Glavni » google » Pocophone: To je nova blagovna znamka Xiaomi za mobilne naprave (in že jo lahko poceni kupite iz Španije)

Pocophone: To je nova blagovna znamka Xiaomi za mobilne naprave (in že jo lahko poceni kupite iz Španije)

AliExpress WW

Kliknite to povezavo, da preverite, ali so enote Pocophone na voljo v AliExpress Plaza. Če obstajajo, teči, letijo!

Če obstaja kitajska tehnološka blagovna znamka, ki si je svoje ime prislužila na pamet, je to nedvomno Xiaomi, ki je po vsem svetu znan po neverjetnih cenah in je vse bolj viden na evropskih trgih. Vendar blagovna znamka ustvarja tržno nišo in ima vedno bolj opredeljeno tržno strategijo.

Najnovejša predstavitev Xiaomi, o kateri vam bomo povedali, v resnici ni naprava, ampak nova blagovna znamka: imenuje se Pocophone in je s ponudbo terminala po ugodni ceni revolucioniral ponudbo telefonije: če pregledamo njene značilnosti: Snapdragon procesor Najnovejša generacija, velik zaslon in veliko RAM-a za nemoteno uporabo telefona. Njihove mobilne naprave si lahko ogledate tukaj.

Analiziramo novi Pocophone F1

Ta novi mobilni telefon se imenuje Pocophone F1 in njegova cena je okoli 300 evrov: Ali se splača kupiti? Poglejmo, kaj nam lahko ponudi, predvidevamo, da se stvar obeta, zlasti za močan 8-jedrni procesor Snapdragon 845 s hladilno tehnologijo LiquidCool in 6 Gb RAM-a, ki obljubljata tekočo uporabo naprave. Njegov pomnilnik lahko izbirate med 62, 128 in 256 GB, vendar ga lahko razširite s pomočjo kartice micro SD.

Druga močna točka je zaslon, na katerem najdemo napravo z 6,18-palčni zaslon AMOLED z ločljivostjo FHD+ in Corning Gorilla Glass. Na hrbtni strani najdemo terminal iz polikarbonata, ki omogoča nižje stroške. Je zaključek, ki se manj uporablja v mobilnih telefonih višjega razreda, vendar je veliko bolj hvaležen kot steklo ali aluminij.

Toda šibka točka tega terminala je nedvomno kamera. Pocophone F1 ima dvojna zadnja kamera z dvema senzorjema 12 in 5 milijonov slikovnih pik, čeprav se spredaj poveča na 20 Mp. Vendar je to del strategije ekipe Pocophone, saj po njihovih študijah kupci raje prihranijo 100 evrov, kolikor bi stala vrhunska kamera..

Glede avtonomije in polnjenja ima naprava a 4.000 mAh baterija, ki obljublja intenzivno uporabo telefona do 8 ur igre brez premorov. Omogoča hitro polnjenje 3.0 prek vrat USB-C, ima pa tudi še en priključek za slušalke

Kot dodatke lahko vidimo, da Pocophone F1 ni obupal nad najnovejšimi tehnologijami na trgu. Ima laserski biometrični senzor za prepoznavanje obraza in bralnik prstnih odtisov na zadnji strani, hitro polnjenje in stereo zvočniki na spodnjem delu naprave. Skratka, v tem telefonu ne manjka podrobnosti.

Končno ima terminal tudi prilagoditvene zgornje meje, imenovane Miui for Poco, ki temeljijo na Androidu 8.1 in bodo konec leta posodobljeni na Android Pie.

Cena in razpoložljivost novega Pocophone F1

Čeprav ni na voljo v trgovinah AliExpress, bo pa 30. avgusta AliExpress Plaza to napravo izključno predstavil po ceni 299 EUR, ponudbo pa najdete na tej povezavi. Če želite dobiti mobilni telefon, ki ustreza Samsungu 9 ali Huawei p20, priporočamo, da ste pozorni na najnovejšo ponudbo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar