Glavni » alibaba-info » ONEBOT bistveni izobraževalni robot za učenje

ONEBOT bistveni izobraževalni robot za učenje

AliExpress WW

Na AliExpress je prispel še en revolucionarni izdelek, izobraževalni robot ONEBOT. Ta čudovit izdelek je lahko izhodišče za malčke v hiši, da začnejo tako v svetu robotike, programiranja ali izpopolnjevanja veščin, ki jih že imajo v robotih.

Izdelek prihaja iz pekinškega podjetja AIQI Technology, ki se osredotoča na umetno inteligenco in robote. Je eno od podjetij z največjim številom patentov v tehnološki industriji strojne opreme. To je pomembno, ker če se naučimo nove tehnologije, več naprav jo bo uporabljalo, bolje bo v prihodnosti, saj se možnosti njene uporabe množijo.

Kaj nam omogoča ONEBOT

ONEBOT je robot z nedefinirano obliko. V naročilu bomo prejeli skupino ohlapnih komponent, da bomo lahko vsakič izdelali tip robota, ki ga želimo. Sestavljen je iz desetih različnih vrst delov, kot so zobniki, verige, stojalo itd. Tako lahko tisti z manj izkušnjami začnejo ustvarjati preprostejše robote in sčasoma ustvarjajo bolj zapletene strukture..

Tako da ni le komplet za sestavljanje delov, vključuje tudi inteligentne senzorje. Ti senzorji nam bodo omogočili programiranje osnovnih funkcij ali mnogo bolj naprednih rutin.

Vključuje laserske senzorje za izračun razdalje, prepoznavanje barv za odziv na določene barve, intenzivnost svetlobe za vklop ali izklop glede na okoliško svetlobo, detektor sive lestvice, če želimo, da reagira v načinih z manj svetlobe, detektor nivoja, da ve, ali je je na tleh ali na predmetu in celo kliče senzorje, ki oddajajo zvoke.

S kombinacijo vseh teh senzorjev lahko dosežemo res zabavne, a hkrati izobraževalne rezultate, da razumemo delovanje številnih trenutnih naprav in tako ustvarimo lastne različice.

Celoten vmesnik za povezavo je združljiv z napravami UBS-C in se poveže s tehnologijo plug & play (povežite se, če želite delati takoj).

Operacijski sistem in kako ga premakniti

Do zdaj smo govorili le o strojni opremi robota, vendar bomo za interakcijo z njo potrebovali operacijski sistem. ONEBOT ima zanj posebej razvitega, ki temelji na aplikacijah IoT (Internet stvari), torej na povezavi predmetov med seboj in s človekom prek interneta..

Aplikacijo, ki nadzoruje ta sistem, lahko namestite v naprave IOS ali Android. Iz njega lahko ustvarimo osnovne programe in robota na daljavo upravljamo, kot da bi uporabljali krmilno palčko.

Kje ga kupiti

Trenutno ima ta robot menjalni tečaj na Kitajskem 373,75 EUR. Če pa jo kupite prek platforme PLAZA na tej povezavi, jo boste našli za 299 € s hitro dostavo v treh dneh po Španiji. Če pa lahko počakate 5 dni, se od ponedeljka, 26., na isti povezavi začne posebna akcija, ki jo dobite za 269,10 EUR. Ne zamudite priložnosti, da ga dobite po najboljši ceni.

Če želite eksperimentirati z drugo vrsto tehnologije, ki je bolj osredotočena na računalniško strojno opremo, priporočamo, da preberete našo Analizo Raspberry 4, s katero lahko sestavite svoj mini računalnik.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar