Glavni » android » Težave v Androidu 6.0 Marshmallow? [Easy Fix]

Težave v Androidu 6.0 Marshmallow? [Easy Fix]

AliExpress WW

Android Marshamallow je trenutno predzadnja različica Googlovega operacijskega sistema, ki je prisotna v velikem številu mobilnih naprav. Deluje veliko bolje kot njegovi predhodniki, čeprav bo odvisno tudi od optimizacije, ki je bila narejena posebej za mobilni X, pri čemer je ob strani ena najboljših različic, ki jo imamo na Androidu, čeprav je jasno, da to ne pomeni, da bi lahko imajo eno ali drugo težavo in potem vam bomo povedali, kaj je Najpogostejše težave, s katerimi se boste morali soočiti v Androidu 6.0 Marshmallow in njihovih rešitvah.

Kazalo ()

  Android 6.0: Težave in rešitve

  Wifi je nekaj, kar povzroča majhno težavo, povezano z baterijo, in to je, da ko jo aktivirate, nekateri uporabniki poročajo, da se baterija izprazni veliko hitreje. V teoriji, ko uporabljamo Wifi baterijo bi moral izprazniti veliko počasneje da se pri uporabi 3G ali 4G zgodi, da se v nekaterih napravah z Androidom 6.0 Marshmallow zgodi povsem obratno.

  Način njegovega reševanja ni preveč zapleten, vse, kar morate storiti, je, da se premaknete na del Nastavitve, potem gremo tja, kjer piše Varnostno kopiranje in obnovitev in od tam gremo do možnosti, ki pravi ponastavi omrežne nastavitve, vsi podatki se izbrišejo in jih kasneje znova vnesemo in voila.

  Težavne zmogljivosti

  Druga zelo pogosta težava v tej različici Androida je, ko je nova posodobitev in ugotovimo, da nam tega ne dovoljuje, ker ustvarja napako, ko to želimo storiti. Ironično morate storiti enako kot pri problemu Wifi, saj gre za težavo s povezljivostjo. Mi gremo Nastavitve> Varnostno kopiranje in ponastavitev> Ponastavi omrežne nastavitve.

  Če imate težave z baterijo, ne glede na to, ali se popolnoma napolni ali se celo prehitro izprazni, priporočamo, da uporabite aplikacijo, ki je bila razvita za to različico, imenovano Doza, za boljše upravljanje. Prav tako, če je to storjeno ponastavitev na tovarniške nastavitve, to je Hard Reset kar bi pomenilo izgubo vseh naših podatkov, da bi mobilni telefon ostal pravkar kupljen, teoretično po velikem G bi bilo treba rešiti vse težave, v primeru, da z Android 6.0 Marshmallow ne morete več prenašati težav z baterijo v svoji napravi, bi se morali samo zateči na trdo ponastavitev.

  Nalaganje težav v Androidu 6.0

  Nekaj, s čimer se morajo soočiti tudi uporabniki te različice Googlovega operacijskega sistema, je težava pri nalaganju USB. Ne glede na težavo, ki jo imate v zvezi z obremenitvijo (ki traja dlje, kot bi se moralo, se ne naloži v celoti, hitro se prenaša itd.) Lahko prenesete aplikacijo Doze, za katero bi lahko rekli, da bi bila odlična rešitev, ki vam jo ponuja Google Da bi lahko rešili to težavo, celo pravijo, da bi moralo težavo rešiti tudi ponastavitev kosti na tovarniške nastavitve.

  Ste že imeli kakšne druge težave? V vsakem primeru lahko njihove rešitve poiščete na blogu ali nam v komentarjih pustite kakršna koli vprašanja o tem..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar