Glavni » google » Kaj storiti in kako vedeti, ali oseba doda mojo številko v svoj Facebook račun?

Kaj storiti in kako vedeti, ali oseba doda mojo številko v svoj Facebook račun?

AliExpress WW

V primeru, da izgubite geslo za Facebook in se ne spomnite e-poštnega gesla. Svoj račun v družabnem omrežju lahko obnovimo zahvaljujoč vrsti možnosti obnovitve, kot je obnovitev po e-pošti ali možnost izvedbe tega koraka prek naše telefonske številke, če smo ga registrirali v tem socialnem omrežju.

Kaj storiti in kako vedeti, ali oseba doda mojo številko v svoj Facebook račun?
Oglejte si ta video na YouTubu

To služi tudi za prejemanje določenih obvestil, kot so na primer: da nekdo želi vstopiti v naš račun itd. Težava je v tem, kdaj drug račun uporablja mojo telefonsko številko, Kaj naj storimo? Poglejmo, kako rešiti to težavo spodaj.

Kazalo ()

  Nekdo je dal mojo telefonsko številko na Facebook. Kako jo popravim?

  Vedno rečemo enako: ko ustvarite račun v družabnem omrežju ali kateri koli pomembni storitvi, morate to dati resnični podatki. To pomeni naše pravo ime, kraj, kjer živimo, telefonsko številko itd. Vse to je v primeru izgube omenjenega računa, da ga lahko obnovite.

  Ne bi bilo lepo imeti račun že vrsto let in ga čez noč izgubiti, kajne? Težava je, ko gremo v dodajte našo številko in izkaže se, da jo ima kdo drug že razporejen Kako to rešimo?

  Težava nastane, ko posodobimo svojo telefonsko številko. Ker vsi vemo, da se številke, ki se ne uporabljajo, ne zavržejo, jih dejansko reciklirajo podjetja za mobilne telefone, kar ima posledice, če nismo posodobili svojega Facebook računa. Sčasoma se te številke ne izbrišejo iz baze podatkov, sIno, da lahko hkrati te številke uporablja nekdo drug da smo mislili, da smo izločeni iz naše zgodovine.

  Ko spremenimo svojo telefonsko številko, na splošno pomotoma je ne posodobimo v socialnem omrežju in ta številka konča v rokah druge osebe.

  Potem pa ta druga oseba zdaj naletite na to težavo. Nekdo ima svojo "staro " številko povezano z družabnim omrežjem Facebook, vi, ki imate svojo "novo " številko, pa ste že povezani z drugim računom. Tistega prejšnjega lastnika.

  Moja telefonska številka je že registrirana v drugem Facebook računu Kaj storiti?

  Prav tako ni treba preveč skrbeti, ker ima rešitev in ni preveč zapleteno reči. Da bi to rešili težava s telefonsko številko na Facebooku vse, kar moramo storiti, je izpolniti obrazec za preverjanje računa, da se obrnemo na podporo družbenega omrežja Facebook.

  Vnesti morate operaterja mobilne telefonije, tudi zadevno telefonsko številko in državo. Po tem boste morali označiti prvo polje sporočila o napaki, ki bi bilo: "Ta telefon je bil nedavno uporabljen za preverjanje drugega računa".

  Nadalje v "Dodatne informacije ”Morali boste malo razložiti svojo situacijo. Poskusite biti čim bolj podrobni, da bodo na ta način čim prej rešili težavo.

  Ne bi smeli trajati predolgo, da bi vam odpravili težavo vaše številke na Facebooku in v kratkem času jo boste lahko uporabili v svojem računu. Spomnimo se, da je to nekaj zelo pomembnega, zato bi morali to dramo čim prej rešiti.

  V zvezi s tem poudarjamo pomembnost rednega posodabljanja socialnih omrežij, v tem primeru bi bilo zaradi kakršnega koli razloga večji dostop do številke mobilnega telefona dobro preprečiti te nevšečnosti v prihodnosti in preprečiti varnost lahko izberete, da izbrišete telefonsko številko svojega Facebook računa.

  ¿Spremenili ste lahko telefonsko številko svojega Facebook računa? Povejte nam v komentarjih, radi bi prebrali vaše trenutne izkušnje ali če imate kakšno drugo rešitev, ki bi veljala za to okoliščino.

  Močno si zapomnite posodobite podatke, kadar koli lahko svojih družabnih omrežij in se tako izognili kršitvam varnosti ali olajšali možnosti ponastavitve računa Facebook.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar