet bo znašalo 30 EUR (prvotna cena 46,95 EUR) in paket 3 Finish lakov za 480 pranj v prodaji po 16,92 EUR (prvotna cena 37,60 EUR).

Te izdelke najdete v uradni prodajalni Finish v AliExpress Plaza, do katere lahko dostopate tukaj. Izkoristite priložnost, da svojo košarico dopolnite z drugimi popusti v tej trgovini, kot je paket 10 mehčalcev Flor za samo 23,86 € (prvotna cena 30,99 €) ali paket 2 ekoloških detergentov Botanical Origin za samo 14,87 € (prvotna cena 23,99 €).

Novost so tudi nove trgovine AliExpress Plaza z domačim tekstilom, ki bodo imele tudi popuste in ponudbe. Tako kot trgovina Today s popustom na prevleke za odeje z originalnimi dizajni le 32 € (originalna cena 35,52 €), trgovina Elka s 100% bombažnimi prevlekami od 27,73 € (prvotna cena od 30,82 €) ali te bombažne in platnene prevleke v različnih barvah za samo 22,85 € (prvotna cena 25,39 €).

Našli bomo tudi druge zelo zanimive domače tekstilije, kot so visokokakovostne zatemnitvene zavese, različne barve in različne velikosti od 7,46 € (prvotna cena 8,68 €). Če želite obnoviti brisače, ne zamudite te priložnosti, ima trgovina Semax popuste na komplete brisač za roke, 4 enote od 14,18 € (prvotna cena 15,75 €) in komplete 4 vrhunskih brisač za roke od 41,22 € (prvotna cena 45,81 €).

Med zadnjimi promocijami smo že videli, da je Monix vedno bolj prisoten na tej platformi. Slovi po poceni, kakovostnih posodah, ki ne lepijo. Ob tej priložnosti ponuja popuste na svoj komplet 3 bakrenih posod (končna cena 39,42 EUR, prvotna cena 74,50 EUR), nabor 3 kovanih aluminijastih ponv (končna cena 35,75 EUR, prvotna cena 55,00 EUR) in štedilnik iz nerjavečega jekla (končni cena 41,80 €, prvotna cena 55,00 €).

Če je letos eden izmed vaših namenov imeti čistilec za dom, ima znamka Daris nekaj zelo zanimivih in poceni krp, kot smo že pojasnili v naši analizi izdelkov Daris na AliExpressu. Zdaj imajo uradno trgovino v AliExpress Plazi in izkoristijo to promocijo, da lansirajo svojo brisačo iz mikrovlaken z rezervoarjem za vodo za samo 14,17 EUR (prvotna cena 16,67 EUR) in ravno krpo z vedrom za samo 20 EUR (prvotna cena 23,27 EUR). Idealne so za enostavno čiščenje.

Trgovina TOPMUEBLE, do katere lahko dostopate s te povezave, prav tako izkorišča najnovejše akcije, da ponuja popuste in tako pridobi prodajo na tej platformi, tokrat pa uvaja nove popuste na svoje poceni in kakovostno pohištvo, kot so njene nočne omarice Miranda ( originalna cena 59,99 €, cena znižana 56,99 €), vaš komplet 2 tokijskih miz (originalna cena 53,99 €, znižana cena 51,29 €) ali vaša omarica za televizor Jade (prvotna cena 119,99 €, znižana cena 113,99 €).

In končno, trgovina, ki se ponovi tudi z zadnje promocije, vendar bo hišo vrgla skozi okno. To je trgovina Techbrey, specializirana za razsvetljavo, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. Ima nekaj dragocenih in zelo poceni svetilk, še posebej, če izkoristimo to akcijo s popustom. Njegove viseče svetilke, tako kot model Lennon, bodo naprodaj po cenah od 21 EUR (prvotna cena 49,99 EUR). Na svojih talnih svetilkah bodo imeli tudi ponudbe, kot je ta čudovita model svetilke korsade, za 83,18 € (prvotna cena 140,99 €).

Več nasvetov in popustov za prihranek denarja pri nakupih v AliExpressu

Kot lahko vidite, boste v tej promociji našli različne in zelo zanimive izdelke. Najbolje je, da dostopite do te povezave in si ogledate vse ponudbe in znižane blagovne znamke. Čeprav vas opozarjamo, da bo težko izbrati samo eno ponudbo, saj obstajajo zelo zanimivi izdelki, ki jih moramo skoraj vedno obnoviti v svojem domu. Če želite biti na tekočem z vsemi ponudbami in popusti na tej platformi, ne pozabite, da na AlixBlogu vedno analiziramo najboljše promocijske kampanje, izberemo izdelke s popustom, da ne izgubljate časa z iskanjem.

Poleg tega imamo razdelek z vajami, kjer razlagamo najboljše trike in nasvete za varen nakup na tej spletni prodajni platformi: kako varno plačati, kako slediti svojim naročilom, kaj storiti, če imate težave z nakupom

...

Če ne veste, kje začeti, ali te strani še vedno ne poznate dobro, priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, kjer vam razložimo vse, kar morate vedeti za nakup, tudi iz nič..

In ti? Katere izdelke za gospodinjstvo boste kupili v teh ponudbah AliExpress Plaza? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na Aliexpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar