Glavni » alibaba-info » Kaj naj storim, če ne morem pošiljati ali prejemati e-pošte na svojem Samsung Galaxy J7?

Kaj naj storim, če ne morem pošiljati ali prejemati e-pošte na svojem Samsung Galaxy J7?

AliExpress WW

Nekatere težave, ki so se odražale v pošti med uporabo j7, so se nanašale na vprašanje pošiljanja e-pošte na Samsung galaxy j7, v tem smislu e-pošte ni mogoče prejemati, ali še huje jih ni mogoče pravilno poslati prejemnikom, kar resnično povzroči slab trenutek za tiste, ki želijo ali morajo opraviti zadeve, povezane z e-pošto.

Kazalo ()

  Težave z zmožnostjo pošiljanja e-poštnih sporočil na Samsung Galaxy J7

  V tem smislu so te napake običajne in jih je enostavno rešiti, resnica je, da nimajo nobenih zapletov, najverjetneje boste prejeli opozorilo, ki označuje "Na žalost se je pošta ustavila", če je to težava, vam bomo pomagali najti rešitev za to nadležno in grozljivo napako.

  Zakaj ne morem pošiljati e-pošte na Samsung Galaxy J7?

  Obstaja več težav, ki segajo od težav s povezavo ali težav v anteno telefona, Včasih je težava samo v recepciji in to je dokazano, samo preveriti morate, kako dober je vaš sprejem, in na ta način se prepričajte, da težava ne prihaja od tam, vendar je to takrat, ko je telefon nov in ima priloženo tovarniške težave ali če je bil zadet zelo močan udarec.

  V tem smislu obstajajo različni vzroki, ti vzroki so lahko različnega izvora, od internetno povezavo ali da omrežje ni registrirano, dokler račun ni pravilno vpisan, včasih se podatki izčrpajo in pošta preprosto ne more ven, priporočamo, da vidite, koliko podatkov imate na voljo, če ima najeti podatkovni paket določeno količino kvot.

  Ti vidiki vplivajo in so zelo pogosti, zato vam ne bomo lagali večine težav, povezanih z e-pošto prihajajo iz povezave, lahko tudi virus, ki ga morate odstraniti

  Svojo internetno povezavo morate vedno preveriti z vstopom v brskalnik. poskušal obiskati splet kot na primer ta povezava

  Odpravite težave z e-pošto na Samsung Galaxy j7

  1. del:

  • Odprite nastavitve telefona.
  • Izberite Upravitelj aplikacij.
  • Na seznamu morate izbrati e-pošto.
  • Počisti predpomnilnik in podatke.

  2. del:

  • Izklopite mobilni telefon.
  • Vklopite mobilni telefon s pritiskom na Povečanje glasnosti + gumb Domov
  • ko je vklopljen in se prikaže logotip Samsung, morate spustiti gumbe
  • izberite, kje piše "počisti predpomnilnik "
  • Ko končate postopek, morate znova zagnati mobilni telefon.

  3. del:

  Če nobena od uporabljenih možnosti ne deluje, jo morate odstraniti e-poštni račun in ga znova vnesite, po ponovnem zagonu pa boste tako zagotovili, da težava ni neposredno v mobilnem telefonu.

  Upamo, da boste na ta način v takem primeru lahko rešili vaš problem, če ne boste razumeli, da lahko ponovite korake, Vedno je dobro vedno znova pregledati, kaj se naredi, ali je mogoče najti rešitev, za ta mobilni telefon obstajajo neverjetne aplikacije, ki jih ne morete nehati uporabljati.

  Druga možnost je pošiljanje e-pošte, če vaš Samsung Galaxy J7 ne pošlje

  Če imate težave z napravo za pošiljanje e-pošte, je najbolje, da uporabite nekaj od naslednjih programov, da lahko pošljite vsa e-poštna sporočila, ki jih želite kadarkoli.

  • Outlook: če svoj Outlook račun uporabljate pogosto prenesite aplikacijo, na ta način boste imeli neposreden dostop do celotne mape »Prejeto« in lahko boste mirno pošiljali e-pošto.
  • CloudMagic: v tej aplikaciji lahko dodajte do 5 e-poštnih računov različna, zato boste sestavili e-poštna sporočila s katerega koli od teh naslovov, ne da bi morali zapustiti isto aplikacijo.
  • Iskra: svojim uporabnikom ponuja interaktivni in uporaben vmesnik, je združljiv z večino poštnih podjetij elektronski, poleg tega da je popolnoma brezplačen.
  • myMail: to je aplikacija, ki vam omogoča povezovanje različnih računov, ena najbolj izjemnih funkcij je potisno obvestilo v realnem času, kar pomeni, da se vam prikaže, ko na glavni zaslon prispe novo sporočilo.

  Ne boste imeli težav s pisanjem e-pošte, poleg enostavnosti, ki jo ponujajo, da lahko različne račune povezujejo z obvestili v realnem času, tudi grafična okolja, ki so privlačna za vse; preizkusite vsakega izmed njih, izberite tistega, ki vam je najbolj všeč, in uživajte v tem, da lahko ravnate z e-pošto iz mobilne naprave.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar