Glavni » alibaba-info » Trgovina Play je na voljo za prenosnike

Trgovina Play je na voljo za prenosnike

AliExpress WW

Ena od stvari, ki smo si jo mnogi od nekdaj želeli, je lahko uporabljali različne programe iz trgovine Play na prenosnem računalniku, vendar brez potrebe po prenosu emulatorja in na srečo po tako dolgem času je to mogoče storiti. Resnica je, da obstaja različne aplikacije za Android, ki jih lahko uporabljate v nekaterih Chromebookih, To je mogoče storiti od junija lani.

play-store-chrome-os

Toda pred kratkim bodo ti prenosniki prejeli podporo za nemoteno delovanje teh aplikacij. Čeprav je najboljša novica to Google je izdal posodobitev, tako da nam vse te naprave omogočajo neposreden vstop v trgovino in prenesite aplikacijo od tam. Zato bomo zdaj lahko v katero koli napravo z operacijskim sistemom Chrome OS namestili katero koli aplikacijo za Android..

Pravzaprav je marsikdo to komentiral Trgovina Play je zdaj na voljo v prenosnikih Chrome OS, Nahajali naj bi se v Acer Chromebook 14, Acer Chromebook 15, Thoshiba Chromebook 2 (2015) in Samsung Chromebook 3. Resnica je, da je Google obljubil, da bo Trgovina Play na vsaj ducatih napravah, drugi pa bodo morda deležni prihodnje podpore.

Kazalo ()

  Kaj so slabe novice?

  Vse se sliši spektakularno, kajne? Dovolj je, da pomislimo, da res mora obstajati nekaj, kar stvari ne olajša, in resnica je, da če ste o tem pomislili, ste to že razumeli. Očitno boste morali uporabiti kanarski kanal v OS Chrome, potem boste morali narediti nekaj majhnih skokov, da bo vse delovalo odlično.

  Kaj to pomeni? Različico boste morali uporabiti pred zagonom Googlovega operacijskega sistema, ta kanal bi lahko imel vse funkcije, še preden so na voljo, vendar je majhen problem in to je tudi ta je lahko poln napak in težav s programsko opremo ker sistem ne prejema rednih posodobitev, kot jih prejema beta ali stabilen program.

  chrome-os-play-store

  Trgovina Play v napravah brez dotika

  Kljub vsem oviram to je prvič, da je Trgovina Play na voljo v napravah s sistemom Chrome OS ki nimajo zaslona na dotik. Kar pomeni, da bi v prihodnosti obstajala podpora za več aplikacij za Android v Chromebookih in Chromeboxevih.

  Tega se je vredno spomniti kdaj Google je predstavil Trgovino Play za Chromebooke, ki se je prvič začel z Asus Chromebook Flip ki je bil model kabriolet prenosnika, zato je imel zaslon na dotik. Naslednji predstavljeni modeli so imeli tudi zaslon na dotik, kar pomeni, da gre podjetje naprej in veliko.

  Tako lahko že rečete Google Play je na voljo uporabnikom, ki so na stabilnem kanalu ampak ja, Trgovina Play in podpora za aplikacije za Android še vedno veljata za različico beta.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar