Glavni » alibaba-info » Zakaj se vaš mobilni telefon Samsung J7 zelo segreje? Kako ga ohladiti in se mu izogniti? - Rešitev

Zakaj se vaš mobilni telefon Samsung J7 zelo segreje? Kako ga ohladiti in se mu izogniti? - Rešitev

AliExpress WW

J7 je med Samsungovimi modeli eden najbolj kupljenih telefonov po vsem svetu, vendar imajo težave vse izdaje teh telefonov. In to je, da se ti modeli, ko zahtevajo malo več, zelo segrejejo, uporabniki pa se bojijo, da bi lahko eksplodiral. A temu ni tako, ker Samsung J7 se vroče le na zaslonu in notranje komponente, kot je matična plošča.

Rešitev za Samsung Galaxy J7 se ogreje
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Samsung J7 se segreje

  Obstajajo različni načini preprečite, da bi se Samsung J7 segreval. Da bi se izognili temu pregrevanju, se lahko izognete uporabi programov, ki se zrušijo ali uporabljajo veliko virov mobilnega telefona. Nekateri primeri tega so težke aplikacije, zaradi katerih je mobilni telefon počasen.

  Velikokrat so vzroki za to pregrevanje lahko aplikacije v družabnih omrežjih, kot je Instagram, ali igre, ki zahtevajo veliko več grafike, kot je 3D. Ker ti pridejo do točke, da segrejejo zaslon zaradi velikega povpraševanja po operacijskem sistemu.

  Kako se izogniti pregrevanju na Samsung J7?

  Da se Samsung J7 ne segreje, obstaja aplikacija, ki sistem mobilnega telefona enostavno ohladi. Že samo zagon lahko popolnoma ohladi napravo. Ta aplikacija se imenuje hladilnik - ohladite telefon. Kar vam bo omogočilo spremljanje in nadzor aplikacij in njihove temperature. Zazna in zapre aplikacije z velikimi viri, da bi lahko zmanjšali ogrevanje..

  S to aplikacijo lahko hitro znižajte temperaturo vašega Samsung J7 ki se segreje, bodisi s kakšno aplikacijo ali preprosto zato, ker se segreje med polnjenjem mobilnega telefona. Ne pozabite, da je priporočljivo zagnati to aplikacijo vsaj enkrat na dan, saj tako prihranite baterijo vašega mobilnega telefona.

  Po namestitvi aplikacije za uravnavanje temperature na vašem Samsung J7, da se ne segreje in boste lahko nadzorovali temperaturo pametnega telefona. Najboljša stvar te aplikacije je, da je združljiv z vsemi igrami in aplikacijami kot sta Facebook in WhatsApp.

  Zakaj se Samsung J7 vroči

  Jasno je, da je razlogov lahko veliko, vendar na splošno ni težko najti razloga, zakaj se zadevna naprava segreva. Razlogi, zakaj se vaš Samsung J7 segreje, so različni, razlogov je lahko več, najpogostejši pa so pretirana uporaba telefonskih virov in tudi iz iger.

  Eden od teh razlogov je morda baterija, morda je preveč poškodovana in to očitno začne delovati, kot ne bi smel. Ena ključnih stvari, ki se zgodi, ko se to očitno zgodi, je, da se vroči, kar lahko na splošno poškoduje mobilni telefon, zato ga morate nujno zamenjati v primeru, da sumite, da ima baterija težave..

  Uporaba polnilnika, ki ni priložen mobilnemu telefonu, je preprosta, a smrtna kazen za vašo mobilno napravo. Mogoče ne danes, ne jutri, zagotovo pa bo zaradi tega, kako jo polnite, počasi potekla življenjska doba te baterije in mobilnega telefona na splošno. Za nekaj je priložen poseben polnilnik za to napravo.

  Samsung J7 se med polnjenjem segreje

  Čeprav je res, da modeli Samsung J7 v vseh izdajah, pa naj bo to običajni J7 leta 20216 ali J7 Prime, imajo veliko baterijo, zato je običajno, da se precej segreje. Ko ga napolnimo, ker baterija je zelo velika to pokriva večino mobilnega telefona.

  Hkrati je treba upoštevati, da lahko predolgo vključitev mobilnega telefona v električni tok povzroči, da se preveč segreje in da tudi, če se vrnemo na prejšnjo točko, baterija deluje nepravilno in je poškodovana, zato je pomembno kaj ko doseže 100%, je izključen.

  To se veliko zgodi, ko uporabniki polnijo svoj mobilni telefon, vendar ga na enak način med polnjenjem uporabljajo za igranje iger, pošiljanje sporočil ali povezavo z družabnim omrežjem. Na ta način Samsung J7 se preveč segreje nad normalno temperaturo pri nalaganju.

  Zakaj nekateri mobilni telefoni eksplodirajo?

  Veliko je uporabnikov, ki jih skrbi, da jim bo mobilnik po vsem predstavljenem eksplodiral. To pomeni, da ni nenavadno, da se vprašamo, ali že obstaja presedan, in to se zgodi marsikomu, saj ne ve ali pravi razlogi, zakaj lahko telefon doseže to točko. Torej med njima lahko poimenujemo baterijo.

  Morda gre za resne težave ali okvare, ki so danes litij zaradi nove politike podjetij za proizvodnjo telefonov. Torej lahko zaradi napačne uporabe, slabega polnjenja ali tovarniških napak baterija v primeru udarca ali padca in močnega udarca predre in povzroči povzroči zgorevanje, ki se pretvori v eksplozijo precej požrešno.

  Prišlo je do pregrevanja

  Druga nesrečna okvara, zaradi katere bi baterija lahko eksplodirala, bo pregrevanje, ki ga povzroča požrešna poraba in prekomerno baterijo. To se zgodi, ko uporabljamo mobilni telefon in baterija nima dovolj zmogljivosti za vzdrževanje opreme (stara ali pokvarjena).

  Zato se ponavadi pregrejejo, ker opreme, ki se ji morajo upirati, ne morejo oskrbeti s potrebno energijo. To pogosto povzroči močno pregrevanje, ki lahko privede do eksplozije. To je posledica kratkega stika, ki nastane v notranjih celicah, zato je priporočljivo, da se telefon začne pregrevati na ta način, ga morate izklopiti in odstraniti baterijo.

  Prav tako ni priporočljivo, da pustite svoj dalj časa na soncu. Ker lahko to povzroči več težav, med njimi tudi težava, da se baterija pregreje z učinkom sonca in uporaba vašega mobilnega telefona. To ustvarja dodatno pregrevanje, ki bo akumulator potisnilo izven meja..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar