Glavni » alibaba-info » Kaj storiti, preden preklopite s starega mobilnega telefona na novejšega? - Kako spremeniti mobilni telefon

Kaj storiti, preden preklopite s starega mobilnega telefona na novejšega? - Kako spremeniti mobilni telefon

AliExpress WW

Če ste kupili nov pametni telefon, morda boste želeli prenesti vse pomembne podatke iz starega telefona, preden se zataknete in uživate v vseh funkcijah nove naprave.

Kako prenesti pogovore z zanesljivih, preprostih in varnih sporočil, kako je WhatsApp za nove naprave: najlažji način je premikanje stikov, besedilnih sporočil, aplikacij, fotogalerije in drugih podatkov hitro.

Lahko celo namestite isto konfiguracijo ikone začetnega zaslona, sliko ozadja in drugo v novi napravi. Če ste preskočili z Androida na iPhone ali z iPhonea na Android (dobrodošli na temni strani), je vse to mogoče.

Najpomembnejša stvar, ki jo želite imeti v svojem novem naprava so vaši stiki. Na srečo obstaja veliko možnosti, s katerimi se lahko izognete mučnemu postopku ročnega dela. Pametni telefoni to olajšajo zaradi sinhronizacije v oblaku. Pokazali vam bomo, kako to storiti.

Kaj storiti pred zamenjavo mobilnega telefona? [Popoln vodnik]
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako preklopiti z enega telefona na drugega?

  Najprej je nekaj informacij, ki jih morate izvedeti več o odzivih Yahoo. Ko ste vprašanje objavili v storitvi Yahoo Answers in ste to razrešili z izbiro možnosti »izberite najboljši odgovor«, ga ne boste mogli izbrisati. Čeprav boste še vedno imeli možnost urejanja vprašanja.

  Če vprašanje ni rešeno, lahko enostavno odstranite. Upoštevajte spodnja navodila po korakih, da odstranite obrazec za vprašanje Yahoo Answers.

  Sinhronizirajte svoj Google Račun

  Enostaven način za posodabljanje stikov v vseh napravah je sinhronizacija Google Račun. Če ste stike že shranili v Google Račun, boste stike v Gmailu sinhronizirali z Androidom, lahko se samo prijavite in jih dvignete v novem pametnem telefonu.

  • Prenesite svoje stike iz Android za iPhone.
  • Po sinhronizaciji stikov z Google Račun.
  • Pojdi do nastavitev
  • Poiščite možnost za dodajanje drugega računa na Pošta> Imenik> Koledar.
  • Google je eden izmed opcije.
  • Sinhronizirajte svoj Google Račun uporablja pred in čez nekaj časa.
  • Vaši stiki iz Google mora biti viden v vašem imeniku.
  • Lahko pa tudi zaupanje jabolko.
  • Apple ima aplikacijo Premaknite se na iOS v Trgovini Play.
  • Namestite to na svoj android pametni telefon in zaženite aplikacijo.
  • Nato lahko začnete uvoziti podatke v novo iPhone ali iPad.
  • Prenos se opravi prek a Omrežje Wi-Fi posebej zaščiten s kodo PIN, vendar se zgodi hitro.

  Izvozite svoje stike s kartico SD

  Če sinhronizirate prek google račun to ni možnost za vas, tako stari kot novi pametni telefon imata režo za kartico SD, stike lahko dodate prek pomnilniške kartice.

  • Najprej izvozite svoje kontaktne podatke v sd kartico (s starim pametnim telefonom)
  • Ko povežete svojo datoteko, preverite, ali je datoteka shranjena v imeniku telefon na računalnik.
  • Pozneje, odstranite kartico SD, vstavite v novo napravo
  • Pojdi k svojemu imenik in v meniju izberite možnost uvoza.
  • Samo sledite navodila, in vse bo narejeno samodejno.

  Uporaba kartice SIM

  Če želite uporabiti isto SIM kartica v novi napravi kot v stari, lahko tudi podatke prenesete po starem in kopirate svoje stike na kartico SIM, da jih boste lahko obnovili v novo napravo.

  Prednost te metode je, da lahko izberete ali izberete stike enega za drugim in izračunajte nekaj, kar je enako vašemu telefonskemu imeniku. To pomeni, da prenesemo vse naše podatke in stike z enega mobilnega telefona na drugega, ne da bi ga pri tem izgubili. Glavna pomanjkljivost je, da je pomnilniški prostor na kartici SIM omejen; Shranite lahko največ 200 stikov.

  Vse fotografije naj bodo v novi napravi

  Najenostavnejša rešitev za varnostno kopiranje fotografij iz pametnih telefonov Android je samodejno varnostno kopiranje v oblak. Aplikacije, kot so Google Photos, Dropbox, ponudba Google Drive samodejna sinhronizacija, ko je pametni telefon povezan z brezžično napravo.

  Zato je glasnost prenos podatkov prihrani, nalaganje slik je popolnoma v ozadju in jih je mogoče preprosto prenesti iz oblaka v novo napravo Android.

  Če imata oba pametna telefona režo za kartica microSD, Mobilne slike, fotografije in videoposnetke lahko tudi varnostno kopirate na kartico SD in obnovite v novo napravo.

  Seveda obstaja tudi pot do preko računalnika- Preprosto povežite pametni telefon, kopirajte mapo s slikami v računalnik in se od tam premaknite na novi pametni telefon Android. Uporabniki računalnikov Mac morajo prenesti prenos datotek Android, sicer iskalnik ne prikaže nobene datoteke.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar