Glavni » alibaba-info » Pištole za masažo mišic: kaj so in čemu služijo

Pištole za masažo mišic: kaj so in čemu služijo

AliExpress WW

Med kupci AliExpressa je na voljo nov izdelek. Gre za pištole za masažo mišic. Ta naprava, priporočljiva za športnike in športnike, lahko zmanjša bolečino in poveča okrevanje. Je precej drag izdelek, najdemo ga le v specializiranih športnih trgovinah, vendar bomo na AliExpressu razložili, kako najti cenejše.

Prednosti masažnih pištol

Razlog za prodajo vedno več masažnih pištol je v tem, da nudijo številne ugodnosti, čeprav je njihova cena visoka. Za začetek lahko z nakupom naprave izboljšujemo okrevanje mišic iz domačega udobja, tu pa so še drugi razlogi, zakaj bi jo morali kupiti:

  • Za vsako mišično tkivo imajo različne dodatke.
  • Sprostite vozliče mišic.
  • Odpravlja mlečno kislino, ki povzroča bolečino.
  • Izboljša krvni obtok v mišicah, ki jih masirate.
  • Deluje na brazgotinsko tkivo.

Skratka, masažna pištola temelji na tolkalni terapiji, v skladu s katero vibracije zatrejo občutek bolečine in mišica se sprosti, če pogledate, boste videli, da ni nič novega, vendar ta nova pištola omogoča uporabo te terapije v tvoji hiši.

Te pištole lahko uporabljate pred, med in po vadbi na različne načine: 2-3 minute pred treningom, 10-15 sekund med vadbo na odmorih ali 20 minut po športu za zdravljenje bolečih mišic.

Najboljše masažne pištole na AliExpressu

Te pištole so postale znane po specializiranih športnih trgovinah. Njihova tehnologija je draga, vendar morajo uporabiti tudi svojo komercialno maržo, zato boste presenečeni, ko boste videli, da pištole AliExpress v teh trgovinah stanejo manj kot polovico in jih je zelo enostavno najti, kot lahko vidite tukaj. Izbrali smo najljubše in vam jih bomo prikazali spodaj.

Phoenix A2: Masažer, ki se najbolje prodaja

Masažna pištola Phoenix A2 je ena izmed najbolj prodajanih. In to je, da ima ta masažna naprava dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Ima patentirano tehnologijo tihega delovanja (le 40 decibelov), čeprav je zmogljiva in ima odlične zmogljivosti.

Ima 4 dodatke za delo z različnimi mišičnimi skupinami. Njegova baterija 1.500 mAh omogoča avtonomijo do 240 minut in je zelo lahka, tehta le 1,1 kg.Ima 3 nastavljive stopnje hitrosti: 1800, 2400 ali 3200 R / min.

Njegova vzdržljivost je zagotovljena s svojim 24V brezkrtačnim motorjem velike moči in hitrosti. Vse parametre te pištole lahko nadzorujemo s ploščo LED luči, ki se nahaja na zadnji strani.

Booster: profesionalne masažne pištole

Kot smo že povedali v AliExpressu, lahko najdete vse vrste masažnih pištol. Phoenix A2 je dobra izbira za zasebnike, ki želijo preizkusiti prednosti teh mišičnih masaž, ne da bi vložili veliko denarja. Toda pištole Booster, ki jih najdete tukaj, ponujajo veliko več po dokaj ugodni ceni..

Njegov najbolj prodajani model je ta udarna masažna pištola. Njegovo roko lahko zasukate za 90 stopinj, da prilagodite kot, in ima do 6 različnih hitrosti, ki ustrezajo vašim potrebam. Ima 4 različne glave in z dvema baterijama 1.500 mAh in bazo za hitro polnjenje nam ne bo treba skrbeti, da bi se baterija izpraznila.

Hitra masažna pištola

V tej znameniti kitajski prodajni platformi lahko najdemo tudi številne izdelke z zasebnimi blagovnimi znamkami. Ena izmed pištol, ki nam je bila všeč, je ta bela znamka, ki stane polovico cenejše od Phoenix A2 in ima zelo dobre rezultate.

Za začetek nam je všeč, ker ima LCD zaslon za ogled nastavitev masaže. Njegova 2.600 mAh baterija ponuja avtonomijo 5 ur masaže. Regulira se lahko do 20 hitrosti z največ 4.000 R / min in ima 4 masažne glave. Kot lahko vidite, je zelo popolna in poceni pištola.

Suboton: poceni masažne pištole

Nazadnje, če iščete poceni možnosti, imajo pištole Suboton pošteno ceno. Vse jih lahko najdete v njihovi uradni trgovini, do katere lahko dostopate od tukaj.

Ena izmed njegovih najbolj prodajanih pištol je ta, ki jo vidite spodaj. Kot vidite, ima napajalni kabel, zato vam ni treba skrbeti za baterijo. Z močjo 710 W ima 6 nastavljivih stopenj hitrosti do 3.000 R / min. Ima 6 različnih glav in tehta le 1,1 kg, zato je povsem obvladljiv.

Naše mnenje o teh masažnih pištolah in o tem, kako prihranite denar za nakupe v AliExpressu

Te masažne pištole se nam zdijo popolno dopolnilo za vsakega športnika. Če intenzivno vadite in imate bolečine v mišicah ali vozle, je to lahko odlična naložba. Pri masažnih pištolah AliExpress nam je najbolj všeč, da so na voljo za vse proračune, od 40 evrov lahko dobite masažno pištolo.

V naš izbor smo vključili najboljše možnosti glede na njihovo hitrost, ceno in druge lastnosti, več masažnih pištol pa najdete na tej povezavi, kjer si jih lahko ogledate po vrstnem redu prodaje. Pomembno je, da pred izbiro dobro pogledate njegove značilnosti in komentarje drugih kupcev.

Poleg tega to spletno mesto ponuja številne popuste in kupone za popust, tako da lahko enostavno prihranite denar za nakupe. Če želite vedeti, kako jih dobiti ali varno kupiti na AliExpressu, priporočamo, da preberete naše vadnice. Če začnete kupovati tukaj, naš dokončni vodnik na AliExpressu razlaga vse, kar morate vedeti za prvi nakup.

In ti? Ste že kupili eno od teh masažnih pištol pri AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar