Glavni » alibaba-info » Zakaj se WhatsApp Plus ne prikaže v Trgovini Play?

Zakaj se WhatsApp Plus ne prikaže v Trgovini Play?

AliExpress WW

WhatsApp je najpogosteje uporabljana aplikacija na svetu za pošiljanje in prejemanje neposrednih sporočil prek interneta, resnica pa je, da to še posebej ne pomeni, da je najboljša aplikacija za ta namen. Pravzaprav, Eden od ključev, da WhatsApp postane najbolj uporabljen od vseh, je prav to, da ga imajo vsi ali so jih imeli mnogi hkrati, zato ste morali postati žrtev te aplikacije, če vam je všeč ali ne, ker so jo že imeli vsi vaši prijatelji.

Kazalo ()

  WhatsApp Plus ni v Trgovini Play

  Če gre za primer, obstajajo aplikacije, kot je Line, ki ima uradno veliko zanimivih lastnosti in zame, je veliko bolj napreden kot WhatsApp v mnogih pogledih. Resnica je, da čeprav ima ogromno uporabnikov, ne pomeni niti tega, kaj ima podjetje Facebook, ne glede na to, ali nam je to všeč ali ne.

  Ampak saj WhatsApp Plus se je zdel stvari želel nekoliko spremeniti, ker smo v tistem trenutku našli WhatsApp, ki je bil v nekaj besedah ​​tisto, kar smo si vsi želeli, z možnostjo, da čim bolj prilagodimo vsak njegov kotiček, velikosti, pisave, barve, ikone, ozadja itd. Ogromna količina čustvenih simbolov, možnost pošiljanja kakovostnih slik in fotografij s kakršno koli težo, ne da bi bili stisnjeni in natančno izgubili kakovost, ki so jo imeli.

  Zakaj pa ni v Trgovini Play?

  Odgovor na to vprašanje je pravzaprav preveč preprost, ni izvirna aplikacija, pravzaprav gre za spremembo WhatsAppa, poleg tega pa ni bil pooblaščen, zato je normalno, da se uradno ni nikjer pojavil, še manj pa v google trgovina.

  Pojdi WhatsApp Plus To ni bila lahka naloga, ne da bi se morali izogniti kakšni drugi zlonamerni programski opremi, ravno malo ljudi je skušalo izkoristiti številne ljudi, ki so bili tako obupno poskusil WhatsApp Plus ki so z neuglednih spletnih mest prenesli karkoli so mislili, da je APK. Obstajal je celo določen WhatsApp Gold, ki ni bil nič drugega kot Premium SMS prevara in ki nikoli ni bil resničen, zaradi česar je WhatsApp začel pritiskati na razvijalce in uporabnike, ki so uporabljali WhatsApp Plus, da so projekt popolnoma opustili, predvsem zaradi ekonomske težave in hkrati pa zaradi varnosti, ker so bili ljudje, ki so želeli izkoriščati spremenjene aplikacije za prevaro ljudi, vedno bolj zverni.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar