Glavni » alibaba-info » Zakaj število všečkov na mojem Instagramu izgine ali se ne prikaže?

Zakaj število všečkov na mojem Instagramu izgine ali se ne prikaže?

AliExpress WW

Trenutno je Instagram eno najbolj priljubljenih družbenih omrežij, odkar ga ima več kot 700 milijonov uporabnikov ki so odgovorni za vsakodnevno skupno rabo velike količine vsebin na platformi, ki pripada družbi Facebook.

Zdaj, ko vam je bila objava v Instagramu všeč, je eden od načinov, kako uporabnika, ki jo je dal v skupno rabo, vedeti prek '' všečkov ', ki so predstavljena v obliki srca. V primeru, da vsebina pridobi veliko število src, jo lahko postavite v razdelek ‘‘ trendi ’’, kar vam bo omogočilo, da povečate mojo prepoznavnost, tako da bo moja vsebina imela veliko večji doseg.

Še posebej, za vplivne osebe število všečkov ne pomeni samo priljubljenosti ampak v denarju, zato ne iščejo samo sledilcev, ampak uporabnike, ki se odzivajo na vsebino. Da bi dosegli ta cilj, se ustvarijo različne strategije, na primer tekmovanja, kjer nagradijo tiste oboževalce, ki imajo najbolj radi njihove publikacije. Vendar kljub temu ob različnih priložnostih nekateri instagramerji poročajo, da ta številka ni vidna v njihovi '' objavi ''.

Kazalo ()

  ¿Zakaj število všečkov ni prikazano na objavah na Instagramu?

  Kot bi morali vedeti, se v primeru objav na Instagramu količina pridobljenih všečkov prikaže tik pod fotografijo, medtem ko v ‘‘ kolutih ’’ je vidno število všečkov na desni strani zaslona. Vendar pa je veliko število instagramerjev 2. marca 2021 poročalo, da ne vidi števila všečkov svojih objav v Instagramu, namesto tega je bila besedna zveza '' in drugi ''.

  Ko so ugotovili, kaj se je zgodilo, so se uporabniki tega socialnega omrežja zmedli in se odločili, da na Twitterju izrazijo svoje nezadovoljstvo in prosijo za pojasnila, kaj se je zgodilo, ter hitro spremenijo temo v svetovni trend na tej platformi.

  Predstavniki Instagrama pa so pojasnili, da gre za začasna napaka, ki je bila popravljena ure kasneje incidence. Hkrati so poudarili, da je ta napaka posledica nekaterih prilagoditev aplikacije, vendar bi to spremembo morali opaziti le uporabniki, ki spadajo v beta program..

  Instagram beta program

  Tako kot druge aplikacije, Instagram se nenehno posodablja na svojo platformo za izboljšanje izkušenj milijonov uporabnikov. Toda preden so spremembe resničnost vseh instagramerjev, gredo skozi postopek testiranja srednjega obsega, bolj znan kot beta program..

  Medtem pa beta program razvijalcem olajša prepoznati in popraviti napake ki lahko predstavlja prilagoditve aplikacije. Poleg tega omogoča spoznavanje mnenj določene skupine udeležencev o spremembah, ki jih želi uvesti.

  Trenutno je beta program za Instagram za Android sprejema nove udeležence tako da, če želite, lahko pred prijatelji preizkusite posodobitve te aplikacije, tako da se pridružite programu iz Trgovine Play.

  ¿Zakaj se na Instagramu brišejo všečki?

  Pomembno je pojasniti, da socialno omrežje ne želi popolnoma odpraviti '' všečkov '' v publikacijah, kar iščejo, je ne objavite zneska src, ki jih prejme objava, da bi se izognili družbenemu pritisku, ki ga ustvarjajo uporabniki, da jih dobijo.

  S tem ukrepom blagovne znamke in vplivneži ne bodo mogli videti števila všečkov njihove konkurence, ampak samo tiste iz njihovih publikacij, kar bi lahko negativno vplivalo na to, kako javnost te socialne mreže zaznava te račune.

  Po drugi strani pa lahko zatiranje števila všečkov v publikacijah razumemo kot strategijo Instagram da bi se izognili lažnim, torej jih kupi en uporabnik drugemu z namenom povečati njihovo priljubljenost na družbenem omrežju.

  Z drugimi besedami, ko pride čas, da ta sprememba postane trajna za vse uporabnike Instagrama, jo lahko še vedno storite. kot na vaših najljubših objavah, toda samo tisti, ki je objavo delil, bo lahko videl število src, ki jih je dobil isti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar