Glavni » alibaba-info » Kaj naj storim, ko moj kitajski mobilni telefon prepozna omrežje WiFi, vendar se ne poveže?

Kaj naj storim, ko moj kitajski mobilni telefon prepozna omrežje WiFi, vendar se ne poveže?

Omrežje Wi-Fi je eno izmed povezave, ki se najpogosteje uporabljajo na svetu za uporabo internetne storitve. Milijoni ljudi se prek tega omrežja vsak dan povežejo s svojimi mobilnimi napravami, med tistimi kitajskimi mobilnimi telefoni, ki izstopajo po dostopni ceni z dizajnom in kamero, ki velikokrat presega pričakovanja..

Upoštevati je treba, da kadar koli moramo kupiti te naprave, porabimo čas za raziskovanje kraja ali portala, kjer bomo opravili nakup.

Zdaj, ko se znajdete v branju tega članka, vas vprašamo: Ali imate težave z kitajski pametni telefon, ki se ne poveže z omrežjem Wifi? Takrat morate vedeti, da vam bomo v tej publikaciji posebej pokazali vse podrobnosti, ki jih morate v teh primerih vedeti o tem. Resnica je, da gre za težavo, ki je v zadnjem času prizadela številne uporabnike, zato vam želimo pokazati, kako se je znebiti.

Neprijetnosti ob kitajskem mobilnem telefonu, ki se ne poveže z Wi-Fi, so precej pogoste, kot bi si mnogi od nas mislili, včasih ima težave le z omrežji 4G in v tem članku boste videli, da razmisliti je treba o nekaj privlačnih rešitvah. Vzroki za brezžično povezavo katerega koli pametnega telefona so različni, toda sčasoma boste nanje popolnoma pozabili..

Kazalo ()

  Alternative za rešitev kitajske mobilne povezave z omrežjem Wi-Fi

  Nato bomo podali a vrsto možnih rešitev, Tako vidite, kako berete vsako od alternativ in jih hitro uporabite na svojem kitajskem mobilnem telefonu, da premagate te nevšečnosti. Ne skrbite, navodila, ki jih boste prebrali, sploh niso zapletena in niti opreme vam ni treba odkrivati, so le osnovne konfiguracije, ki so na voljo mnogim.

  Ob upoštevanju zgoraj navedenega bomo poskusili najboljšo možno rešitev, ki je posebej povezana s tem v pametnem telefonu vključite letalski način približno minuto in nato počakajte, da se prikaže seznam razpoložljivih mobilnih omrežij. Nato se povežite z omrežjem, ki je prej povzročalo težave, in ko ste povezani, znova izključite letalski način, da pustite te nevšečnosti za seboj..

  Če to ne bo rešilo vaše težave, bomo morali poskusiti nekaj drugega, in čeprav obstaja veliko alternativ, ki jih lahko upoštevamo v tej vrsti primerov, lahko govorimo o pametni telefon, ki ni združljiv s šifriranjem ali vrsto gesla za WiFi. V teh primerih priporočamo, da se poskusite povezati z drugim omrežjem Wifi in preverite, ali novo ne povzroča težav.

  Če z drugim omrežjem WiFi nimate težav, morate to storiti spremenite geslo ali dostop tistega, ki vas zanima, s tipom WPA-WPA2, ki izstopa predvsem zato, ker brez težav deluje v skoraj vseh celičnih napravah. Čeprav verjetno neizkušen uporabnik ne bo vedel, kako narediti te spremembe, boste v YouTubu našli nekaj zanimivih vadnic..

  Zakaj je treba posodobiti svoj kitajski mobilni telefon, da prepozna omrežje Wifi?

  Če nadaljujete z neprijetnostmi, imate tudi možnost posodobitve različice operacijskega sistema mobilnega telefona, saj če manjka preveč vmesnih posodobitev, imate verjetno težave z Wi-Fi. Prva stvar, ki bi jo morali vedeti, je, da včasih lahko dostop do nerazpoložljivih različic Androida za vaše terminale z namestitvijo določenega ROM-a.

  Nadalje namestite najnovejšo različico androida na mobilnem telefonu vam bo omogočil boljše delovanje ne samo pri povezljivosti, temveč tudi v vseh drugih konfiguracijah opreme.

  Če ne veste, kako to storiti, je treba samo odpreti Googlovo stran za podporo, dodeljeno za pomoč uporabnikom, ki imajo naprave s tem operacijskim sistemom, in uresničiti vsak njihov predlog in navodilo..

  Na tej točki in ob pregledu vsake od omenjenih možnosti sem skoraj prepričan, da so vam nekatere od teh možnosti pomagale, da končno Kitajski mobilni telefon se začne povezovati z omrežjem Wifi ki so vam všeč brez težav.

  Priporočena
  Pustite Komentar