Glavni » amazon » Kaj je Kiosk Google Play in čemu služi? Kako prenesti knjige?

Kaj je Kiosk Google Play in čemu služi? Kako prenesti knjige?

AliExpress WW

Za tiste, ki imajo radi mobilne aplikacije; Google Play ponuja veliko raznolikosti; med njimi Kiosk Google Play. V njih lahko najdete katero koli, ki najbolj ustreza osebnim potrebam vsake osebe..

Vse, kar morate vedeti o Kiosku Google Play
Oglejte si ta video na YouTubu

Tokrat govorimo o Kiosku Google Play; To nastane zaradi potrebe po vzpostavitvi prostora, ki vam bo pomagal obveščajte o novostih, ki vas zanimajo bodisi virusne, tekoče zadeve ali če ste ljubitelj nogometa. Zato Google vedno v ospredju ustvarja to čudovito aplikacijo, ki deluje na naslednji način.

Kiosk Google Play je najbolj ugleden iskalnik na svetu Pripravil se je za svojo novo posodobitev in nam prinesel zanimive novice, ki se osredotočajo na organizacijo novic. Kiosk Google Play je v bistvu bralnik novic, to orodje omogoča, da so kategorije vsebine in viri informacij, ki jih pogosto uporabljamo, na primer časopisi, revije, blogi, kanali v YouTubu, na enem mestu..

Ta aplikacija običajno pride tovarniško nameščena ob nakupu mobilnega telefona če pa ne, ga lahko trenutno prenesete iz Trgovine Play pod imenom Google News in izkoristite najboljšo vsebino.

Kazalo ()

  Kakšne so funkcije Kioska Google Play

  Kiosk Google Play ima dobro obiskan vmesnik in je zelo enostaven za uporabo. Ta aplikacija je sestavljena iz 4 oddelkov:

  1. Preberite zdaj: E.Našli boste aktualne novice ki se bo ujemala z vašimi interesi in okusi.
  2. Moje novice: V razdelku bomo ločili vse naše naročnine, kjer jih bomo lahko naročili, delili ali odpravili. Tudi v razdelku z nastavitvami aplikacije lahko ugotovimo, kdaj želimo, da se novice prenesejo in spremenite velikost pisave.
  3. Označevalci. Ta razdelek omogoča ogled videoposnetkov; fotografije in zvok člankov iz aplikacije. Poleg tega aplikacija označuje članke s temami, tako da ni lažje najti sorodnih novic in virov..
  4.  Raziskovati. Tu bomo našli druge kategorije za poiščite nove vire poleg tistih, na katere smo že naročeni; pri tej možnosti se lahko naročimo na publikacijo ali kategorijo in prejemamo pomembne novice iz katerega koli medija.

  Boljši rezultati s Kioskom Google Play

  1. Če želite dobiti izboljšave in posodobljene novice Kiosk Google Play je aplikacija, ki jo iščete.
  2. S kioskom Google Play lahko vnesete iskanje po kategorijah, kot so posel, umetnost, finance, kuhinjski recepti, skratka številne možnosti glede na vaše potrebe in okuse. Na enak način lahko izberete kategorije, za katere želite biti obveščeni in prejemati posodobitve na svojem mobilnem telefonu..

  Pomembno je omeniti, da ta aplikacija daje pobudo za oblast  naročite se na revije ali druge novice in tudi analizirati ta spletna mesta na enem mestu.

  1. Aplikacija ima preprost in enostaven za uporabo urejevalnik, ki vam omogoča izbiro in označevanje novic, ki vas zanimajo, in to lahko preberite pozneje, ne da bi bili povezani v internet, to je ena njegovih velikih prednosti.

  Stvari, ki bi jih morali vedeti o Kiosku Google Play, da jih kar najbolje izkoristite

  Kiosk Google Play je izboljšava dveh starih aplikacij tega podjetja, kot so: Google Currents in revije Google Play, To se je rodilo za harmonično združevanje za lažjo navigacijo in posodabljanje uporabnikov.

  Pomembno je tudi opozoriti, da zdaj oddelki Novice in revije se združujejo v eni sami možnosti imenuje Library, poleg tega je nadzorna vrstica drsna in je skrita, ko jo nehate uporabljati, bo barva spremenjena tudi v možnosti kategorije novic.

  Nič manj pomembno je omeniti, da ta aplikacija ni na voljo samo za mobilne telefone; ampak storitev ima spletno različico ki uporabnikom omogoča vnos zgodb in novic iz brskalnika; ta različica, ki vam ponuja možnost storitve z zaslona računalnika.

  Poleg tega je način objave vsebine veliko bolj vizualen, omogoča večpredstavnostne elemente; hkrati pa je aplikacija integrirala sistem strojnega učenja.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar