Glavni » amazon » Kaj je aplikacija za storitve Google Play in čemu služi? - Tu vam jo bomo razložili

Kaj je aplikacija za storitve Google Play in čemu služi? - Tu vam jo bomo razložili

AliExpress WW

Ena izmed velikih prednosti, ki jih ima Android in zaradi katerih se je Google lahko veliko boril, je bila težava razdrobljenost sistema. Upoštevajte, da obstaja veliko različnih različic Androida, to že vsi vemo.

Toda poleg tega najdemo tudi veliko različnih proizvajalcev, vsi z različnimi zaganjalniki, dodanimi aplikacijami, spremembami operacijskega sistema itd. Iz tega razloga med drugim vsak Posodobitev operacijskega sistema Vsak proizvajalec ga nosi na primer posebej in ne Google.

Kazalo ()

  Kaj sestavljajo storitve Google Play?

  Storitve Google Play so praktično zveza med Googlom in Androidom, v kateri se medsebojno dopolnjujejo in ustvarjajo tako imenovano odlično knjižnico, v kateri lahko razvijalci dostopajte do tega, da izkoristite API na povsem udoben način. Nekaj ​​v primerjavi z velikim nakupovalnim centrom, strateško lociranim v vašem mestu, ki ponuja možnost, da lahko nekateri ljudje najamejo svoje prostore.

  Kakorkoli že, storitve Google Play ne samo koristi razvijalcem aplikacij, Pomembno je tudi poudariti, kako koristi samemu uporabniku.

  Obstaja res veliko prednosti, ki bi jih lahko upoštevali, med tistimi, ki so povezane s tistimi aplikacijami, ki jih uporabljamo vsak dan, če bi vsaka od teh dodala kodo, da bi imela vse funkcije Googla, bi imeli resnično težava s prevzemom preveč prostora. To je torej velika prednost, ker nam pomaga tudi, da baterija in podatki delujejo z manjšo porabo..

  "Storitve Google Play ”V nekaj besedah ​​bi bila to rešitev, ki bi jo morali imeti vsi na naših telefonih Android. Ker je bilo omenjeno zgoraj, obstaja veliko proizvajalcev, ki vzamejo Android in ga začnejo prilagajati, mu dajejo edinstvene stvari in ustvarjajo različne plasti v sistemu. Predstavljajte si, da je ob upoštevanju velikega števila proizvajalcev lahko posodobitev nekaterih aplikacij glavobol in povzroča napake v številnih napravah.

  Težave s storitvami Google Play

  Na ta način doseže, da so nekatere aplikacije popolnoma odvisne od storitev Google Play, ne da bi upoštevali dejstvo, da so vsi posodobljeni na prek te platforme.

  Poleg tega ta aplikacija nenehno deluje v naši napravi, saj preverja, ali na splošno obstajajo nove različice različnih aplikacij. Poleg tega nam očitno daje vse Googlove aplikacije, kot je Google Maps, velja za najboljšo uporabo zemljevidov in Gmaila itd..

  Več uporabnikov je ob nekaterih priložnostih komentiralo, da ta aplikacija povzroča različne težave na njihovih mobilnih napravah, zaradi česar so počasni, ne da bi mogli prenesti aplikacije, niso mogli odpreti ali težave pri vračilu denarja za kupljene aplikacije, ki niso izpolnile pričakovanj.

  Resnica je, da je aplikacija, ki postane bistvena naj bo v našem telefonu, zato je zelo priporočljivo, da ga ničesar na svetu ne izbrišete iz njega, saj celo nekatere aplikacije morda ne bodo delovale, ker nimajo nameščenih storitev Google Play.

  Ali lahko odstranite storitve Google Play?

  Očitno ga je mogoče seveda odpraviti. Vprašanje je, da morate biti korenski uporabnik, da to lahko storite, ker morate vnesti sistemske datoteke in izbrišite stvari od tam, nekaj, kar se zdi zapleteno, v resnici pa sploh ni. Težava je v tem, da je, kot sem vam že povedal, bistvenega pomena, da jo hranite v mobilnem telefonu.

  Drug način obnovitev omenjene aplikacije je s trdo namestitvijo Težava je na primer v tem, da bi na ta način izgubili vse prilagoditve, osebne datoteke (fotografije, video posnetke) prenesene aplikacije itd. Mobilni telefon pustimo svežega iz tovarne in očitno z nameščenimi storitvami Google Play.

  Na koncu upamo, da je bil članek v vaše zadovoljstvo, upamo, da lahko kar najbolje izkoristite storitve Google Play saj nam bo to odprlo številne funkcije v številnih aplikacijah, ki jih uporabljamo vsak dan. Torej ga nič ni dobro izkoristilo in če imate kakršna koli vprašanja, že veste, da ga lahko pustite v komentarjih..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar