Glavni » alibaba-info » Kaj je in kako prenesti Focalmark? Aplikacija za dodajanje učinkovitih hashtagov na Instagram

Kaj je in kako prenesti Focalmark? Aplikacija za dodajanje učinkovitih hashtagov na Instagram

AliExpress WW

Če ste v zadnjih tednih prebirali vse naše članke, ste videli, da smo pri analizi nekaterih najboljših trikov za pridobivanje sledilcev omenili vprašanja, kot je potreba po dodajte hashtagove na Instagram ki bi lahko služil kot kavelj tistim ljudem, ki nas ne spremljajo, in tako lahko dosegel vsebino, ki jo naložimo.

Zdaj je jasno, da je dodajanje hashtagov v Instagram lahko nekoliko utrujajoče, če moramo to narediti ročno vsakič, ko naložimo fotografijo. Poleg tega mnogi od nas v resnici niso strokovnjaki za hashtagove, zato je trud morda zapravljen. Na srečo obstaja aplikacija, kot je Focalmark, posebej razvit za te primere.

Kazalo ()

  Dodajte oznake hashtags na Instagram s programom Focalmark

  No, kot smo že rekli, dodajanje do 30 hashtagov na vsako fotografijo, ki jo naložimo na Instagram, sploh ni enostavno. Ravno zato vas želimo naučiti, kako uporabljati to aplikacijo, ki avtomatizira postopek. Najprej morate nato naložiti Focalmark neposredno iz Trgovina Google Play, ali celo lažje. Upoštevajte, da je na voljo tudi Focalmark za iPhone.

  Ko prenesete aplikacijo, se morate znotraj nje prijaviti v Instagram, da sinhronizirate račune. Ko se prijavite, bodo posamezne kategorije hashtagov dopolnjevale naslednje Slog, lokacija in kamera. Slog se nanaša na temo. Lokacija, kjer ste. In končno, Camera se nanaša na profesionalni fotoaparat ali pametni telefon, ki ga uporabljate..

  Ko izpolnite tri zgoraj omenjena polja, morate klikniti možnost "Ustvari # " na dnu zaslona. Sistem bo trajal nekaj sekund, nato pa vam bo dal skupno 30 hashtagov glede na fotografijo, ki ste jo pripravili. Če daste možnost Kopiraj v odložišče, jih lahko kopirate in prilepite neposredno v svoj račun Instagram, ki spremlja vsako sliko.

  Kot lahko vidite, je ustvarjanje hashtagov za Instagram s programom Focalmark izjemno preprosta stvar in res vsaka uporabnik iOS ali Android To vlogo lahko kar najbolje izkoristite. Če ste se naveličali razvijati hashtagove sami ali mislite, da vam ne dajejo dovolj rezultatov, potem morate samo izkoristiti to aplikacijo.

  Izbirne funkcije žariščnega znaka

  No, že smo omenili glavne funkcije, ki jih Focalmark nam lahko ponudijo in niso edini. Vendar pa obstaja še nekaj drugih, neobveznih, ki jih ne smemo zanemariti, da bi dosegli boljše rezultate. Lahko na primer blokirate nekatere hashtagove, za katere ne želite, da se pojavljajo v vaših objavah, in vam jih potem ne bo več predlagal..

  Po drugi strani pa, če to veste nekaj hashtagov ponujajo vam dober nastop v smislu sledilcev in obiskov vašega profila, lahko pa tudi nastavite, da se vedno pojavlja med predlogi aplikacije. Z drugimi besedami, Focalmark je v mnogih pogledih prilagodljiva aplikacija in vam bo prihranila ogromno časa, zakaj pa ne poskusite..

  Druge zelo pogoste poizvedbe in vprašanja uporabnikov v zvezi s to vrsto teme se nanašajo neposredno na naslednje: hashtags aplikacij, hashtags v španščini, hashtags, da imajo 100 všečkov na Instagramu, hashtags za Instagram, hashtag Instagram 2017, hashtag za Instagram 2017, hublaagram ali Instagram inc.

  Uporabite najboljši hashtag, da pridobite sledilce na Instagramu

  Ko uporabljate Focalmark, morate dobro premisliti, kakšen bo predmet vašega iskanja; če ste osredotočeni na pridobivanje sledilcev, v aplikacijo vključite samo besedo, ki se nanaša, ali pa jo dodajte neposredno oznaki #follow in #followxfollow; S tema dvema oznakama boste pridobili privržence, sledili boste morali le vsakemu računu, ki vas spremlja, in tako boste ustvarili promet na svojem računu. 

  Focalmark vam bo ponudil najboljše možnosti tako da ustvarjate interakcije z računi, ki vas spremljajo, in da vam bodo omogočili večjo rast v tem socialnem omrežju; Vaše hashtagove je treba razdeliti med velik, srednji in majhen promet, pokrivali bodo več površin v tem odličnem socialnem omrežju, to aplikacijo morate uporabljati vedno.

  Če imate kakršna koli druga vprašanja v zvezi s tem, nam morate le pustiti komentar, ki vam bo pomagal v tej situaciji. Ali na Instagram običajno dodajate hashtagove? Kaj menite o Focalmarku?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar