Glavni » alibaba-info » Kaj je postopek qtwebengineprocess.exe in kako odpraviti to napako na mojem računalniku z operacijskim sistemom Windows ali MAC?

Kaj je postopek qtwebengineprocess.exe in kako odpraviti to napako na mojem računalniku z operacijskim sistemom Windows ali MAC?

AliExpress WW

Če imate računalnik, v katerem je nameščen operacijski sistem Windows ali Mac, je morda v določenem trenutku upravitelj opravil zagnan med aktivnih sistemskih procesov, se je pojavil tisti, imenovan qtwebengineprocess.

Ta postopek je pogostejši, kot si misli večina od nas, do te mere, da občasno vpliva na nas, četudi ga včasih niti ne opazimo..

Če želite vedeti, kakšen postopek gre za qtwebengineprocess, Poleg tega, kako ga lahko odstranite iz računalnika, morate le še naprej brati, kajti v naslednjih nekaj vrsticah vas bomo naučili, kaj morate o tem vedeti..

Kazalo ()

  Za kaj je namenjen postopek qtwebengineprocess? To je virus?

  Verjetno je prva stvar, ki jo morate vedeti o procesu qtwebengineprocess, to ne gre za virus ali zlonamerni izdelek ki je morda vdrl v vaš računalnik, vendar govorimo o postopku, ki se izvaja, ko delamo z vsebino spletnih strani v aplikacijah.

  Ta datoteka je zelo pogosta v skupinah ljudi, ki so namenjene igram na različnih platformah. Pa tudi v aplikacijah, kot so Twitter, Facebook in druge podobne, to v brskalniku, ko odpremo njihove povezave.

  Težava je v tem, da čeprav gre v veliki večini primerov za neškodljiv postopek hekerji občasno skrivajo zlonamerno programsko opremo za aplikacijami, kot sta Twitter in Facebook, kar povzroči, da zadevni postopek poveča porabo virov in energije v računalniku, zato jih morate odpraviti. Zato ga je priročno končati, še posebej, če vidimo, da poraba energije in virov računalnika narašča.

  Torej, če zaznate, da je računalnik počasnejši kot običajno in se odziva predolgo, Predlagamo, da preverite obnašanje svojih aplikacij. Kako lahko to storite? Razporeditev virov v računalniku si lahko ogledate tako, da zaženete "upravitelj opravil ".

  Za to hkrati pritisnite tipki Shift + Ctrl + Esc in skrbniško okno se bo samodejno prikazalo. V njem se na vrhu prikaže nabor zavihkov, kliknite na tistega, ki se imenuje "Performance ".

  Če vidite, da računalnik deluje blizu največjega razpoložljivega vira, pojdite na zavihek "Procesi ", preverite, ali je najden "qtwebengineprocess.exe " in sledite spodnjim korakom.

   Kako odpraviti napako qtwebengineprocess?

  V tem primeru ne želite, da qtwebengineprocess ostane aktiven v vašem računalniku, kar morate storiti je, da ga izbrišete, na srečo lahko rečemo, da obstajata dve metodi, ki sta v obeh primerih popolnoma uspešni:

  Če niste zadovoljni, je ta postopek aktiven v vašem računalniku in želite popravite ga tako, da porabite toliko količine vnosa virov ali ga popolnoma odstranite. Vedeti morate, da lahko to težavo rešite na dva načina.

  Kako odstraniti "qtwebengineprocess.exe "?

  Prva od možnosti, ki jih bomo v teh primerih priporočili, je povezana odstranite ali odstranite qtwebengineprocess. Če želite poiskati aktivni postopek, boste morali uporabiti kombinacijo Ctrl + Alt + Del, ki vam bo omogočila, da odprete upravitelja opravil ali kot smo že omenili.

  V upravitelju opravil pojdite na Procesi, poiščite datoteko qtwebengineprocess.exe, jo kliknite z desnim gumbom miške in nato, izberite možnost "Odpri lokacijo datoteke ". Ko se odpre njegova lokacija, jo izbrišete in ste končali.

  Končajte postopek qtwebengineprocess, ne da bi ga odstranili

  Na drugi stopnji, lahko postopek "qtwebengineprocess " omejimo, ne da bi ga morali končati.

  V tem primeru morate z desnim gumbom miške klikniti program, na katerega to vpliva, nato klikniti na "Združljivost " in nato izbrati "Windows XP SP3 ". Mnogi uporabniki dejansko priporočajo izvajanje te metode v programu Origin, saj deluje v skoraj vseh primerih.

  Pomembno je, da so priporočila, ki smo jih že predstavili, združena z ustreznim in posodobljenim protivirusnim sistemom, s katerim lahko zaznate napake. Če v tem postopku gostuje kakršna koli zlonamerna datoteka ali programska oprema, ki bi lahko ogrozila vaš sistem.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar