Glavni » alibaba-info » Zakaj hashtagi ne delujejo zame na Instagramu? Kako postaviti hashtagove na Instagram

Zakaj hashtagi ne delujejo zame na Instagramu? Kako postaviti hashtagove na Instagram

Instagram je eno glavnih družbenih omrežij na svetu, do te mere, da bi lahko rekli, da je trenutno najbolj priljubljeno na svetu. Ker pripada Facebooku, je dodal številne funkcije in funkcije. Seveda eden izmed njih je postavitev hashtagov na Instagram, in čeprav ni novo, so jo zagotovo optimizirali.

V tem smislu je eno najzanimivejših neposredno povezano s sposobnostjo uporabe hashtagov, kar nam bo močno olajšalo nato iskanje določene vsebine, ali poiščite uporabnike drugih uporabnikov.


Oglejte si ta video na YouTubu

Če ne veste dobro, kaj je hashtag, vam bomo to povedali so oznake, ki jih lahko dodate na vsebino ki jih naložite v družabna omrežja. Če niste živeli pod kamnom, ste kdaj morali slišati izraz #tbt ali #fbf. In če še vedno ne razumete, ne skrbite zaradi tega članka, boste odšli s potrebnim znanjem.

Tako kot določanje vaše lokacije tudi algoritem prikazuje vašo vsebino večinoma ljudem na vašem območju. Hashtagi naredijo ljudi, ki jim sledijo, si oglejte vsebino tistih, ki jih uporabljajo. Če objavite fotografijo svojega psa in postavite #Dogs, bo javnost, ki sledi temu hashtagu, lahko prišla do vas in vaše vsebine. In če se želite naučiti slediti hashtagom, vam bomo pustili ta članek.

Kazalo ()

  Zakaj hashtagovi v Instagramu niso uporabni??

  Kot smo že povedali na Instagramu imamo na voljo veliko možnosti Kar zadeva prilagajanje objave, je res zanimivo, da večino uporabnikov uporablja hashtagove, da dosežejo več ljudi. Omogočil vam bo povečanje količine všečkov, komentarjev in seveda češnje na torti privržencev.

  So zelo uporabno orodje, saj jih lahko vstavite za optimizacijo vse vaše vsebine in da imajo ti večji obseg. Seveda vam pomagajo tudi pri iskanju ciljne publike, kar je zelo dobro. Če ob koncu dneva postavite hashtagove na Instagram, lahko vaš račun izjemno povečate.. 

  In če vaš cilj je pridobiti čim več privržencev Ponujamo vam vaje z različnimi triki, ki vam bodo pomagali pri rasti. Seveda je pomembno omeniti, da je to odvisno tudi od vsebine, ki jo naložite v svoj račun. Če vaša ciljna publika reče, da ni v pomoč, vas ne bo spremljala.

  Pravzaprav strokovni uporabniki vedo, kateri so najbolj priljubljeni hashtagovi, in jih še posebej uporabljajo. Če pa niste strokovnjak, lahko uporabite orodja, kot so generatorji hashtagov pomagali vam bodo najti najboljše hashtagove glede na vašo temo.

  Če pa imate iz kakršnega koli razloga težave s hashtagi na Instagramu, morate vedeti, da obstaja možna rešitev, ki jo imamo na dosegu roke.

  Prva stvar, ki vam jo bomo priporočili v tej situaciji, je ta odstranite aplikacijo Instagram z mobilnega telefona in ga znova namestite, saj je tako verjetno odpravljena napaka, ki je preprečevala uporabo hashtagov.

  Kako odpraviti napako hashtags?

  Da bi rešili to težavo in na Instagram postavili hashtagove, preprosto morate sledite eni od naslednjih metod ki vam jih ponujamo tukaj 

  • Znova namestite aplikacijo Je ena najhitrejših in najpreprostejših rešitev, ki jih imamo na voljo, ko katera od njih ne deluje, in ta korak za korakom deluje tako za Instagram kot za skoraj vsako drugo socialno omrežje s pomanjkljivostmi funkcionalnosti.
  • Če težava še vedno obstaja, je morda težava je povezano z vašo povezavo, glede na to, da tako mobilni internet kot 4G morda ne uspeta. Pomembno je, da vsaj eno od obeh omrežij deluje. Ker drugače ne boste mogli uporabljati hashtagov in boste zamudili enega najboljših načinov za poudarjanje svoje vsebine.
  • Nazadnje, če se težava ponovi, je morda napaka povezana s tem niste pravilno uporabljali hashtagov. V tem primeru jih morate dodati na katero koli fotografijo, ki jo naložite, tako da najprej napišete # in nato besedo, ki se nanaša na temo.

  Priporočena
  Pustite Komentar