Glavni » amazon » Kaj je postopek COM Surrogate (DLLHOST.EXE) in kako ga odstraniti ali onemogočiti? Ali gre za virus?

Kaj je postopek COM Surrogate (DLLHOST.EXE) in kako ga odstraniti ali onemogočiti? Ali gre za virus?

AliExpress WW

Naš računalnik je velikokrat najpomembnejše orodje našega dela, Lahko je od doma ali iz pisarne, zato je pomembno, da ga posodabljate s posodobitvami, tako v sistemu kot v njegovi strukturi, če govorimo o RAM-u, procesorju grafične kartice ali kateri koli drugi komponenti, ki jo je treba posodobiti ..

Zdaj je pomembno redno preverjajte sistemska orodja pc ker je morda v določenem trenutku nameščena ali gostovana datoteka, ki bi lahko bila zlonamerna, ko smo obiskali stran in tega prenosa nismo opazili.

Torej moramo preveriti disk "C " v iskanju prenosa sumljivih ali novih datotek, ki jih ne najdemo prenesenih, kot se pogosto zgodi, kot so sistemska orodja in naredite popoln pregled s protivirusnim programom ki smo ga namestili na računalnik.

Ko pogledate upravitelja opravil sistema Windows pojavi se veliko število procesov. Včasih mnogi od teh procesov sploh ne vedo, čemu služijo.

COM Surrogate je eden tistih procesov, ki mnogim povzročajo dvome Je virus? Nadaljujte z branjem tega članka, da bomo o njem še govorili.

Kazalo ()

  Kaj je COM Surrogate (Dllhost.exe)?

  Sama po sebi je dokaj pogost postopek, ki najdemo v vseh različicah sistema Windows. Zato tudi ne gre vznemirjati. Čeprav je normalno, da je veliko datotek tega razreda okuženih z nekakšno zlonamerno programsko opremo.

  COM Surrogate je pravzaprav Microsoftov vmesnik ki jih razvijalci uporabljajo za ustvarjanje določenih predmetov v operacijskem sistemu. Najdemo ga v večini različic operacijskega sistema.

  Je COM Surrogate virus?

  To ni? Pravzaprav načeloma ni, saj smo rekli, da gre za datoteko, ki jo prihaja iz Microsofta. Prav tako ne pozabite, da ga odstranite iz operacijskega sistema lahko povzroči eno ali drugo težavo zato morate biti pri tem zelo previdni.

  Kaj da, morda vsebuje nekakšnega trojanca. Že poznamo tisoče ljudi, ki so se morali soočiti z "Trojan.Powerlinks ”Ki je okužil zadevni postopek.

  Torej, preden nadaljujete, ne pozabite, da z odpravo tega procesa in če ne gre za virus, lahko znatno vpliva na delovanje računalnika.

  Kako vedeti, ali je COM Surrogate virus, dejansko ugotoviti, ali gre za virus ali ne, ni preveč zapletena naloga. Trenutno morate slediti nekaj korakom, da odkrijete, ali ima trojanec. Upoštevati morate naslednje če želite vedeti, ali ima COM Surrogate virus:

  • V upravitelju opravil vidite preveč procesov, imenovanih dhllhost.exe.
  • Opazili ste, da računalnik porablja preveč RAM-a. Poleg tega viri na splošno.
  • Odpiranje programov traja dlje kot običajno.
  • V sistemu Windows opazite spremembe, ki jih niste nikoli naredili.

  Če želite odstraniti to zlonamerno programsko opremo ali trojanca iz računalnika. Priporočamo, da imate vedno dobro posodobljen protivirusni program. To je temeljno imeti zanesljiv protivirusni program, ki je vedno posodobljen.

  V tem primeru vedno dobro je imeti plačljivo, saj redno posodabljajo svojo bazo virusov vsakodnevno in njegova učinkovitost je boljša.

  Vendar obstajajo veliko brezplačnega protivirusnega programa ki so zelo dobre za vzdrževanje računalnika v brezhibnem stanju. V Poglej, kako to storiti, smo se že neštetokrat pogovarjali o številnih brezplačnih protivirusnih programih, ki jih lahko namestite v svoj računalnik, da bo varen.

  Ne pozabite, da je za varen računalnik pomembna ne le dobra zaščita pred virusi. Namesto tega se morate zavedati, kaj prenesete in katera spletna mesta obiščete, če je nekaj sumljivo, ga preprosto ne prenesite ali zaženite. V mnogih primerih so posledice kar velik glavobol.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar