Glavni » alibaba-info » Zakaj so žad in kvarčni valji hit na AliExpressu

Zakaj so žad in kvarčni valji hit na AliExpressu

AliExpress WW

Že nekaj let azijske lepotne rutine zmagujejo po vsem svetu. Eden najnovejših izdelkov, ki so med Orientalci zelo priljubljeni in zdaj postajajo zelo modni po vsem svetu, so valji iz naravnih kamnov, kot sta kremen in žad, ki na AliExpressu naberejo na tisoče prodaj. Bi radi vedeli, kakšne prednosti imajo in kako najti zelo poceni? Nadaljujte z branjem, vse razložimo.

Prednosti in prednosti uporabe valjev iz naravnega kamna

Ni naključje, da so ti valjarji uspeli in da ga uporabljajo vsi blogerji in odvisniki od lepotnih tretmajev, tako da so v zelo kratkem času postali znani, vendar se v Aziji ti valjarji uporabljajo že pred leti, zahvaljujoč znana tradicionalna kitajska medicina. Uporaba je zelo preprosta: po vsej obrazni rutini jo morate le podrsati po koži.

Valček vam bo pomagal bolje namazati kreme in serume, izvaja pa tudi majhno masažo obraza. Zahvaljujoč kamniti površini pomaga zmanjšati vnetje kože, še posebej, če jo za nekaj minut postavite v hladilnik. Masaža prav tako aktivira krvni obtok kože in izboljša njeno elastičnost, poleg tega pa je videti bolj osvetljena in sijoča, medtem ko z njeno hladno pripomore tudi k zapiranju por po obrazu..

Ti znani valji so lahko iz žada, rožnega kremena ali obsidijana. Žadni, ki jih odlikuje znamenita zelena barva in so najbolj priljubljeni, saj pomirjajo kožo in imajo zdravilne lastnosti. Tisti iz rožnega kremena so primernejši, če želimo vnesti svetilnost in pomladiti obraz, saj ima ta material veliko mineralov, vendar so osnovne lastnosti valja enake ne glede na material..

Kako najti poceni žadne in kremenčeve valje v AliExpressu

Ena od strani, kjer se ti valji prodajo največ, je na AliExpressu, spletni prodajni platformi azijskega porekla, ki ponuja skoraj vse. V kaosu teh žadnih valjev je razlog za njihovo priljubljenost ta, da stanejo več kot 10-krat manj kot v drugih trgovinah: najboljši prodajalci stanejo manj kot 3 evre in prodajo več kot 15.000. Spodaj vam bomo prikazali naše priljubljene, vendar jih lahko najdete s klikom tukaj.

Najbolj priljubljeni so dvojni žadni valji, z velikim valjem na eni strani in majhnim valjem na drugi strani. Velika se uporablja za obraz na splošno, običajno od spodaj navzgor in od znotraj navzven. Majhen del se uporablja na občutljivih in težko dostopnih območjih, kot je očesna kontura. Najdete jih na tej povezavi.

Zelo priljubljeni so tudi navojni masažni valji, bodisi enojni ali dvojni. Če uporabimo dvojno, bo gladka stran uporabljena na celotnem obrazu kot v prejšnjem primeru, progasta stran pa bo stimulirala našo kožo in jo pripravila na nege obraza, kot je piling, lahko jo uporabimo na obrazu in telo, ga očistite po vsaki uporabi. Poiščite jih tukaj.

Mnoge od teh valjev spremlja kamen iz istega materiala. Ta kamen se imenuje Gua Sha in je še en kitajski ritual nege obraza, ki vključuje sestavljanje kamna čez obraz in masiranje po vaši vsakdanji rutini. Ta kamen ima različne oblike, ki ustrezajo vašemu obrazu. Je popoln dodatek k valju in ga lahko najdete na tej povezavi skupaj z vašim najljubšim valjem.

Obstaja veliko drugih formatov teh kamnov, s katerimi lahko masiramo naš obraz ali telo, na primer ti kamni, razrezani v obliki gobe, s katerimi lahko na preprost način izvajamo sproščujoče masaže. Če uporabimo oboje, lahko tretma obraza izvajamo na preprost način. Najdete jih s klikom tukaj.

Kot smo že povedali, čeprav so najbolj znani žadni valji, so zelo priljubljeni tudi rožnatokvarčni, saj ta kamen poleg izboljšanja cirkulacije lažje odstranjuje toksine in otekline. Na tej povezavi lahko najdete zelo poceni valje iz rožnega kremena v vseh njegovih različicah: dvojni valji ali s kamnom gua sha.

Drug pogosto uporabljen material za te valje je obsidian, naravno črno vulkansko steklo. Po svoji naravi lahko zlahka ostane topel. Njeno temperaturo lahko povišamo s segrevanjem v vodi, da sprostimo obrazne mišice in s tem povečamo krvni obtok. Če torej ne marate hladno rabljenih valjev ali če nimate težav z otekanjem, so dobra izbira obsidijanski. Najdete jih s klikom tukaj.

Več nasvetov in trikov za varno nakupovanje na AliExpressu

Kot lahko vidite, je te zelo priljubljene žadne valje veliko ceneje najti na AliExpressu. Vendar pa imamo v našem blogu poleg tega, da vas naučimo, kako najti najbolj modne izdelke po najugodnejši ceni in analizirate najnovejše novice in blagovne znamke, imamo tudi razdelek z vajami, v katerih vas naučimo nasvetov in trikov za varnejši nakup tega izdelka. spletna prodaja na platformi.

Našli boste nasvete o tem, katere načine plačila uporabiti, kako slediti svojim naročilom, kako dobiti kupone za popust

...

Če pa ne veste, kje začeti, ali ste pred kratkim kupovali na tej spletni strani, vam priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, kjer povzamemo vse, kar morate vedeti, da prvič kupite.

In ti? Ste že uporabljali te žadne valje iz AliExpressa? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam spodaj pustite komentar o vaši nakupovalni izkušnji.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar