Glavni » android » Zakaj nekdanji predsednik Barack Obama uporablja BlackBerry? - Pojasnilo tukaj

Zakaj nekdanji predsednik Barack Obama uporablja BlackBerry? - Pojasnilo tukaj

AliExpress WW

Čeprav bi bila situacija pred nekaj leti nepredstavljiva, dobro vemo, da v teh časih praktično nihče ne bi pomislil na nakup naprava BlackBerry pred iPhoneom ali katerim koli Androidom. Niti tisti uporabniki, ki se gibljejo v okoljih, ki potrebujejo stalno produktivnost, v zadnjem času niso stavili na druge najbolj iskane pametne telefone.

Resnica je, da danes lahko vidimo, kako nam Android ponuja neskončen katalog mobilnih telefonov z vsemi vrstami funkcij glede na tisto, kar je za nas najbolj pomembno v pametnem telefonu, medtem ko iOS, operacijski sistem iPhones, še naprej izstopa po svojih ogromnih stabilnost in lahkotnost; medtem ko vas BlackBerry WhatsApp obvešča, da ne bo več podpiral vašega okolja. In zakaj potem všeč velikim svetovnim voditeljem Barack Obama pokaže svoj BlackBerry vsepovsod?

Kazalo ()

  BlackBerry, jamstvo za svetovne voditelje

  Bistvo je v tem, da ko je bil BlackBerry na vrhu sveta, in vsi smo se borili, da bi od podjetja dobili najnovejši pametni telefon, Barack Obama, predsednik ZDA, že se je pokazal z lastnim mobitelom. Pravzaprav nismo bili niti najmanj navajeni, da bi od tu do tam s svojimi pametnimi telefoni videli velike svetovne voditelje in zato je bila slika šokantna, medtem ko je za Kanadčane pomenila nov zagon v podobi in prodaji, če sploh do takrat je potreboval.

  Toda odkar je Obama prišel na oblast in natančneje od tega, da ne le predsednik ZDA, ampak tudi uporabniki povsod imajo dostop do sveta pametnih telefonov, so se razmere v BlackBerryju močno spremenile. Pravzaprav je bilo videti, da njeni vodstveni delavci lansirajo BlackBerry Priv, varne naprave, prvi mobilni telefon podjetja, ki nima svojega operacijski sistem, ampak Android.

  Tako ste zagotovo že videli, kako vi ali mnogi vaši znanci, ki so nekoč imeli BlackBerry danes, ponosno nosijo svoje iPhone, Samsung, LG, Sony in celo nekatera kitajska podjetja, kot je npr. Huawei ali Xiaomi ki ne prenehajo rasti. Medtem BlackBerry nadaljuje s komercialnimi prodajnimi težavami, saj ima le peščica uporabnikov po vsem svetu, najbolj radovedno pa je, da je Obama eden izmed njih.

  Seveda se bomo na tej točki spraševali, zakaj predsednik ZDA, verjetno eden najmočnejših mož na planetu Zemlja, nima najboljšega možnega motiva v vseh pogledih. Odgovor je očiten in je povezan z dejstvom, da tisti, ki vas skrbijo za zaščito pred morebitnimi napadi in napadi, edini vidik, ki jih zanima, je varovanje bele hiše ali kjer koli že ste.

  Iz tega razloga, čeprav je tudi sam Obama v več intervjujih poudaril, da so mu Apple-ove naprave zelo všeč, do te mere, da so ga ob iPadu celo videli, ko gre za pametne telefone, mora nadaljevati s svojim BlackBerryjem . To pa zato, ker silijo tisti, ki so, kot smo že rekli, odgovorni za njegovo varnost in se moramo vprašati, zakaj so okolja BlackBerry varnejša od drugih?

  BlackBerry, bolj varen kot iOS in Android

  Prva stvar, ki bi jo morali upoštevati v tej situaciji, je, da če imajo okolja BlackBerry varnejša od okolij drugih operacijskih sistemov, ima Obamin mobilni telefon tudi vse vrste ključavnic. Pravzaprav so pricurljale informacije, da jih na svetu pozna le deset ljudi osebni e-poštni račun, zato se komunikacija z njim na ta način sploh ne zdi lahka.

  Graham Cluley, strokovnjak za računalniško varnost, s katerim se običajno posvetujejo, kadar gre za vse vrste težav z zasebnostjo ali krajo podatkov pri tej vrsti opreme, je takrat zelo dobro razložil, da pametni telefon je najprej "naprava za sledenje ". Se pravi, da bodo tisti, ki imajo bolj ali manj napredno znanje, poleg številnih uporabnih funkcij vedno lahko vedeli, kje smo..

  V tem kontekstu in ker je videl, da ga v drugih pogledih presegajo tekmeci, je BlackBerry že dolgo začel usmerjati svojo artilerijo v razvoj veliko bolj varne platforme kot drugi, kot sta iOS ali Android. Za to, njeni inženirji so se odločili za zapleten sistem šifriranja, In tam imamo enega glavnih razlogov, zakaj bo Obama ali kdor ga bo v kratkem nasledil, še naprej uporabljal te telefone. Poleg varnosti, ki jo predstavlja uporaba teh mobilnih telefonov, lahko na BlackBerry prenesete in namestite tudi programe in igre. Na spletnem mestu Blackberry lahko prenesete tudi Uber.

  Pri vsem tem ne moremo izgubiti iz vida velikanskega in kontroverznega spora, ki trenutno obstaja med vlado ZDA prek njenih obveščevalnih agencij in Appleom, ker zadnja družba noče dostaviti Izvorna koda iOS in s tem tudi zasebnost uporabnikov do uradnikov zaradi primera, v katerem naj bi pridobili informacije o osumljencu terorizma, ki je uporabljal iPhone. V vsakem primeru je glede te situacije jasno, da nič ne kaže, da bo imela rešitev, vsaj ne takoj..

  Ali ste vedeli, da imate lahko tudi dostop do svojih najpogosteje uporabljanih družbenih omrežij, na primer brezplačnega prenosa WhatsApp Plus na svoj BlackBerry.

  Ali vas za varnost skrbi toliko, kot da bi uporabili BlackBerry, ali imate iPhone ali Android raje zaradi svojih prednosti??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar