Glavni » google » Pripravite se na zimo s hladilniki in grelniki Cecotec

Pripravite se na zimo s hladilniki in grelniki Cecotec

AliExpress WW

Španska znamka Cecotec je v zadnjem letu postala zelo priljubljena. V našem vodniku po izdelkih Cecotec pojasnjujemo, kakšni so njegovi zvezdniški izdelki in kaj lahko najdemo, vendar je eden od izdelkov, ki še ni bil v katalogu znamke in ki ga ne morete zamuditi, njegovi grelci. Pojasnili vam bomo, kako jih najti ceneje na AliExpressu.

Najboljši grelniki in radiatorji podjetja Cecotec

Ta znana blagovna znamka je predstavila celo vrsto grelnikov in radiatorjev za vse okuse in potrebe. Zato bomo razložili prednosti vsakega posebej in kateri so najvidnejši modeli znotraj vsakega asortimana, čeprav jih lahko najdete tukaj.

Keramični grelci: hitri in lahki

Danes so najbolj priljubljeni grelci, saj zelo hitro zagotavljajo toploto in imajo majhno porabo. So tudi lahki in zavzamejo malo prostora, po velikosti so precej podobni ventilatorjem stolpov. Cecotec jih ima več, kot jih lahko vidite na tej povezavi (ali tukaj, če jih želite kupiti v njegovi uradni trgovini).

Dobra možnost je pametni keramični grelnik Ready Warm 10100, vertikalne oblike in z močjo med 1200 in 2200 W. Ima praktičen LED zaslon za prilagajanje parametrov grelca in ga lahko programirate do 8 ur. Segreje do 22 m² in ima zelo zanimive lastnosti, kot so filter za delce, zaščita pred pregrevanjem, tiho delovanje le 30 dB

...

Ventilatorji grelnikov: idealni za majhne prostore

Termo ventilatorji so najboljša možnost za majhne prostore in občasno uporabo, kot so kopalnice, kuhinje, pisarne

...

In so zelo majhne, ​​jih je mogoče enostavno shraniti in zagotavljajo takojšnjo toploto. Te priporočamo pri Cecotec, ker imajo poleg zelo poceni zelo dobre prednosti.

Na primer, Ready Warm 9500 Force je lahko velik prodajalec. Ponuja 3 načine delovanja do 2000 W, zaščito pred pregrevanjem, sistem samodejnega izklopa v primeru pregrevanja, sistem proti zmrzali in še veliko več za manj kot 20 evrov.

Halogenski grelci: trenutna toplota

Ta vrsta grelnika ponuja toploto skozi halogene cevi. Med njihovimi prednostmi je ta, da ne oddajajo nobenega hrupa in močno ogrejejo osebo neposredno spredaj, čeprav se njihova učinkovitost s povečevanjem razdalje izgubi..

Mnogi jih imajo raje, ker so tudi zelo poceni, kot lahko vidite tukaj ali na tej povezavi, če jih želite kupiti v njihovi uradni trgovini. Ena najboljših halogenskih peči je Ready Warm 7400, ki ima 3 kremenčeve grelne elemente, moč pa se lahko regulira med 400 in 1200 W, kar omogoča ogrevanje do 10 m², zato je kot nalašč za sobo. Programiran je do 7,5 ure in niha.

Oljni radiatorji: nizka poraba

Klasična rešitev za izboljšanje udobja našega doma brez uporabe ogrevanja ali klimatizacije je uporaba kovinskih radiatorjev, napolnjenih z oljem, ki se segrejejo in oddajajo toploto v okolico. Podoben je radiatorju (tih in daje enakomerno toploto), zato je kot nalašč za uporabo več ur.

Kot lahko vidite na tej povezavi ali tukaj, če jo kupite v uradni trgovini, se cena razlikuje glede na njene elemente in moč. Na primer, radiator Warm 5750 360º, ki ima 7 modulov in največjo moč 1500 W, lahko ogreva prostor do 15 m². Ima sistem, ki omogoča enakomerno porazdelitev toplote po prostoru in stane manj kot 50 evrov.

Radiatorji sljude: hitri in zmogljivi

Ena zadnjih novosti so radiatorji sljude, ki lahko v nekaj sekundah povečajo temperaturo prostorov do 15 m². Prednost pred prejšnjimi je, da so lažji in še vedno zmogljivejši (kar pomeni tudi večjo porabo električne energije).

Radiatorji sljude Cecotec lahko dosežejo do 2400 W. Lahko jih prilagodite po moči in zavzamejo zelo malo prostora. Trenutno imajo 2 različna modela, ki ju najdete na tej povezavi.

Toplotni oddajniki

Toplotni oddajniki so najbolj podobni običajnim radiatorjem, vendar delujejo z elektriko in jih je mogoče programirati. Lahko so dobra izbira, če doma nimate ogrevanja in se ne želite zanašati na radiatorje z oljem ali sljudo. Cecotec ima več toplotnih oddajnikov, kot lahko vidite tukaj.

Cena se razlikuje glede na število elementov, vendar so njihove značilnosti enake. Imajo moč med 600 in 1800W in ogrevanje med 8 in 25 m², odvisno od elementov, zato gre za dokaj nizko porabo. Izberete lahko različne temperature in načine (dan, noč in zmrzal) in programirate do 24 ur, 7 dni v tednu. So tanke in jih je mogoče programirati preko LED zaslona.

Električni konvektor

Druga možnost so konvektorji, ki neposredno ogrevajo zrak, ki gre skozi krog. Prostor ogrevajo v zelo kratkem času in imajo prednost, da so cenejši od prejšnjih modelov, saj lahko ogrejejo do 20 m².

Cecotec ima veliko modelov konvektorjev. Tiste turbokonvekcijske črte, ki jih najdete na tej povezavi, so enostavnejše in cenejše, stanejo manj kot 40 evrov in z močjo do 2000 W lahko hitro ogrevajo prostore do 15 m².

Linija električnih konvektorjev Cecotec Crystal Connection je veliko modernejša, vendar ima še vedno dokaj ugodno ceno. Njegova zasnova s ​​stekleno prevleko je tista, ki pritegne največ pozornosti, a za njo se skrivajo dobre lastnosti: LED zaslon in Wi-Fi povezava za daljinsko upravljanje, časovnik 24 ur na dan, 7 dni v tednu, sistem zaščite pred brizganjem IP24 , otroška ključavnica in še veliko več. Najdete jih s klikom tukaj.

Električna držala za brisače

Če v kopalnici nimate ogrevanja, vendar ne želite biti odvisni od grelnika ventilatorja (najbolj uporabljenega za te prostore), priporočamo, da namestite električno držalo za brisače, kakršna je Cecotec. Poleg ogrevanja kopalnice lahko tudi posušite brisače, poraba je le 500 W in ima praktičen LED zaslon za prikaz sobne temperature.

Nasveti in triki za nakup na AliExpressu

Kot lahko vidite, nam Cecotec ponuja zelo zanimive možnosti za ogrevanje doma, ko nastopi mraz, vendar vam priporočamo, da nadaljujete, saj ti izdelki uspevajo, nekateri pa so že razprodani na nekaterih spletnih straneh. V AliExpress Plaza ne najdemo samo uradne trgovine Cecotec, do katere lahko dostopate od tu, imate tudi druge pooblaščene prodajalne z nacionalnim prevozom iz Španije.

Ena največjih prednosti te spletne strani je, da lahko enostavno prihranite kupone za popust, da prihranite denar, pa tudi popuste in posebne akcije. Če želite izvedeti več o tem, kako pridobiti te kupone in kako kupiti kot strokovnjak za AliExpress, priporočamo naše vadnice, kjer boste našli najboljše nasvete in trike za nakup na tej znani spletni strani..

In ti? Ali že imate radiator ali grelec Cecotec? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar