Glavni » alibaba-info » Ponudbe dneva in bliskavice / strele AliExpress: kaj so? Ali imajo trik?

Ponudbe dneva in bliskavice / strele AliExpress: kaj so? Ali imajo trik?

AliExpress WW

Posodobitev: v tej objavi je bilo lastno orodje, ki naj bi bilo alternativa bliskovnim ponudbam AliExpress za iskanje strelskih ugodnosti.

Ker pa je šlo za napako, smo jo odstranili, ker je zdaj AliExpress tudi močno izboljšal svoj odsek s ponudbami flash (kar lahko vidite tukaj). In za tiste, ki nas vprašate: ne, nimajo nobenih trikov niti mačka ni zaprta, so le občasne ponudbe in če imate srečo, lahko najdete ugodne kupčije.

Kako te bliskovne ponudbe delujejo

Pravimo, da so se izboljšali, ker je zdaj na vrhu "vrtiljak", ki vam omogoča filtriranje po kategorijah in ogled ugodnih ponudb, ki vas zanimajo:

Ostalo je precej intuitivno: pod vsakim izdelkom je število prodanih enot, rdeča črta pa predstavlja% prodanih enot v celotnem znesku. Ali drugače: če vas nekaj zanima in bo rdeča črta kmalu prišla do konca, ne pričakujte, da se boste čez nekaj časa vrnili in da je ponudba še vedno ? .

Poleg tega lahko v članku o kuponih v AliExpressu najdete celoten vodnik o vrstah popustov na tej spletni strani in navodila za njihovo kombiniranje, da dosežete največji prihranek.

Zastarela različica članka

Če ste redni kupec AliExpressa, boste vedeli, da ponudbe in popusti nenehno obstajajo, z lahkoto jih poiščemo, ker so oglaševani tako na glavni strani kot v razdelku Flash Ponudbe.

Nasvet AlixBlogger: uporabite naš iskalnik ponudb!

Vsi želimo nakupovati s popustom, včasih pa je težko najti izdelke, ki so resnično na akciji. Kot lahko vidite, nekateri prodajalci pravijo, da naredijo 50% popust (na primer), vendar v resnici po naši razširitvi to ni najnižja cena, pravzaprav to kladivo, ki smo vam ga pokazali 2 dni pred začetkom te ponudbe, je znašal 13,67 USD. Torej da, ima nekaj popusta, vendar ta odstotek ni resničen.

Tako smo nekega dne pomislili: zakaj ne bi našli najboljših dnevnih ponudb za vas? Z našo zgodovino cen lahko iščemo prave ponudbe. Zato smo na našem spletnem dnevniku ustvarili razdelek z resničnimi ponudbami, ki jih lahko najdete na AliExpressu zdaj: ni vam treba čakati, da se spustijo, ali na vašem mobilnem telefonu nastaviti opozorilo, da vam ne zmanjka zaloga, ko se začne. Samo kliknite tukaj in začnite iskati izdelke s popustom. Za lažje smo ga ločili po kategorijah, tako da morate izbrati le tisto, kar želite najti, mi pa vam bomo pokazali izdelke s popustom. Pokazali vam bomo najnižjo ceno, ki jo je imel izdelek v skladu z našo bazo podatkov, in ceno, po kateri je trenutno.

Zagotavljam vam, da se je vredno ustaviti pri našem oddelku s ponudbami, če ne razvrstite po temah, boste našli verodostojne ugodne ponudbe, ki jih sicer ni mogoče najti: na tej sliki si oglejte ugodne kupčije, ki smo jih našli!

Kdaj je prodaja na AliExpressu??

Velikokrat nas vprašate, kdaj je prodaja na AliExpressu. No, AliExpress veliko prodaja 11.11, črni petek in kiber ponedeljek, danes pa nenehno najdemo ponudbe, zato morate biti pred glavno stranjo AliExpress, kjer so vedno objavljene najnovejše akcije in ponudbe. Toda skozi vse leto najdete izdelke v ponudbi tudi v poglavjih, ki jih bomo razložili spodaj.

Lightning Deals

Te ponudbe so postale zelo priljubljene v prvih letih AliExpressa, saj so prodajalci v svojih slavnih prodajah 11. 11. nekatere svoje izdelke ponujali po smešni ceni. Doseči jih je bilo precej težko, saj je bilo posameznih izdelkov malo, zato se je AliExpress pri prodaji odločil, da ne bo več promoviral. Zdaj lahko ponudbe strele najdemo vse leto in čeprav ne bomo našli skoraj brezplačnih izdelkov kot prej, bomo našli veliko različnih izdelkov s popustom, v tem primeru pa jih je lažje dobiti..

Če želite dostopati do ponudb bliskavice, preprosto pojdite na glavno stran AliExpress ali kliknite tukaj, če želite iti neposredno. Dobili boste izdelke, ki so v prodaji, če pa pogledate na vrh, lahko ponudbe tudi filtrirate glede na njihovo kategorijo in si ogledate izdelke naslednjih krogov (ponudbe trajajo le 6 ur in bodo prispele prve) . Poleg tega vam AliExpress sporoča, ali prodajalec za vsak izdelek ponudi kupon za popust. Ti kuponi za prodajalce imajo ponavadi minimalni nakup, zato, če razmišljate o nakupu česa zelo poceni, tega morda ne boste mogli uporabiti, če ne kupite česa drugega v njihovi trgovini, če pa iščete izdelke z določeno vrednostjo, lahko vam pomaga prihraniti še več. Vredno ogleda.

Več ponudb: Geek World

Ta razdelek AliExpress je kot nalašč za sprotno obveščanje o tehnoloških novostih AliExpress. Vsak teden AliExpress lansira izbor predstavljenih izdelkov iz tehnološkega sektorja, ki razloži njihove lastnosti in jih ponudi z majhnim popustom. Do tega razdelka lahko dostopate z glavne strani AliExpress ali s klikom tukaj. Našli boste drone, najnovejše v mobilnih telefonih, zvočnikih, tvboxu, mehanskih tipkovnicah in še veliko več. Zelo rad vstopam, če si le ogledam tehnološke izdelke, ki jih ponuja AliExpress. Obstaja nekaj zelo zanimivih in radovednih.

Predstavljene blagovne znamke: Najboljše blagovne znamke AliExpress s popustom

Nazadnje, če redno berete AlixBlog, boste opazili, da v zadnjem času navajamo številne blagovne znamke kitajskega porekla. So blagovne znamke z veliko slavo v svoji državi, ki se na mednarodni trg uvajajo prek AliExpress in ponujajo visokokakovostne izdelke po razumni ceni. Torej, zahvaljujoč temu razdelku nam bo AliExpress na svojem spletnem mestu prikazal najvidnejše blagovne znamke, hkrati pa bo razložil značilnosti svojih izdelkov in ponudil popust na svoje izdelke. Poleg tega isti prodajalci ponujajo kupon za popust, zato, če se odločite za nakup iz tega oddelka, priporočam, da si ga ogledate, da ga lahko uporabite v svoji košarici in prihranite še več.

Če si želite ogledati predstavljeno blagovno znamko, ki je v prodaji, pojdite na glavno stran AliExpress in poiščite majhen napis na strani, kjer je označena "predstavljene blagovne znamke" in datumi promocije. To so ponudbe, ki običajno trajajo nekaj dni, pri priljubljenih blagovnih znamkah, kot je Xiaomi, enote letijo, zato vam priporočam, da ste pozorni, če vas zanima kateri koli izdelek.

Druga vprašanja pred nakupom na AliExpressu

V AlixBlogu radi analiziramo najnovejše izdelke AliExpress, imamo pa tudi razdelek z vadnicami, kjer boste našli najboljše nasvete in trike za varnejši in pametnejši nakup na AliExpressu. Če še niste nakupovali na tej spletni strani, vam priporočam, da obiščete naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer vam razložimo vse, kar morate vedeti pred nakupom.

In ti? Ali ste poznali te razdelke AliExpressa? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar