Glavni » alibaba-info » Zakaj ne morem namestiti WhatsApp Plus? Pokazali vam bomo, kako to storiti

Zakaj ne morem namestiti WhatsApp Plus? Pokazali vam bomo, kako to storiti

AliExpress WW

WhatsApp Plus To je v nekaj besedah ​​sprememba prvotne aplikacije WhatsApp, to je MOD, ki se odlikuje po tem, da ima modro ikono in ima nekaj precej zanimivih stvari, ki jih prvotna aplikacija nima, stvari, zaradi katerih je več kot 36 milijonov ljudi odločitev, da se držimo te aplikacije, saj ponuja nekaj prednosti, ki jih v WhatsAppu nikoli ne bomo imeli od tistega, kar se zdi.

Zakaj ne morem namestiti WhatsApp Plus
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Težave pri namestitvi WhatsApp Plus

  Namestitev WhatsApp Plus ni preveč zapletena, vprašanje je, da je ni v nobeni uradni trgovini, ker je navsezadnje mod in ni uradna aplikacija. Nato morate poiskati APK, da ga namestite. Toda vmes je nekaj majhnih trikov, da morate vedeti, da ali da.

  Najprej je nujno, da imate omogočene neznane vire, to je v Nastavitve> Varnost.

  Ko ste pripravljeni, morate imeti WhatsApp nameščen samo, da ga odstranite, vendar brez brisanja katere koli mape uradne aplikacije. Ko je odstranjen z APK-jem v vaši mobilni napravi, ga lahko zaženete, da ga namestite.

  Upoštevajte, da gre za spremenjeno aplikacijo, ki ni uradna, zato varnosti in zasebnosti ne zagotavlja popolnoma nič, zato bodite pri tem zelo previdni.

  Še ena podrobnost, ki jo je treba upoštevati, je, da če imate v mobilnem telefonu nameščen ROM po meri, ne bi bilo neobičajno, če bi imeli eno ali drugo težavo, saj omenjena aplikacija ustvari pomanjkljivosti pri ROM-jih po meri.

  Po drugi strani pa je tudi zelo verjetno, da če uporabljate Čisti mojster aplikacija WhatsApp Plus ima tudi težave in konflikte, če želite uporabljati WhatsApp, morate odstraniti Clean Master+.

  Ni tako zapleteno, kot boste videli, da imate to aplikacijo, in hitro boste pozabili, da ne morete namestiti WhatsApp Plus. Stvar je v tem, da se nekoliko organiziramo in vidimo, kaj se je zgodilo, eno za drugo..

  S to aplikacijo boste imeli možnost čim bolj prilagodite WhatsApp z več kot 800 različnimi temami in stotimi drugimi možnostmi, zaradi katerih je zelo zanimiva alternativa za večino ljudi, ki uporabljajo WhatsApp. Nekaj, kar upam, da bomo nekega dne lahko videli v uradni aplikaciji, nekoliko globlje prilagoditve od tiste, ki jih vidimo danes, kar je v bistvu nič.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar