Glavni » alibaba-info » Outlook: Popoln seznam vseh novic, ki bodo dosegle to storitev

Outlook: Popoln seznam vseh novic, ki bodo dosegle to storitev

AliExpress WW

Outlook ali bolj znan kot Hotmail je stara e-poštna storitev, ki jo je razvil Microsoft, vendar je z leti izgubila priljubljenost. Vendar zdaj Podjetje Microsoft je dodalo nov vmesnik in s tem uvedel nove funkcije te priljubljene e-poštne storitve.

Microsoft v resnici išče, da bi njegova e-poštna storitev povrnila prvotni pomen. Ker je, tako kot na področju brskalnikov, izgubil bitko z Googlom, saj večina ljudi uporablja e-poštno storitev Gmaila kot svoj glavni račun, kar je povzročilo Hotmail naslov je postalo modernejše z imenom Outlook z novim vmesnikom in funkcijami.

Kazalo ()

  Kakšne so novice o novi pošti Hotmail?

  No, kot smo že omenili, se zdaj imenuje Outlook. Ena izmed stvari, ki najbolj izstopa, je, da je stran zdaj razdeljena na tri vodoravne stolpce. Mape postavite v levi stolpec, v sredino e-poštnih sporočil in v desni stolpec, ki je najširši, podokno branje e-pošte.

  Prav tako lahko odprete četrti stolpec, kjer boste našli v konfiguracijski mapi, obvestila, pomoč in Skype, če je vaš račun povezan s tem e-poštnim naslovom. Kljub temu, da je vmesnik zelo pomembna lastnost, se lahko na prejšnji vmesnik vrnete tako, da podokno za branje odstranite iz možnosti.

  Kar zadeva novosti, pa obstaja več takšnih, ki obstajajo. Na primer, zdaj je v e-poštnih sporočilih mogoče omeniti samo tako, da vnesete @ sledi ime da osebo dodate na seznam pošiljanja. Enako za dogodke v koledarju, saj če omenimo nekoga, bo prejel obvestilo, je zdaj vnos boljši in lažji.

  So to vse novice o Hotmailu??

  Seveda ne novi ovitki za Outlook še veliko stvari. Zdaj nam je Microsoft na voljo tudi možnost, da e-poštna sporočila pripnemo na vrh in jih označimo za nadaljnje ukrepanje. To je odlična pomoč za vse hitrejše in boljše prilagajanje na zaslonih na dotik.

  Druga pomembna točka v prid novemu Outlooku je, da je zdaj mogoče prenesti dodatke. To so razširitve, ki jih lahko prenesete iz trgovine Office in nam tako omogočijo, da naredimo več stvari iz naše Hotmail naslov, kako plačati večerjo, ne da bi pustil e-pošto ali naročil taksi.

  To so novosti novega Outlooka, popularno znanega kot pošta Hotmail, v katerem lahko uživajo že mnogi uporabniki. To ni dvoma Microsoft si želi znova uveljaviti položaj ki jo je Google odnesel s svojo e-poštno storitvijo Gmail, in čeprav je to nekoliko težko, morda jo lahko na neki točki dosežete, jo lahko zelo enostavno namestite v svoj računalnik.

  Najboljša e-poštna storitev

  Hotmail je storitev podjetja e-poštno sporočilo z dolgo zgodovino, leta 1996 sta ga ustvarila dva študenta z univerze Stanford. Zamisel je bila tako revolucionarna, da je že v enem tednu prvi brezplačni strežnik spletne pošte že imel milijon uporabnikov. 

  Leta 1997 ga je Microsoft kupil za 400 milijonov dolarjev in spremenil ime v MSN Hotmail, vključuje tisoče dnevnih uporabnikov. Vendar je Google leta 2004 uvedel bolj inovativno e-poštno storitev, ki je imela 1 GB prostora za shranjevanje., poklical Gmail

  Tako Gmail je postal najljubši vsem, za hitrejše in bolj intuitivno delo za uporabnika. Trenutno je najpogosteje uporabljena spletna pošta, za povezavo mobilne naprave Android in osebnega računalnika morate imeti celo Gmail račun, s čimer imate med drugim dostop do datotek Google Drive, Google Maps.. 

  Gmail ima možnost klepeta s svojimi stiki, brez potrebe po pošiljanju e-poštnih sporočil prek pogovorov Hangouts, kar pomeni več udobja Druge prednosti vključujejo 15 GB prostora za shranjevanje, razvrščanje pošte po mapah, kar je bistvenega pomena za določanje prednostnih sporočil in še več.. 

  Po drugi strani pa je Microsoft do leta 2013 odpravil ime Hotmail in vsi uporabniki te storitve so bili spremenjeni v novo platformo z imenom Outlook za konkurenco Gmailu.  Obe e-poštni storitvi imata prednosti in prednosti, izbrati moraš samo tisto, ki jo želiš.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar