Glavni » alibaba-info » Trgovina Play for PC Kako namestiti?

Trgovina Play for PC Kako namestiti?

AliExpress WW

Če običajno poudarimo mobilne naprave z operacijskim sistemom Android, prav tako pogosto rečemo, da je velik del njihovega uspeha posledica ogromnega števila aplikacij, ki jih ponujajo. Prav zares, velikokrat lahko najdemo v znameniti trgovini Google Play, in zato je ta članek namenjen skoraj izključno njej.

Zgodi se, da nas veliko uporabnikov sprašuje o možnostih namestite trgovino Google Play, torej trgovino z mobilnimi aplikacijami, vendar neposredno v naš računalnik, da bi tudi tam izkoristili. V zvezi s tem je treba najprej poudariti, da lahko zahvaljujoč platformi ali emulatorju BlueStacks v naš računalnik s sistemom Windows prenesemo veliko vsebine Android.

Ko smo v emulatorju Bluestacks konfigurirali svoj Google Račun, da lahko S seboj prinesite trgovino aplikacij Google Play Store, vse bo tako preprosto kot prenos, tako kot katero koli drugo aplikacijo. Kot ste že opazili, je logično ponoviti, da je treba imeti nameščen emulator BlueStacks, če želimo, da je v našem računalniku nameščena Trgovina Google Play.

Kako namestiti trgovino Google Play za računalnik?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Namestitev trgovine Google Play v računalnike

  Ko je BlueStacks že nameščen v našem računalniku, je naslednji korak neposredno povezan z iskanjem prvega zaslona, ​​tistega, ki se prikaže takoj po zagonu, kjer se bodo pojavile različne aplikacije, ki jih lahko namestimo, kategorije, ki jih imamo na voljo, skratka vse informacije našega terminala, vendar vidne neposredno v računalniku.

  Nato gremo do simbola klasične prestave v črni vrstici na desni strani, da odpremo nastavitve zaslona, ​​in videli bomo, da lahko obnašamo BlueStacks v Upravljanje računov. Od vseh možnosti, ki se nam zdijo, se moramo posebej izberite nato Dodaj račun, na dnu zaslona, ​​edini, ki nam bo služil.

  Med razpoložljivimi možnostmi izberemo tisto, za katero pravi Google, kar nam bo omogočilo nadaljevanje, dodajanje nastavitev Google Računa in videli bomo, da se pojavi majhna razlaga, ki ji moramo slediti. Takrat nas bo sistem vprašal, ali želimo ustvariti a Nov Google Račun ali dodajte obstoječega, zato se moramo v osnovi prijaviti z mobilnim.

  Ko vnesemo podatke o Google Računu, bo naslednja stvar, da nas BlueStacks usmeri neposredno na prijavno stran za Google Play in vnese vse nove podatke, ki jih zahteva.. Ko je Google Play Store nameščen, lahko v sistem seveda prenesemo aplikacije, ki so del te trgovine, uživati ​​v njih, ne da bi morali več čakati.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar