Glavni » alibaba-info » Kaj pokriva garancija mobilnega telefona in kaj ne? Zlomljen zaslon, moker mobilni telefon ali kapljice vode padejo

Kaj pokriva garancija mobilnega telefona in kaj ne? Zlomljen zaslon, moker mobilni telefon ali kapljice vode padejo

AliExpress WW

Ena glavnih težav, ki jo moramo upoštevati kot uporabniki mobilnih naprav, je neposredno povezana z možnostjo, da je terminal iz kakršnega koli razloga, Na koncu sem se potopila v vodo, naj bo to stranišče, bazen, reka ali morje.

Ali vsaj predvideti moramo možnost, da slučajno pademo in se zlomimo. Biti razbijanje zaslona ena najpogostejših posledic po tej vrsti nesreče.

Resnica je, da je v teh primerih poleg tega, da poskusite telefon v najkrajšem možnem času odstraniti iz vode ali ga popraviti in uporabiti, dokler zaslon ni utrpel večje škode, čas, da se vprašamo o garancijo terminala in če smo pravočasno, da to zahtevamo.

Kazalo ()

  Kdaj mobilni telefon izgubi garancijo?

  Glavni razlog, zakaj mobilni telefon izgubi garancijo, izhaja iz njegove zlorabe. To vključuje neskončnost primerov, ki povzročajo resne napake v terminalu in končno odpravijo pokritost z njimi.

  Ločila nekatere "neprimerne uporabe ", Omeniti je mogoče potopitev mobilnega telefona v vodo (tudi če ima IP68, kar ga potrjuje kot potopnega). Druga zloraba terminala je lahko njegova manipulacija, ko se ROM spremeni, preden doseže dve leti po nakupu.

  Enako, nesreče, povzročene nenamerno, odstranijo garancijo. Z drugimi besedami, če slučajno spustite, udarite ali zlomite telefon, samodejno izgubite pravico do garancije..

  Znani primeri, kot sta ruptura zaslona ali izguba sluha v slušalki, so del te skupine ukrepov, ki povzroči izgubo garancije.

  Ali garancija zajema pokvarjen zaslon ali moker mobitel?

  Prva stvar, ki jo moramo upoštevati, saj je to vprašanje, ki ga mnogi od nas poznamo, je povezano z dejstvom, da mora imeti garancija, kadar koli kupimo nov pametni telefon. Kljub temu, določena vprašanja naredite to ta jamstva se začnejo uporabljati.

  Ena izmed tistih največjih situacij je, ko se mobilni telefon zmoči, saj se bodo potem vsi spraševali, kaj je mogoče storiti, in najprej moramo reči, da velika večina tako proizvajalcev kot distributerjev garancije ne spoštujejo iz mokrega pametnega telefona.

  Na enak način jamstvo za mobilne telefone ne pokriva zloma zaslona. Toda v tej situaciji obstaja načrt, ki mu lahko sledimo, in običajno je dobra rešitev.

  Sestoji iz skleni mobilno zavarovanje, ki so v zadnjem času priljubljene. Najamejo jih lahko isti dan nakupa terminala, ko je telefon v brezhibnem stanju.

  Zagotavljanje kritja škode, v tem primeru zaslona, ​​ki ga lahko v prihodnosti predstavimo v opremi.

  Garancija za mobilni telefon, ki je padel v vodo

  Kar se zgodi, je to običajno garancije za mobilne telefone pokrivajo škode, ki niso povezane z zlorabo opreme, ampak tiste, ki so priložene tovarniške težave, torej tisti, ki se pojavijo, ne da bi za tem obstajal razlog.

  Iz tega razloga in kot smo že povedali, je res tako zapleteno da podjetje skrbi popraviti mobilni telefon, ki je padel v vodo.

  Rešitev, ki ostane v teh primerih, je pregled garancije ob upoštevanju, da je ne bomo priznali, da bomo lahko prišli do pokličite specializirano tehnično službo, čeprav ni isti, ki običajno deluje na garancije.

  Iz tega razloga je, kot smo rekli na začetku članka, primerno če se je vaš pametni telefon zmočil, ukrepajte čim prej, ker gre za vprašanje, ki je bistvenega pomena, če pomislimo, da bo pametni telefon spet deloval kot prej.

  Seveda v absolutno v nobenem primeru ne uporabljajte sušilnika, ker lahko to povzroči poškodbo terminala, tako da ga trajno poškodujete, zato ga dajte samo v riž in ga odnesite na specializirano tehnično službo.

  Kaj bi še radi vedeli o garancijah za mobilne telefone, mokre mobilne telefone ali opremo z zlomljenim zaslonom??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar