Glavni » amazon » Tako lahko vidite vse podatke prodajalca v MercadoLibre brez nakupa

Tako lahko vidite vse podatke prodajalca v MercadoLibre brez nakupa

AliExpress WW

Mercado Libre je ena od strani za nakup in prodajo kakršnih koli izdelkov ali, skoraj vseh vrst. Ena največjih spletnih strani na svetu, kjer je na tisoče tisoč ljudi namenjenih nakupovanju in prodaji in celo veliko jih živi prav po zaslugi ML. Bistvo je v tem velikokrat je treba pritisniti KUPI, da si lahko ogledate podatke prodajalca, vprašanje je, da če ne kupimo, ko enkrat kliknemo ta gumb, je veliko možnosti, da bomo negativno ocenjeni, in to nam ne bo prineslo le dobrega slovesa.

Kako si ogledati vse podatke prodajalca v MercadoLibre, ne da bi kaj kupil
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Oglejte si podatke o prodajalcih v Mercado Libre

  V Mercado Libre vsakič, ko prodajalec proda izdelek, zaračuna provizijo, tudi če ga ne proda ali če pride do težav, mora to provizijo plačati, zato so ob vsakem kliku tukaj podane negativne ocene..

  Očitno obstaja način, da pustimo svojo telefonsko številko, da ostanemo v stiku s prodajalcem, vprašanje je, da z njo ne moremo pustiti komentarja, ker je popolnoma v nasprotju s pravili ML. Ena izmed metod, ki se vedno uporablja, je pustiti številko sredi sporočila, na primer "Hol3 kako3 približno5 moram9 vedeti9, če tak izdelek5 ima4

  ...

  Lahko celo ustvarite račun samo za dobite telefonsko številko prodajalca Mercado Libre in vaši podatki na splošno. Na ta način s tem sekundarnim računom lahko brez kakršnih koli težav poznate ime in telefonsko številko prodajalca Mercado Libre.

  Upoštevajte, da lahko katera koli od obeh metod daje dobre rezultate, vendar je prva morda na splošno nekoliko hitrejša in manj okorna od zgoraj omenjene. To je dober način dobite telefonsko številko prodajalca Mercado Libre ne da bi v vsakem primeru tvegali svoj račun, ki ga običajno uporabljamo za izvajanje transakcij.

  Če poznate kakšen drug način za poznavanje podatkov prodajalca ML, ga pustite v komentarjih in malo spodaj, da ga bomo lahko dodali v članek.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar