Glavni » alibaba-info » ? Referralni program - povabite svoje prijatelje in osvojite kupone na AliExpressu

? Referralni program - povabite svoje prijatelje in osvojite kupone na AliExpressu

AliExpress WW

Razlogov za nakup na AliExpressu je veliko: široka paleta izdelkov, nizke cene, varnost pri plačevanju in upravljanju z našim denarjem.

...

AliExpress pa želi spremeniti položaj in postati ena najboljših strani za spletno nakupovanje s Kitajske.

⚠️ Druge načine, kako pridobiti kupone in popuste na AliExpressu:

Aktivni seznam vseh kuponov Seznam vseh kuponov prodajalcev, razvrščenih po kategorijah. Ogled kuponov ActiveCoupon za nove uporabnike Promocijska koda za nove uporabnike: uporabite PR1C91H3 da dobite 4 € popusta z minimalno porabo 5 €. Več informacij v tem članku. Koda: PR1C91H3 Active Flash ponuja trenutne ponudbe Flash. Če vam je kaj všeč, ne razmišljajte o tem, ker letijo. Oglejte si ponudbe

Zato si tudi to znano spletno mesto prizadeva uporabnike nagraditi s kuponi, popusti, brezplačnimi izdelki in številnimi drugimi ugodnostmi. Ena najnovejših novic je možnost pridobivanja popustov s sistemom napotitev, ali tega še ne poznate? Nadaljujte z branjem, razložili bomo, kako deluje.

Povabite svoje prijatelje in si priskrbite denar na AliExpressu

Velikokrat smo že videli, kako ta znamenita spletna prodajna platforma novim uporabnikom daje kupone, ki se lahko razlikujejo glede na sezono. Zdaj pa lahko bolj izkušeni kupci zaslužijo tudi kupone, ki jih lahko uporabljajo za svoje spletne nakupe.

Na tej promocijski strani boste morali povabiti svoje prijatelje na AliExpress, da bodo lahko po registraciji prek vašega povabila dobili do 19 USD kuponov. Po prvem nakupu boste za nagrado prejeli kupon v vrednosti 5 USD. V Španiji bodo vaši prijatelji prejeli 21 evrov, vi pa kupon 4 evra, zato se lahko razlikujejo glede na državo.

Kupon se bo pojavil na vašem računu v roku 24 ur po oddaji naročila od vaših prijateljev v celoti. Med pogoji in pravili te promocije boste videli, da so kuponi kumulativni, saj lahko povabite več prijateljev. Na mesec lahko dobite do 10 kuponov, ko prejmete 10 kuponov, lahko še naprej vabite svoje prijatelje, vendar ne boste več prejeli kuponov

Poleg tega to spletno mesto zdaj veliko bolj nadzoruje lažne račune, tako da lahko vsak mobilni računalnik ali računalnik v tej kampanji sodeluje le do 4 račune AliExpress. Zato vam priporočamo, da ne ustvarjate lažnih računov, da bi dobili več kuponov, saj bodo zagotovo blokirali vaš račun in vas prosili, da preverite svojo identiteto..

Te kupone lahko uporabite v celotni košarici AliExpress, niso omejeni na določene prodajalce ali izdelke, kumulativni pa so tudi z drugimi popusti, izbirnimi kuponi in kuponi prodajalcev, ki jih ponuja ta spletna stran. Seveda je zelo mogoče, da imajo za nakup minimalni znesek nakupa. Če želite poiskati več informacij o tej promociji, vam priporočamo, da tukaj preberete pogoje promocije "Povabite svoje prijatelje"..

Iz AlixBloga priporočamo, da začnete vabiti svoje prijatelje čim prej, preden prispejo druga vabila. To je dober način za nakup kuponov in te vrste kuponov je super kupiti na AliExpressu, saj lahko s popustom kupite kateri koli izdelek.

Drugi načini za pridobitev kuponov za popust na AliExpressu

Omenili smo že, da obstaja nekaj načinov, kako poleg tega, da ga priporočite prijateljem, pridobiti kupone in popuste za AliExpress, o njih vam bomo povedali spodaj. Vemo, da želite prihraniti denar, zato je vsaka pomoč dobra za pridobitev kuponov za popust. Ne pozabite, da imate več informacij o njihovem delovanju v našem priročniku za kupone in popuste na AliExpressu.

Brezplačno in kovanci: igrajte vsak dan in si prislužite popuste

AliExpress nagrajuje kupce, ki vsak dan vstopijo v njegovo mobilno aplikacijo z nagradnimi igrami. V aplikaciji jih je enostavno najti in vam omogočajo, da dobite kovance, ki jih lahko nato zamenjate za popuste ali brezplačne izdelke v zameno za pregled. Vse informacije imate v naši vadnici za brezplačne izdelke in kovance na AliExpressu.

Partnerski program: s svojimi nakupi si prislužite točke

Poleg tega ima nakup zahvaljujoč partnerskemu programu AliExpress nagrado: več nakupov boste izvedli, več točk boste zbrali na svojem računu. Te točke se uporabljajo za povišanje. Vsaka stopnja ima več prednosti: kuponi za obletnico, ekskluzivne ugodnosti na prireditvah, hitro vračilo kupnine

...

Z novim VIP partnerskim programom lahko pospešite nakupe in pridobite kupone za popust.

Kuponi dobrodošlice: vaš prvi nakup ima popust

Če ste nov uporabnik, imate srečo, ker AliExpress novim uporabnikom ponuja različne nagrade. Če nimate prijateljev, ki bi vas lahko povabili s sistemom napotitev, priporočamo, da si ogledate nove uporabniške kupone in druge prednosti za nove kupce. V našem članku Kuponi dobrodošlice imate več informacij o pogojih in njihovem delovanju..

Več nasvetov in trikov za nakupovanje, kot je strokovnjak za AliExpress

Ta članek je del našega razdelka z vadnicami, kjer boste našli najboljše nasvete in trike za nakup na tej spletni strani. Nekaj ​​člankov o tem, kako uporabljati druge vrste kuponov AliExpress, smo že povezali, v naših vodnikih najdete tudi, kako jih združiti, da prihranite več, kako pridobiti več kuponov in kako najbolje izkoristiti promocije na tej slavni Spletna stran.

Poleg tega razložimo tudi, kateri so najboljši načini plačila, kako slediti vašim naročilom, kaj storiti, če vaše naročilo ne prispe

...

Če že dolgo niste kupovali na tej spletni strani, vam priporočamo, da preberete naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti, preden začnete z nakupom..

Kaj mislite zdaj, ko poznate nov način pridobivanja kuponov? Mislite, da je to dober način za prihranek denarja pri nakupih? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar