Glavni » alibaba-info » Zakaj sta na AliExpressu dve ceni?

Zakaj sta na AliExpressu dve ceni?

AliExpress WW

Velikokrat prejmemo ta komentar: Zakaj dobim dve različni ceni na AliExpressu? Pri prodajnem pristopu dobimo tudi drugo različico, ki je zelo podobna prejšnji: Zakaj se pred klikom na oglas prikaže ena cena, nato pa ob vnosu druge?

Zato bomo razložili, kako delujejo cene AliExpress, kaj morate upoštevati pri nakupu in kako se prepričati, da tisto, kar kupujete, resnično mislite. Ne glede na to, ali ste novinec ali že imate nekaj izkušenj z nakupovanjem na tej znani spletni strani, vam priporočamo, da preberete ta priročnik.

Zakaj obstajajo dve različni ceni na AliExpressu??

To je eno najpogostejših vprašanj v komentarjih blogov in resnica je, da je odgovor dokaj preprost. Kdaj bomo kupili izdelek, ki ima različne možnosti (barve, količine, obloge

...

) cene se lahko razlikujejo. Postavimo se v situacijo: iščemo obleko in nenadoma zagledamo kaj takega.

Kot vidite, sta na desni dve obleki dve različni ceni. Če pa pogledamo, lahko vidimo, da znotraj zelene obleke najdemo 12 različnih barv. Če gremo v oglas, bomo to videli S klikom na barvo in velikost bomo dobili končno ceno izdelka. Na primer, na naslednji sliki smo izbrali obleko v črni barvi in ​​velikosti L, končna cena bo znašala 25,30 EUR z vključenim stroškom pošiljanja.

V primeru obleke je zelo preprosto, ob drugih priložnostih pa je težko razlikovati, kaj kupujemo, na primer ko kupujemo tehnologijo. Da ga boste bolje razumeli, si predstavljajte, da želite kupiti to kamero: kot smo že povedali, obstajata dve različni ceni, če izberemo enega od paketov, bomo dobili končno ceno. Kako pa vemo, kaj vsebuje vsako pakiranje? No, to je zelo preprost trik, ki ga malo ljudi pozna: le miško morate premakniti nad različne možnosti, da vidite, kaj vsaka vključuje. V tem primeru je paket na desni dražji, ker vključuje dve leči.

Kot osebno priporočilo po dolgih letih nakupa na tej spletni strani se mi zdi tudi zelo koristno dobro preberite opis izdelka, v teh primerih prodajalci običajno določijo, kakšna je razlika med enim in drugim paketom. V primeru dvoma imamo vedno možnost, da pred nakupom prosite prodajalca, da bo jasno, kaj plačujemo. Če še vedno niste prepričani, kako stopiti v stik s prodajalcem brez nakupa, priporočamo naš vodnik za stik s prodajalci AliExpress..

In če kupujete iz mobilne aplikacije vse zgoraj deluje enako, Razen zadnjega dela: če želimo vedeti, kaj vključuje vsaka izbira, jo bomo morali samo klikniti in kratek opis se bo pojavil neposredno. Kot lahko vidite, ko kliknete drugo možnost, nam poda opis: «dvojna leča».

Zakaj se ena cena pojavi pred vstopom in pri izbiri njenih značilnosti pride druga??

To je še eno od vprašanj, ki nam jih zastavljate na blogu. No, to se ponavadi veliko zgodi pri prodaji. Na primer, na promocijski strani 11.11 se izdelki običajno pojavijo s ceno, ki jo bodo imeli na prodajni dan, vendar je ob vstopu dražji, ker moramo na nakup počakati do tega dne (in to pred koncem prodaja). zaloga). Možno je tudi, da se cena spremeni, ko izdelek dodamo v košarico in vnesemo naslov za dostavo, saj stroški pošiljanja niso enaki za vse države.

Vsekakor, Na koncu je cena, ki ji lahko zaupamo, tista, ki se pojavi pri plačilu. Vzemimo za primer fotoaparat, ki smo ga videli zgoraj. Če ga dodamo v košarico, bomo videli, da nam prodajalec samodejno dodeli popust, ker za nakupe porabimo več kot 255,68 EUR, tako da ostaja pri 407,01 EUR. A kot vidite, tudi sama trgovina ponuja več kuponov. Priporočam, da si pred nakupom ogledate te kupone, saj vam lahko prihranijo nekaj evrov. V tem primeru, ker je naš nakup zelo visoke vrednosti, nam ponuja kupon za popust v višini 4,28 €, ki se doda prejšnjemu popustu.

Po koncu 416,42 evra, kolikor je bila kamera vredna, bomo plačali le 402,73 evra. Ko že imate nekaj izkušenj z nakupovanjem na AliExpressu, je te kupone, spremembe cen in popuste enostavno zaznati

...

Toda na začetku je zelo pomembno, da si ogledamo vsak korak in vse skupaj pregledamo, da ne bi naredili napak.

Zakaj se cena pojavi na AliExpressu, vendar mi zaračunajo več?

Včasih je možno, da se pri plačilu nakupov v AliExpressu prikaže znesek, na plačilnem računu pa se prikaže višji znesek. To se zgodi, ker AliExpress sprejema samo ameriške dolarje, evre, britanski funt in rublje. Če valuta vaše države ni ena od teh, bo za plačilo nakupa opravljena pretvorba valut, kar lahko vključuje pripadajočo provizijo. Poleg tega nekateri subjekti zaračunavajo tudi storitve menjave valut ali nakupe v tujini. Vsekakor je najbolje, da podatke za plačilo zahtevate od subjekta, ki upravlja z vašim denarjem, in si ogledate, kaj je bilo zbranega.

Več nasvetov in trikov v naših vadnicah

V AlixBlogu vam radi pomagamo pri nakupih v AliExpressu, zato imamo razdelek z vadnicami, kjer lahko najdete več takšnih člankov, da prihranite denar in varneje kupujete. Če še vedno ne veste, kako ga kupiti, priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu.

Kaj si misliš o tem vodniku? Ste izvedeli kaj novega o tej znameniti spletni strani? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar