Glavni » alibaba-info » Glavne razlike med Samsung Galaxy J7 Max in J7 Pro

Glavne razlike med Samsung Galaxy J7 Max in J7 Pro

AliExpress WW

Samsung je eno najbolje prodajanih podjetij po vsem svetu, to že vsi vemo. V bistvu imamo modele vaših mobilnih naprav tudi v juhi.

Nedvomno je eden izmed telefonov, ki se je v zadnjem času prodal največ in je postal zelo priljubljen Samsung J7. Podjetje lansira vedno boljše različice istega telefona, imamo J7 2015, J7 2016, J7 Prime itd..

V tem primeru bomo govorili o tem Samsung Galaxy J7 Max in Samsung Galaxy J7 Pro Kakšne razlike bodo med temi napravami? Nadaljujte z branjem in kmalu boste vedeli.

Kazalo ()

  Samsung Galaxy J7 Max vs Samsung J7 Pro

  Kar zadeva dimenzije, Samsung J7 Pro Ima približno 152,4 x 74,7 x 7,9 mm, pri različici Max pa: 156,7 x 78 x 8,1 mm. Jasno je, da je različica Max, kot že ime pove, celo večja od različice Pro.

  Nekaj, kar je na zaslonu zelo opazno od J7 Pro ima 5,5-palčni in J7 maks ena od 5,7 palcev, čeprav imata obe napravi ločljivost v Full HD 1080x1920 slikovnih pik.

  Razlike Samsung J7 Max in Samsung J7 Pro

  Kar zadeva operacijski sistem, ni nič drugače, ker če gre za primer, bosta tako ena kot druga prišla z Android Nougat 7.0. Spremenite nabor čipov, ki bo v primeru Pro imel Exynos 7870 Octa in v primeru Maxa P20 Mediatek MT6757 Helio, oba z osemjedrnimi procesorji, v primeru Pro še enkrat s 3 GB RAM-a z možnost dodajanja v smislu notranjega pomnilnika microSD do 128 GB in ko govorimo o Maxu približno 4 GB RAM-a, lahko zdaj v smislu pomnilnika dodate 256 GB SD kartico.

  Obe napravi bo imel 13 MP kamere, tako na zadnji kot na sprednji strani, zaradi česar bo nedvomno idealen mobilni telefon za fotografiranje visokokakovostnih selfijev tudi na slabo osvetljenih mestih.

  Vrhunski Samsung J7

  Oba bosta imela čitalnik prstnih odtisov, merilnik pospeška, žiroskop, bližino, kompas

  ...

  na žalost bi bilo lepo, če bi imel infrardečo povezavo, vendar nič ni popolno.

  Poleg tega bo Pro-jeva baterija napolnjena s 3300 mAh, medtem ko bo Maxova baterija dosegla 3600 mAh, ki bo na voljo v zlati in črni barvi, če ne bo potrjenih več barv.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar