Glavni » alibaba-info » Kaj naj storim, ko ne morem dostopati do Skypea ali se v njega prijaviti z Microsoftovim računom?

Kaj naj storim, ko ne morem dostopati do Skypea ali se v njega prijaviti z Microsoftovim računom?

AliExpress WW

Ko pomislimo klicanje, video klice, pošiljanje sporočil ali bomo imeli kakršno koli drugo vrsto komunikacije, bodisi iz računalnika bodisi iz pametnega telefona, bomo razmišljali o Skypeu in njegovem pravilnem delovanju, zaradi česar je ena najboljših platform za komunikacijo.

Vendar, kot pri vseh drugih storitvah, lahko imamo včasih težave z uporabo. Pravzaprav veliko uporabnikov komentira, da se prikaže sporočilo, da ne morem vstopiti v Skype prek Facebooka, Gmaila, številke ali uporabnika, mi pa vam želimo pokazati samo rešitev.

Kazalo ()

  Težava pri prijavi v Skype

  Najprej morate imeti v mislih to Skype ima več prednosti pred konkurenco, čeprav so druge aplikacije za komunikacijo ali sporočanje dodale funkcijo video klica, ta ne deluje tako dobro kot v tej Microsoftovi storitvi.

  Za dostop do našega računa Skype pri Microsoftu imamo dve možnosti. Prvi, prek Facebooka. Drugi z uporabniškim imenom in geslom.

  Večina uporabnikov, ki nam povedo, da imajo težave pri vstopu v Skype, v drugem primeru jih doživljajo posebej, zato vas bomo poskušali naučiti nekaj trikov, za katere smo prepričani, da vam bodo omogočili, da premagate te težave.

  Zakaj se ne morem prijaviti v Skype z Microsoftovim računom?

  Na žalost moramo na tem mestu povedati, da je število razlogov, zakaj Skype ne dovoli, da bi uporabljali njegovo storitev, različno, čeprav v vsakem primeru skoraj vedno je povezano z nepomnjenjem gesla.

  Najprej lahko vidimo, da obstaja s platforme za obnovitev gesla. Če nimamo sreče, ker se ne spomnimo, kdo je naš uporabnik, moramo prositi, da nam pošljejo novo e-pošto s podrobnostmi na naše običajne e-poštne račune..

  Zdaj, če niste pozabili svojih prijavnih podatkov, je najverjetneje, da nimate dostopa do interneta, in čeprav ga nekateri uporabniki pozabijo, je resnica, da Skype preprosto ne deluje, ko nismo povezani, in se ne boste mogli prijaviti.

  Če se spomnite svojega imena in gesla ter ste povezani v internet, vendar še vedno ne morete dostopati do Skypea z Microsoftovim računom, Najprej priporočamo, da znova zaženete usmerjevalnik ki zagotavlja povezavo, ki jo uporabljate. In če tudi to ne deluje, je najbolje, da se obrnete neposredno na podjetje, ki zagotavlja storitev, da vidite, kaj se zgodi..

  Druge pogoste težave pri vstopu v Skype z Microsoftovim računom

  Pri prijavi v Skype lahko naletite na druge težave. Eden od teh je večkrat se odjavite iz svojega Skypea Namizje Windows. To je zato, ker je bil vaš program poškodovan, zato je najboljša rešitev, da ga odstranite in znova namestite Skype v računalnik. S tem boste popravili napake pri prijavi.

  Druga težava, ki se pojavi pri poskusu prijave v Skype prek spletnega mesta, je sporočilo, da brskalnik ni združljiv. V tem primeru je spremeniti brskalnik ali ga posodobiti da tega problema ne predstavlja več. Tako lahko v Skypeu odpravite težave, ko se prijavite..

  Če ob prijavi v Skype dobite sporočilo o blokiranem ali omejenem računu, je to verjetno zato, ker imate težave. Lahko gre za kršitev njihovih pogojev uporabe, težave s plačilom ali celo zaznavanje nenavadnih dejavnosti v vašem računu. V tem primeru Če želite preveriti primer, se morate obrniti na podporo strankam in ga popravite.

  Kako izboljšati svojo Skype izkušnjo

  Da bi izboljšati Skype izkušnjo upoštevati morate seznam nasvetov za dobro spretnost pri uporabi. Nekateri iščejo spletno stran z dobro sprednjo razsvetljavo, da bi se najbolje znali videti na kameri. Izogibajte se gneči in se odjavite iz računalnikov, ki jih redno ne uporabljate. Tako se boste izognili motnjam v komunikaciji. Prav tako je pomembno, da imate dobro internetno povezavo, da se izognete neprijetnostim med klicem..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar