Glavni » alibaba-info » Naročila AliExpress lahko prevzamete v trgovinah El Corte Inglés

Naročila AliExpress lahko prevzamete v trgovinah El Corte Inglés

AliExpress WW

Skupina Alibaba je več mesecev sklepala velika gibanja in sindikate z malimi in velikimi podjetji na španskem trgu. Izkazovanje zaupanja v tretji najpomembnejši trg družbe zunaj Kitajske, ki sta ga presegli le ZDA in Rusija.

Eno najpomembnejših združenj je bilo tisto, s katerim je sklenil pred meseci Angleško sodišče. Še vedno se strinja z njim, da bo špansko podjetje prodajalo lastne blagovne znamke na AliExpressu. Tržnica kitajskega velikana je odlična razstava spletne prodaje, saj se je postavila kot drugi portal za spletno prodajo v Španiji, le za Amazonom.

Načrti za prihodnost: Naročila AliExpress prevzemite v El Corte Inglés

Iz teh razlogov je to sporočil generalni direktor AliExpressa v Španiji in na Portugalskem William Wang "V začetku leta 2020 bodo lahko stranke AliExpress naročila prevzele v centrih El Corte Inglés".

Še en korak v zvezi, ki koristi obema podjetjema, predvsem pa uporabnikom. Kitajsko podjetje je vedno zaskrbljeno zaradi logistike pošiljanja in njegove hitrosti dostave, saj bodo uporabniki nove storitve lažje prejemali naročila, saj bodo imeli veliko centrov, kjer jih je mogoče prevzeti..

William Wang je spregovoril tudi o treh ciljih, ki jih ima AliExpress. Prva med njimi je vključitev vedno več španskih podjetij v svojo platformo AliExpress Plaza za izboljšanje lokalne ponudbe in tako, da lahko MSP izkoristijo logistiko in prepoznavnost spleta..

Drugi cilj je vedno inovirati s poudarkom na najboljših izdelkih iz vseh sektorjev in najkonkurenčnejših cenah, ne da bi pri tem pozabili na uporabniško izkušnjo tako pri nakupu kot pri sprejemu naročila..

Tretji cilj podjetja je omogočiti vsem lokalnim prodajalcem, da lahko svoje izdelke prodajajo na mednarodni ravni. Ta točka, pri kateri podjetje že dolgo deluje, je ena njegovih glavnih atrakcij, saj bo vsem omogočila dostop do visokokakovostnih izdelkov ne glede na poreklo ali kraj nakupa..

AliExpress želi začeti prodajo hrane po spletu

Druga točka, ki jo je poudaril generalni direktor AliExpress v Španiji in na Portugalskem, je prihodnji cilj prodaje hrane prek portala. Navajam, da je nizka prodaja nakupa hrane po spletu posledica gospodarskega dejavnika.

»Hrana ima nizke marže in odnašanje živil na domove ljudi je drago. Ko jim bo uspelo optimizirati stroške dostave hrane, mislim, da bo to posel s potencialom. ".

Z malo izkoriščenim trgom, kot je trg spletnega nakupovalnega vozička, vendar s široko vizijo AliExpressa in več kot kvalificiranimi nacionalnimi izdelki, ki jih je mogoče prodati s temi novimi pobudami, upamo, da bomo v kratkem lahko imeli dostop vsem od kjerkoli.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar