Glavni » alibaba-info » Kakšen je lunin koledar in katere so njegove najpomembnejše faze? Izjemne uporabe

Kakšen je lunin koledar in katere so njegove najpomembnejše faze? Izjemne uporabe

AliExpress WW

Mnogo stoletij so različne kulture vodile svoja ljudstva z različnimi metodami. En od njih to je koledar. Vsako pleme ali kultura je takrat imela ali imela svojo. Takrat govorimo o zahodnem, kitajskem ali luninem koledarju..

Kazalo ()

  Pomen Lune

  Naš satelit vedno je očaral človeka; Luna je bila polna skrivnosti in je navdihovala versko čaščenje, mite in vraževerje, od katerih so nekateri veljavni še danes. Vsi starodavni koledarji so bili lunin.

  To je bilo bistveno za merjenje časa, za označevanje mesecev in letnih časov ter za napovedujejo prihodnost. Kot čarobni element so alkimisti v srednjem veku uporabljali mesečev kamen (gnojni špar), za katerega so verjeli, da je strjena kapljica mesečine z zdravilnimi in zaščitnimi močmi..

  Luna in njen navdih v našem svetu.

  In ali je to luna tako fascinantno je, tako lepa, tako lepa, tako neverjetna, da je navdihnila številna dela, pesmi, spise, pesmi, video posnetke, slike, romance in še več.

  Navdihnil je celo anime, kot je Sailor Moon, ki govori o lunin bojevniki In to je postalo tako priljubljeno, da so celo izdali posebno različico mobilnega telefona, ki ga je navdihnil Sailor Moon, ki se tudi ne spomni ikonične fraze "Kaznil te bom v imenu lune ".

  Omeniti velja tudi, da je služil kot navdih za veliko glasbenikov, kot so Elvis Presley, Frank Sinatra, Rolling Stones, Pink Floyd, Police, Ramones, da navedemo le nekaj primerov.

  Ali kako pustiti ob strani enega od dogodkov, ki so najbolj zaznamovali zgodovino našega planeta, ali veste, o katerem gre? Toda seveda, ko je človek potoval na Luno! Je bil tako neverjetno o tem se še danes veliko govori po vsem svetu.

  Kaj je lunin koledar in kako deluje?

  Lunin koledar je opredeljen kot metoda izračun časa (natančneje leta), kjer vsaka vrsta lune ustreza mesecu.

  Lunine faze: voskovna, upadajoča, polna in nova so tiste, ki ustrezajo vsakemu mesecu. Nekateri ljudje so vrsto let uporabljali to metodo urejajo določene dogodke, na primer ženska menstruacija ali plimovanje v primeru morja.

  Izhodišče za štetje meseca je prvi dan polmeseca. Druge kulture mešajo sončni koledar z luninim koledarjem, da bi dobili natančne podatke o tem, kdaj začetek in konec letni časi.

  Po prejemu teh podatkov so bili uporabni za zahodni koledar. Skupno obstajajo 4 cikli, ki jih lahko razložimo na naslednji način:

  • polna luna. Takrat je zemlja med soncem in luno. Na ta način sončni žarki popolnoma zadenejo Luno in ta deluje popolnoma osvetljena..
  • Četrt polmeseca. V tem trenutku luna, zemlja in sonce tvorijo popoln pravi kot. Polovico lune lahko vidite, ko mineva dnevi, ko raste.
  • Zadnja četrt. Ponovno se oblikuje pravi kot, vendar z nasprotne strani, tako da se spet vidi le polovica Lune, vendar na padajoč način.
  • Nova Luna. Tu je luna med zemljo in soncem, zato je ne vidimo jasno, temveč "temno"

  Ezoterika in lunine faze so vedno hodile z roko v roki.

  Luna je bila vedno božanstvo, ki so ga kulture z vseh koncev imele za nadnaravno. Egipčani, Rimljani, Grki in celo Azijci so pripisane pristojnosti glede na fazo, kjer ste.

  Vsa ta prepričanja so privedla do ezoterike, ki jo danes ureja Lunin koledar izvajati določene dogodke in biti previden, če se želite lotiti nekaterih projektov.

  Na primer, v polmesecu je priporočljivo začeti posel, projekti, striženje las ali nanašanje kozmetičnih izdelkov za rast nohtov.

  Medtem pa se moramo na upadajoči luni vzdržati premikati, spremeniti navade ali gibanja, povezana z denarjem in naložbami.

  Tudi astrologija uporablja Lunin koledar za določitev vpliva zvezd.

  Vsakemu dnevu je dodeljen znak, ki ga upravlja približno dva ali tri dni in temelji na tem koledarju lunarno-astrološki, lahko načrtujemo potovanja, poroke, zabave, razgovore za službo in celo svojo rutino vsakodnevnih dejavnosti!

  Čeprav mnogi zagotavljajo, da to ni zanesljiva metoda, je resnica, da jo lahko uporabimo nekaj nasvetov in jih uporabili v praksi za urejanje določenih situacij in ogled njihovega razvoja, nato pa na podlagi tega zavzemamo svoje stališče do zadeve.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar