Glavni » android » Kaj je in kaj je način obnovitve za Android ali PC in kateri razredi obstajajo?

Kaj je in kaj je način obnovitve za Android ali PC in kateri razredi obstajajo?

Ali veste, čemu služi način za obnovitev in kako ga lahko uporabljate v mobilnem telefonu in računalniku Android? Vprašanja in odgovori včeraj in danes, tokrat vam želim povedati kaj je okrevanje, predvsem pa čemu služi. Ker gre za dve vprašanji, ki ju v komentarjih postavljamo pogosto, in sicer Android, je svet preširok.

Kaj je in kaj je način obnovitve za Android ali PC in kateri razredi obstajajo?
Oglejte si ta video na YouTubu

V primeru korena bi lahko rekli, da imamo ločeno vesolje, polno možnosti, da pa je sprva lahko nekoliko kaotično. S prihodom root je vstop v način za obnovitev vsekakor bistven korak, nekaj, kar so mnogi uporabniki že uporabljali spremenite originalni operacijski sistem pametnih telefonov.

Pomembno je pojasniti, da ima aplikacija Recovery področje uporabe ne samo v mobilnih napravah, temveč tudi, v ta način lahko vstopite iz osebnega računalnika. Preprosto sledite nekaj preprostim korakom in upoštevajte vrsto sistema Windows, ki ste ga namestili v računalnik.

Kazalo ()

  Kaj je način obnovitve, čemu služi in kako se uporablja v Androidu in računalniku?

  Okrevanje, kot pove že njegovo ime, pomeni okrevanje. Opredeljen je kot sistemska particija ali del pomnilnika z zagonskimi lastnostmi. Mislim, kaj je možnost, ki jo ima pametni telefon za obnovitev operacijskega sistema.

  Začnimo s preprostim, če se spomnite, ste zagotovo ob neki priložnosti ugotovili, da je na napravi veliko prostora, ki je zaseden. Mobilni telefon nikoli nima vsega prostora, ki ga piše na škatli, to je zato, ker je v tem delu notranji pomnilnik je med drugim obnovitev.

  To so v bistvu sistemske datoteke, ideja teh datotek je, da lahko isto obnovite, ko je to primerno, na kratko. Na ta način, ko morate opraviti strojno ponastavitev ali ponastavitev na tovarniške nastavitve, lahko to preprosto storite z ustrezno možnostjo, ker imate zgoraj omenjene datoteke.

  V primeru osebnega računalnika je to potrebno ponastavite sistem, ko začne odpovedovati in ne veste vzroka. V tem razdelku bomo na zelo kratek način razložili, kako vstopiti v način obnovitve v računalniku z različico Windows 10.

  • Odprete konfiguracijsko ploščo in za to pritisnite tipko Windows + I.
  • Kliknite na Posodobitve in varnost> Obnovitev> Ponastavitev tega računalnika> Začnite.

  V pojavnem oknu, ki se prikaže dve možnosti, morate izbrati samo eno od njih. Treba je opozoriti, da vam vsak ponuja različne stvari, vendar izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. V obeh primerih bo Windows 10 znova nameščen, vendar vam bo prva možnost omogočila ohrani nekaj datotek, medtem ko bo druga vse izbrisala.

  Kakšno okrevanje obstaja? Katere so vrste izterjave?

  Pravzaprav boste spoznali dva, prvi je tisti obnovitev zalog, druga pa bi bila obnovitev po meri. Predstavljam si, da boste zahvaljujoč njegovemu imenu ugotovili, kakšna bi bila razlika na prvi pogled, če rečem nekako.

  Obnovitev zalog, na enak način kot zaloga programske opreme, ta je privzeto v kateri koli napravi. To je tisto, ki ga je dodal zadevni proizvajalec, da bi po potrebi očitno lahko ponastavil tovarniške ponastavitve, ki sem jih omenil prej.

  Namesto tega, obnovitev po meri, Kot kateri koli ROM po meri ga tudi ta ustvari v skupnosti, ki ne daje samo možnosti, da naredim to, kar sem omenil zgoraj. Toda poleg tega vam ponuja večje število možnosti, med katerimi je tudi namestite ROM po meri ali ROM po meri, celo možnost obnovitve različnih področij in brisanje nekaterih posebnih itd..

  Slaba stran Obnovitve po meri je, da je več kot očitno, da jo razvija skupnost ni garancije, če gre kaj narobe in težavo boste morali rešiti sami.

  Od takrat, ko namestite obnovitev po meri ali korenite mobilni telefon, vedno izgubite uradno garancijo za napravo, kar vam pušča, kot sem vam rekel, vso odgovornost do vas, če gre kaj narobe.

  Priporočena
  Pustite Komentar