Glavni » alibaba-info » Kaj storiti, če "Vaša naprava NI združljiva s to različico "? Rešitev!

Kaj storiti, če "Vaša naprava NI združljiva s to različico "? Rešitev!

Eno sporočilo je lahko zelo nadležno, eno samo sporočilo, ki lahko uniči vse naše zlonamerne načrte. To sporočilo, ki je nekoč vstopilo v Trgovino Play, se s toliko navdušenja, s toliko želje in motivacije znajdemo in popolnoma uniči svoje sanje

...

no mogoče ne toliko, ampak resnica je ta, da si želim prenesite Pokémon GO ali katero koli igro, kot je Clash Royale in naj vam pove to čudovito sporočilo "Vaša naprava ni združljiva s to različico ”Resnično želite kričati in vpiti

...

ali pa preprosto poiščite rešitev na blogu. Kar vam bomo dali naprej.

Kaj storiti, če "Vaša naprava NI združljiva s to različico "? Rešitev!
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Nepodprta naprava

  To sporočilo večino časa To je povezano z različico Androida, ne toliko pri vprašanju mobilne strojne opreme. Čeprav se nekoliko zavedamo, da če imamo napravo z dolgimi leti za in nad nizkim ali srednjim dosegom, nam morda ne bo dovolil namestitve novih iger ravno zaradi tega.

  Ampak s poudarkom na težavi z različico Androida, ki je običajno 99% časa. Vseeno bomo videli, kako namestiti kakršno koli igro.

  Morali bomo dobiti Urejevalnik APK, aplikacija, ki v bistvu to, kar počne, spreminja različico igre, to pomeni, da bomo v primeru, da imamo staro različico Androida in igra zahteva novejšo, spremenili vse, da bomo to zavedli v nekaj besedah ​​in da nameščen je enako.

  Naprava ni združljiva s to različico

  Druga rešitev bi bila v bistvu poskusiti posodobiti mobilno napravo. Moraš iti v Nastavitve> O napravi> Posodobi programsko opremo in tam natančno pogledate, če imate posodobitve v teku. Če nimate nobene, ostane še zadnja možnost, lahko poskusite ukoreninjenje mobilnega telefona in iskanje nekega ROM-a po meri.

  Velikokrat so ti ROM-ji priloženi s čistim Androidom ali samo s spremenjeno različico, pa tudi z novejšimi različicami Androida, še vedno se spominjam v primeru moja stara opomba 2, da ko sem namestil različico CyanogenMOD Ne samo, da sem imel čist Android (ne različice Samsung), ampak je imel tudi novejši Android kot tisti, ki ga je izdal Samsung, zato veste, kako rešiti to težavo. Če nobena od teh metod ne deluje, boste očitno morali igrati ali ne kupiti nove mobilne naprave.

  Priporočena
  Pustite Komentar