Glavni » alibaba-info » Zakaj ne morem prenesti posodobitev za Android na svoj mobilni telefon Samsung?

Zakaj ne morem prenesti posodobitev za Android na svoj mobilni telefon Samsung?

Posodobitev programske opreme ali različice Androida je bistvenega pomena, saj te sistemske posodobitve med drugim služijo za dodajanje novih funkcij, odpravljanje napak in ranljivosti. Ko imamo novo različico, je treba posodobiti operacijski sistem, še posebej, če brskate po njem veliko na internetu iz varnostnih razlogov.

Težava je v tem, ko moj Samsung ne posodablja Androida. Zakaj moj Samsung ne posodablja programske opreme? Nato bomo videli, zakaj se to lahko zgodi in predvsem, kako to rešiti.

Kazalo ()

  Samsung ne posodablja Androida

  Mnogi se pritožujejo, da njihov Samsung ne posodablja operacijskega sistema. Poskusijo izvesti zadevno posodobitev in sporočilo "Že imate nameščeno najnovejšo različico".

  V resnici je večkrat težava naš mobilni operater in ne Samsung. Če vaš telefon ni brezplačen, je tisti, ki je zadolžen za izdajo posodobitve, tako da jo lahko namestite v svojo napravo, vaš mobilni operater in ne Samsung. To je ena izmed številnih težav, ki so vezane na določeno podjetje. Včasih je to morda zato, ker je mobilni telefon star že nekaj let. Ne pozabite, da Samsung (če je brezplačen) do določene mere pošilja posodobitve. Nekaj ​​na napravo in jih nato nehajte posodabljati osredotočiti se na novejše mobilne telefone.

  Če je vaš mobilni telefon star nekaj let, morda ne boste več videli posodobitve. Edina alternativa v teh primerih je tista, ki jo bomo omenili spodaj oz namestite ROM po meri.

  Ne morem posodobiti operacijskega sistema na Samsungu

  V teh primerih je alternativa povsem preprosta: namestite uradno in posodobljeno vdelano programsko opremo. Namestitev nove vdelane programske opreme sploh ni zapletena in uradne različice lahko prenesete s SamMobile. Kaj je več, potrebovali boste odin da lahko namestite novo vdelano programsko opremo.

  Več kot očitno je, da morate pred nadaljevanjem upoštevati nekaj stvari. Prva izmed njih je, da če imate garancijo, jo lahko med izvajanjem tega postopka izgubite to morate upoštevati.

  Če želite vseeno nadaljevati, morate narediti varnostno kopijo, saj ste pri namestitvi a firmware new je na kratko, kot da ste formatirali mobilno napravo. Torej v bistvu izgubite vse podatke, ki jih imate na njem: iz fotografij, video posnetkov, stikov, aplikacij itd..

  Samsunga ne prejemam posodobitev

  Priporočamo tudi, da si v primeru, da nimate veliko ideje o namestitvi posodobitve vdelane programske opreme v Samsung, ogledate nekaj vadnic. V družbi Miracomohacerlo smo o tej temi že velikokrat govorili in izvedli več navodil. Ne pozabite, da morate poiščite enega od vaših specifičnih modelov. Če na tem področju nimate veliko znanja, naj telefon odpeljejo v tehnično službo, saj tega ne more storiti prav vsak. Da bi to lahko uspešno izvedli, je treba imeti tudi rahlo znanje o tej temi.

  Posodobitve za mobilne naprave Samsung

  Znamka Samsung je po vsem svetu znana po tem, da ima Visoko zmogljivi pametni telefoni na trgu je zaradi tega najpogosteje uporabljena blagovna znamka na svetu. Vendar ima mobilni telefon pogosto težave, ker programske opreme ne posodablja.

  To je v resnici pogosta težava številnih blagovnih znamk, toda pri Samsungu je to najpogostejše, razlog za to težavo je različen, rešitve pa so zanj vedno preproste. Preprosto do te mere, da je treba ročno posodobiti mobilni telefon. Ker je včasih edina alternativa ročna posodobitev z Uradna programska oprema Samsung, To je mogoče storiti prek spletnega mesta SamMobile, kjer jih je mogoče najti po modelu. To pa programu Odin omogoča namestitev vdelane programske opreme..

  Uporabo tega programa pa je treba opraviti ob zavedanju, da mobilni telefon ne bo podpiral posodobitve, razen zanjo, zato večkrat nekateri mobilni telefoni prenehajo delovati. S pomočjo teh vrst spletnih mest, Mobilni telefoni Samsung imajo lahko večjo varnost. Posodabljanje mobilnega telefona je ponavadi dolgočasen postopek, vendar je najboljša možnost, da se izognemo varnostnim težavam.

  Priporočena
  Pustite Komentar