Glavni » alibaba-info » poceni organizirajte kovček na AliExpressu

poceni organizirajte kovček na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Kakovosten prstan nakit Organizator Škatla Uhani Držalo Obesek Embalaža Potovalni kovček Razstavna ogrlica Manšete Izložbena torba Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Ko gre za potovanja, je pomembno, da kovček dobro organizirate. Ne samo, da moramo dobro načrtovati vsa oblačila in dodatke, ki jih moramo imeti pri sebi, pomembno je tudi, da vse shranimo in pravilno prevozimo, tako da je ob prihodu na cilj vse organizirano. Tako boste izognili zapravljanju časa ob prihodu v hotel, tako da boste oblačila dobro shranili v omari. Naučili vas bomo vseh vrst organizatorjev, da boste lahko izbrali tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Poceni organizatorji kovčkov v AliExpressu

Oblačila, kozmetika, kabli, tehnologija, obutev

...

V kovčku je tisoč stvari, ki jih moramo nositi na pravi način. Pokazali vam bomo najboljše zelo poceni organizatorje kovčkov na AliExpressu, vendar jih lahko v tem iskanju najdete še veliko več.

Mapa za potovalne srajce

Če imate na sebi majice ali majice, ki se zlahka nagubajo in vam ni treba likati, ko prispete na cilj, morate zagotovo dobiti to mapo srajc, da ob prihodu ne bodo imeli gub. . Najdete ga s klikom tukaj.

Če se odpravljate na službeno potovanje in poleg majic morate imeti s seboj kravate, je ta potovalna torba kot nalašč za vas. V njem je prostor za nekaj kravatov in nekaj majic, vključuje pa tudi majhen stranski ročaj za prevoz iz kovčka. Najdete v tem iskanju.

Torba za obleke

Če morate na službeno potovanje vzeti obleko s seboj, je takšen kovček z ročajem idealen, da ga nosite v kovčku ali v kabini, da se izognete gubam. Celotno obleko boste nosili lepo in brez gub. Najdete ga tukaj.

Če se nekaj dni odpravljate na službeno potovanje, boste morda morali poleg obleke prinesti še več stvari. Zato je ta oblačilna torba lahko dobra pridobitev, saj lahko zaradi stranskih žepov nosite vse, kar potrebujete. Tudi zaradi ročaja ga lahko udobno prevažate. Najdete ga v tem iskanju.

Organizator ženskih intimnih oblačil

Če imate kakovostne modrčke, boste vedeli, kako pomembno je skrbeti zanje, da bodo zdržali čim dlje. Če jih zložite, lahko osrednjo tkanino in skodelice deformirate. Najboljši način za shranjevanje ali prevoz nedrčkov, ne da bi jih deformirali, je, da jih zložite enega na drugega. V AliExpressu lahko najdete tako praktična držala za modrčke, ki so poleg tega, da so zabavna, praktična in imajo prostor za nošenje spodnjic. S klikom tukaj vzemite vsa svoja intimna oblačila za malo denarja.

Potovalna torba

Ko se odpravimo na potovanje, je nujno, da vzamemo vso kozmetiko, mila in druge lepotne dodatke, zaradi katerih se počutimo prijetno. Potem pa, ko prispete na cilj, je lahko težava organizirati. Zato je zložljiva toaletna torba s takšnim obešalnikom lahko zelo koristna. Ima različne predelke in ga lahko obesite na obe strani, zato ga morate, ko pridete do cilja, odpreti in vzeti, kar potrebujete. Idealen je za dolga potovanja, kjer imamo več nastanitev. V tem iskanju ga najdete v različnih barvah in modelih.

Steklenice za tekočine

In najboljši način, da vaša toaletna torba zavzame manj, je, da nosite potrebno količino vsakega predmeta, nič več, nič manj. Ta potovalna posoda za tekočine bo zelo koristna. Poleg tega so ti, ki vam jih pokažemo spodaj, zelo praktični, saj so prilagodljivi in ​​jih je veliko lažje uporabljati. Najdete jih s klikom tukaj.

Set torb za oblačila

A če je pri pripravi kovčka kaj bistvenega, je nedvomno oblačila organizirana na najboljši možen način. Preden smo že pokazali nekatere izdelke za organiziranje oblek in majic, so pa ti kompleti z različnimi torbami za razporeditev vseh oblačil v našem kovčku skoraj nujni. V AliExpressu imate med iskanjem zelo poceni, manj kot 10 dolarjev, in z različnimi odtisi.

Če pa imate v kovčku malo prostora, priporočamo uporabo te vrste vakuumske vrečke. Z odstranjevanjem zraka bodo oblačila zasedla veliko manj in svoj kovček lahko bolje izkoristite. Imajo samo eno majhno pomanjkljivost, in sicer je, da boste za odstranjevanje zraka potrebovali sesalnik ali majhen ročni odvod zraka, kot je ta. Druga možnost so te zvite vrečke, ki jih najdete tukaj, s katerimi ne boste potrebovali odsesovalnika zraka, zrak se izloči šele, ko oblačila zvijete.

Kabelski organizator

Drugi pomemben del našega kovčka so elektronske naprave, zato postaja tak organizator kablov vse bolj pomemben. To je najboljši način za prenos vseh potrebnih kablov, ne da bi jih pri tem izgubili ali poškodovali. Najdete ga v tem filtriranem iskanju.

Torbe za čevlje

In brez dvoma na potovanjih ne moremo pozabiti na svojo obutev. Poleg tega jih je nujno vzeti ločeno od ostalih oblačil, saj so v stiku s tlemi običajno obarvana. Tu lahko najdete zelo poceni potovalne torbe za čevlje.

Več nasvetov in trikov na našem blogu

V AlixBlogu vam poleg tovrstnih člankov, kjer vam pokažemo izdelke, ki jih je vredno kupiti na AliExpressu, radi pomagamo do najboljših ugodnih ponudb in trikov. V naših vadnicah najdete najboljše nasvete za varno nakupovanje v AliExpressu. Če pa si želite ogledati druge izdelke s popustom, ki jih je vredno kupiti, priporočam, da si ogledate našo rubriko AliExpress ugodne ponudbe dneva, kjer boste videli izdelke, ki jih je danes vredno kupiti za njihov začasni popust.

In ti? Ste že kupili organizator prtljage na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar