Glavni » alibaba-info » Poceni polo majice v AliExpressu: kitajske alternative Tommy Hilfiger, Lacoste, Ralph Lauren ...

Poceni polo majice v AliExpressu: kitajske alternative Tommy Hilfiger, Lacoste, Ralph Lauren ...

AliExpress WW

Članek posodobimo, ker so se stvari na AliExpressu spremenile in so replike dobesedno "letele". Zdaj praktično ni več imitacij polo majic Lacoste, Ralph Lauren in Tommy Hilfiger, nekaj tistih, ki so ostali, je od prodajalcev, ki sta zadnji dve novičarski oddaji, brez gledanosti in od katerih je nakup absolutna loterija..

A to še ne pomeni, da na AliExpressu ne moremo najti polo majic: čeprav ni ponaredkov, je na AliExpressu na tisoče modelov polo majic zelo dobre kakovosti in po zelo nizki ceni, kot lahko vidite v kategorija polo majic..

Kako najti polo majice Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Fred Perry in Lacoste v AliExpressu

Če želite najti najboljše polo majice glede na razmerje med kakovostjo in ceno (torej dobre in poceni), priporočam, da začnete s to povezavo, kategorijo polo majic, o katerih sem že govoril.

Če ste kliknili, boste videli, da sem iskanje pustil že filtrirano in razvrščeno po številu prodaj, kar je skoraj vedno najboljši prvi korak za iskanje ugodnih ponudb na AliExpressu.

Kitajske polo majice na AliExpressu naberejo na tisoče in tisoče prodaj, tako da boste brez težav ločili dobrega prodajalca od slabega, vendar vas bom v primeru, da ste nov v AliExpressu, hitro opomnil.

Kako vedeti, ali prodajalec Fred Perry, Hilfiger itd.

...

 To je zakonito

Kot primer priporočljivega pola lahko vzamemo prvi polo na prodajnem seznamu, to polo majico, ki jo prodaja New Fashion Clothing Flagship Store za 9 €:

Kot lahko vidite na sliki, ima več kot 5000 prodaj (kar je brutalno) in ima še vedno povprečno oceno 4,7, kar pomeni, da navdušuje kupce. Poleg tega ima ta trgovina najmanj štiri diamante in je stara skoraj tri leta..

Namesto tega bi na drugo stran kovanca lahko položili to drugo polo majico v Hilfigerjevem slogu:

Morda je vreden nekaj centov manj kot drugi, vendar upoštevajte, da ni prodal niti ene enote in zato nima ocene vrednosti. Poleg tega ima ta trgovina pet medalj, kar je na lestvici AliExpress precej pod štirimi diamanti prejšnje trgovine.

Ali je noro kupovati od nekoga brez predhodnih ocen?

Ne, tudi ni tako: AliExpress ima zelo strog nadzor nad transakcijami, ki se opravijo prek njegove platforme, in ko izvedete plačilo, zamrzne denar, dokler ne potrdite, da ste zadovoljni s prejetim izdelkom. Šele nato denar nakažete prodajalcu.

Kljub temu priporočam, da če lahko izberete prodajalca in izdelek z dokazanimi izkušnjami, ker:

  1. Prepričate se, da je kakovost izdelka dobra (že pred vami so preverjali številni kupci).
  2. Ugledni prodajalci svoje izdelke običajno pošljejo prej (delno od tod prihajajo tudi njihove dobre povratne informacije).
  3. In če imate slabe izkušnje, bo ugleden prodajalec storil vse, da ga obdrži, in vam vrnil znesek / vam brez vprašanj poslal drugi izdelek v zameno za to, da mu niste dali slabe ocene. Po drugi strani pa vas lahko nekdo, ki nima kaj izgubiti, pripelje do odpiranja spora in zapravljanja časa..

Ali zelo želite vrniti nakupe? Nato poglejte ikono lokalnega vračila

Ste opazili, da imajo nekateri izdelki to ikono spodaj?

To so izdelki, ki imajo lokalni donos. To pomeni, da ko ga prejmete, imate 7 dni časa, da ga vrnete po pošti. Takoj ko ga prejme ustrezno skladišče v Španiji, vam bomo vrnili denar, razen zneska pošiljanja.

Kako velikosti delujejo na teh poceni polo majicah??

Glavni članek: Velikosti na AliExpressu

Če se vrnemo k primeru prodajalca, ki ima na tisoče ocen, če se pomaknete navzdol po strani izdelka, boste videli tabelo ujemanja velikosti za tega prodajalca:

In kot piše zgoraj (tudi če izide v portugalščini): ne pozabite, da je kitajska velikost običajno manjša od evroameriške, zato ne zaupajte le M ali L, raje se izmerite z merilnikom doma in natančno izračunajte, kakšna je vaša velikost.

Imate več dvomov?

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Oglejte si polo majice AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar