Glavni » google » Bongo skuterji v AliExpressu: Cecotecova zavezanost električni mobilnosti

Bongo skuterji v AliExpressu: Cecotecova zavezanost električni mobilnosti

AliExpress WW

Mobilnost v mestih se je spremenila. Zahvaljujoč električnim skuterjem se vse več ljudi odloča za to prevozno sredstvo za premikanje po mestu. Nedvomno je eden najbolje prodajanih skuterjev Xiaomi, a španska znamka Cecotec se želi z novo linijo skuterjev Bongo postaviti proti azijskemu velikanu..

To ni prvi skuter Valencianov, ki je že imel skuter Cecotec Outsider E-volution, lahek, učinkovit skuter z zelo omejeno ceno. Toda ti novi skuterji Bongo so zgrajeni tako, da mesto zanesejo. Analizirali bomo prednosti in slabosti vsakega modela ter kako jih najti cenejše na AliExpressu.

Tako so novi skuterji Cecotec Bongo na AliExpressu

Cecotec predstavlja svojo novo linijo skuterjev s 3 različnimi serijami: serije A, serije A in serije M. Vsaka z različnimi lastnostmi in močmi za vse okuse: od tistih, ki iščejo lahki skuter, do tistih, ki potrebujejo terenski skuter. Tudi znotraj vsake serije najdemo različne modele

...

Ali želite vedeti, katera najbolje ustreza vašim potrebam? Preberite, če želite izvedeti.

Bongo Series A: lahki zložljivi skuterji

Začnemo s serijo A, ki je zasnovana za preproste urbane poti. Skratka, gre za serijo, ki je najbolj podobna skuterju Xiaomi, skuterju z jamborom in zložljivimi ročaji, lahki in z zamenljivo baterijo..

V tej seriji najdemo 4 različne modele s posebnostmi, ki jo ločujejo od ostalih:

  • Serija: osnovni model ima 25 km avtonomije in je edini iz serije, ki ga ni mogoče nadzorovati s pomočjo aplikacije.
  • Povezana serija A: Enako kot prejšnji, vendar z možnostjo, da ga lahko nadzorujete s svojo mobilno aplikacijo.
  • Serija A Advance Connected: Ima 35 km avtonomije, čeprav ima enako baterijo kot prejšnja modela.
  • Serija A Advance Max Connected: Njegova avtonomija se poveča do 45 km.

Za vse pa so značilni 3 načini vožnje (Eco, Comfort in Sport), 350 W nazivne moči in do 700 W največje moči, odstranljiva 6.400 mAh baterija Panasonic, 8,5-palčna platišča Tubeless z ravnimi pnevmatikami proti predrtju in pogonom na sprednja kolesa.

Njegov zavorni sistem je zelo varen, z zavornim diskom na zadnjem kolesu in dodano ročno zavoro. V delu krmila bomo našli majhen zaslon, ki prikazuje hitrost in stanje akumulatorja. Vse jih najdete s klikom tukaj.

Serija Bongo Z: mestni skuter z veliko avtonomijo in močjo

Če živite v mestu, vendar je teren strm, so ti skuterji serije Z dobra izbira. So nekoliko večje od prejšnjih, čeprav so še vedno zložljive in imajo a Nazivna moč 500 W, vendar lahko doseže 1100 W tako da ni terena, ki bi se jim lahko uprl, tudi zaradi mize iz bambusovega lesa je bolj stabilen. Ima 3 načine vožnje: Eco, Comfort in Sport ter vgrajen računalnik za njegovo konfiguracijo in nadzor.

Za razliko od prejšnjih je njegov oprijem zadaj, saj je motor zadaj. Imajo 12-palčne pnevmatike Tubeless XL in dvojne kolutne zavore (spredaj in zadaj). Njegova 10,00 mAh baterija mu omogoča približno 40-45 km avtonomije, napolni se v približno 5 ali 6 urah.

V tem primeru bomo v seriji našli dva modela, ki se razlikujeta le po pnevmatikah: tista od Bongo serija Z so gladke XL in tiste iz Bongo Z Series Off Road So Off Road XXL, idealni so za težke terene, tekmovanja in intenzivno uporabo. Nobena se ne more povezati z mobilno aplikacijo za nadzor. Upoštevati moramo tudi njegovo veliko težo: približno 30 Kg.

Bongo Serie M ali Makalu: skuter, odobren za registracijo

Končno, serija Bongo M, imenovana tudi Makalu, ki je več kot skuter, je vozilo, saj ga je mogoče homologirati, da lahko kroži kot avto ali motocikel. Med njegovimi značilnostmi najdemo a 800 W nazivne moči in največ 1600 W, 30 KM avtonomije z baterijo 12.000 mAh in največjo hitrostjo 45 km / h (ostalo je v skladu s predpisi omejeno na 25 km / h).

Njegova konstrukcija je zelo podobna skuterjem serije Z: bambusova lesena plošča, pogon na zadnja kolesa, dvojne kolutne zavore in 14-palčna Off Road XXL Tubeless kolesa. Trenutno ni na voljo v AliExpressu, ker ima precej visoko ceno.

Naše mnenje o novih skuterjih Bongo iz Cecoteca

Po analizi novih skuterjev Cecotec je jasno, da je podjetje iz Valencije zelo dobro razmislilo, kaj bi morali razlikovati od ostalih. The Serija skuterjev so kot nalašč za mestne uporabnike, ki krožijo po trdnem terenu in brez veliko pobočij.

The Skuterji serije Z So zelo praktični, če gremo po zapletenem terenu, saj so tudi stabilni, vendar se njihovi oprijemi ne zložijo in dosežejo tudi 30 kg teže.

Končno Skuterji serije M Lahko so dobra alternativa drugim motornim vozilom z nižjo ceno, čeprav ga bomo morali homologirati in tudi tovrstnega prevoza v naših mestih še ne vidimo preveč.

Del razlike je v kolesih. Da boste zlahka razumeli, zakaj so tako pomembni, spodaj najdete sliko s tremi različnimi kolesi. Na levi bomo našli gladko kolo ustreza seriji A, na sredini lahko vidite kolo Off Road XXL bolnika Z Off Road in serije M in na desni gladko kolo XL skuterja serije Z.

Kako najti najcenejši skuterji Cecotec v AliExpressu

Če se sprašujete o ceni teh skuterjev, lahko rečemo, da so precej tesni, še posebej zato, ker je skuter, ki najbolj spominja na slavni Xiaomi, Bongo Series A Connected, cenejši.

Eden od načinov, kako jih poceniti, je, da jih kupite v uradni trgovini Cecotec na AliExpress Plaza, do katere lahko dostopate od tukaj Še posebej v času prodaje, saj podjetje ponavadi znižuje svoje cene, saj je ena od uglednih blagovnih znamk.

Če imate več vprašanj o varnem nakupu na AliExpressu, imamo v našem blogu poleg analize najnovejših izdaj tudi razdelek z vadnicami, v katerih razlagamo, kako varno kupovati in pridobiti popuste za prihranek pri nakupih..

In ti? Kaj menite o teh novih skuterjih Cecotec? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar