Glavni » alibaba-info » Kaj moram vedeti o španski primitivni loteriji?

Kaj moram vedeti o španski primitivni loteriji?

AliExpress WW

Lotería Primitiva je institucija španske popularne kulture na področju iger na srečo. Njegova uredba je zadolžena za loterije in državna podjetja. Tisti, ki stavijo na primitiv, z isto vstopnico sodelujejo v dodatnem žrebanju, imenovanem "Joker ". Izvor primitivne loterije je izviral nič manj kot v času vlade Carlosa III., Ki jo je ustanovil, da bi dobil sredstva za državno blagajno, ne da bi moral ustvarjati nov davek..

Prvo žrebanje je bilo 10. decembra 1763. Ta prva loterija v Španiji se je imenovala "Loterija s številkami ". Nato se je leta 1812 pojavil nov način, kjer so imele vstopnice natisnjeno številko. Bila je predhodnica sedanje "Nacionalne loterije Španije " in se je imenovala "Moderna loterija ", medtem ko je bila prva prepoznana kot "Primitivna loterija ". Dejavnost te loterije se je nadaljevala do leta 1862, leta, ko jo je vlada ukinila.

S kraljevim odlokom 1360/1985 z dne 1. avgusta 1985 je bila naloga "Primitivne loterije " ponovno zagnana. Žrebanja so bila pripravljena ob četrtkih, nato pa so bila vključena tudi tista ob sobotah. Leta 1991 se doda žoga za vračilo.

Kazalo ()

  Pravila in nagrade Primitivne loterije

  Stava je sestavljena iz izbire 6 številk med 49 možnimi. Tem je dodana sedma številka vračila od 0 do 9, ki jo elektronski terminal naključno izbere pri stavi.

  Cena stave je fiksna. Obstaja možnost stave na več kot 6 številk. Obstajata dve vrsti vstopnic: zelena, za udeležbo v enem žrebu (četrtek ali sobota) in rjava, ki z dvojno ceno omogoča, da enaka stava sodeluje v dveh tedenskih žrebanjih..

  Poleg tega se vzpostavijo posebne kategorije uspešnic. V primeru več zmagovalcev v isti kategoriji se nagrada razdeli na enake dele.

  Dnevi žrebanja in struktura nagrad

  Kot rečeno, trenutno potekajo v četrtek in soboto zvečer v Državni sobi za loterijo in stave s sedežem v Madridu.. Vedeti morate, da gre 55% prihodka za plačilo nagrad. 10% ustreza nagradnemu skladu za povračilo. Preostalih 4% gre v peto kategorijo. Preostanek je razdeljen med prvih pet kategorij.

  Kako se zbirajo nagrade?

  Odvisno od zneska, ki ga je treba prejeti. Zmagovalce do 2.500 evrov lahko izplačate v poslovalnici loterije in stav v državi po svoji izbiri. Tisti, ki presegajo ta znesek, izključno v bankah, ki jih pooblastijo državne loterije in stave.

  Zanimivo dejstvo. Če se med vse obstoječe kategorije dodajo vse možne stave, se doseže skupno 13.983.816 stavLeta 2012 je bila v povprečju preverjena realizacija 14 milijonov stav. Če bi pokrili vseh 13.983.816 možnih kombinacij, bi bil v vsakem žrebu uspešen igralec v najvišji kategoriji.

  La Primitiva je bila na televiziji predvajana z veliko občinstvom in je leta 1994 podelila največjo doslej zbrano nagrado 100.000.000 pezet. Danes se žrebi Primitivne loterije predvajajo lažno neposredno v okviru programa Sreča v tvojih rokah pod vodstvom Silvije Salgado.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar