Glavni » google » Nov električni skuter Xiaomi Mijia PRO - se splača?

Nov električni skuter Xiaomi Mijia PRO - se splača?

AliExpress WW

Navajeni smo, da Xiaomi svoje izdelke obnavlja z določeno frekvenco. Vendar se je zdelo, da se je njegov slavni skuter Mijia 365, ki je bil tako uspešen po vsem svetu, upiral novi generaciji, in to je, da je za enega najbolj prodajanih električnih skuterjev na svetu malo več. Na spletnem mestu AliExpress pa že imamo na prodaj novi Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro, ki bomo analizirali nove funkcije, ki jih ponuja glede na predhodnika..

Značilnosti novega skuterja Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro

V tem novem skuterju je Xiaomi uspel maksimalno stisniti svojo domišljijo, da popravi šibke točke prejšnjega modela. A priori dizajn je zelo podoben prejšnjemu modelu, sledi minimalističnemu slogu in ima enake proizvodne materiale. Vendar Ta novi skuter tehta malo več: 14,2 kg v primerjavi z 12,5 Kg prvega.

Toda ena najodličnejših novosti je ta 4 LED luči na krmilu so zamenjane s praktičnim zaslonom. Za ogled informacij o našem skuterju ne bomo več odvisni od mobilnega telefona, ta nova LED plošča nam prikazuje vse vozne podrobnosti, kot sta hitrost ali avtonomija.

Vendar je porazdelitev kontrol na tem krmilu enaka kot prejšnja: višine ni mogoče prilagoditi, gumb za vklop držite poleg novega zaslona, ​​zavora bo na levi strani, plin pa na desni. Na sprednji strani krmila bomo našli LED luči.

Gumijasta podporna platforma in zavorni sistem ostajata enaka, s kombinacijo kolutne zavore in regenerativnega sistema s protiblokirnim sistemom E-ABS. Pnevmatika ostaja 8,5 palcev z zračnico in blatnikom. V primeru sistema zlaganja in varnostnega zapiranja novic ni.

Kje bomo ugotovili razliko, je v avtonomiji skuterja. Njegov Nova baterija znaša od 280 Wh na 474 Wh od trenutne, zato lahko zdrži do 45 kilometrov, medtem ko je bil v prejšnjem modelu omejen na 30. Toda v zameno bomo morali baterijo polniti med 8 in 9 urami. Poleg tega se lahko s tem novim modelom povzpnemo na pobočja do 20 ° naklona v primerjavi s 14 ° prejšnjega.

Spreminjajo se tudi vrste vožnje. Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro lahko v standardnem načinu (D) doseže 20 km / h in njegov eko način zmanjša hitrost na 15 km / h, vendar z novim športnim načinom (S) lahko med ogledom podatkov o vožnji v realnem času na zaslonu dosežemo 25 km / h. Če ga želite izbrati, morate dvakrat pritisniti gumb za vklop.

Kako najti ta novi cenejši skuter v AliExpressu (tudi s pošiljanjem iz Španije)

Ena najboljših možnosti pri nakupu izdelkov Xiaomi je, da to storite prek AliExpressa, saj ima ta stran kitajskega porekla na tisoče prodajalcev, ki svoje izdelke ponujajo z zanimivimi ponudbami in popusti. Skuter Mijia Electric Scooter Pro stane približno 500 evrov in ga že lahko najdete na tej platformi, poiščite ga s klikom tukaj.

Če živite v Španiji, vam priporočamo, da svoj novi skuter kupite pri AliExpress Plaza ali pri enem od teh prodajalcev, ki svoje skuterje ponuja z nacionalno poštnino. Izognili se boste morebitnim carinam in tudi naročilo boste prejeli v rekordnem času.

Druga prednost nakupa na tej spletni strani je ta, da lahko za skuter kupimo poceni in zelo praktične dodatke, ki nam bodo pomagali zaščititi in ga prilagoditi: luči, nalepke za prilagoditev podlage, zaklep proti kraji, podporni pedali, sedla

...

S klikom tukaj jih najdete zelo poceni.

Skratka: ali se splača kupiti nov skuter Xiaomi?

Zdaj, ko poznate vse podrobnosti tega novega skuterja, ki ga je slavna kitajska znamka lansirala na trg, boste morda dvomili, ali se ga splača kupiti..

Čeprav se je cena precej zvišala, se je baterija v primerjavi s prejšnjim modelom povečala za 50%, to pomeni, da bo zdržala 1,5-krat dlje. Čas polnjenja je lahko zaskrbljujoč, če pa ga polnite ponoči ali v službi, to sploh ne bo skrbelo. Nazadnje, zaslon olajša njegovo vzdrževanje in nadzor, ne bomo več odvisni od mobilnega telefona, da bomo hitro ugotovili stanje baterije.

Vendar tisti, ki že imajo prejšnji model doma, verjetno ne vidijo veliko razlogov, da bi dobili različico Pro, ker ena najpomembnejših prednosti, zaslon, ni dovolj razlog: na stotine spletnih vadnic je že pojasnjenih kako na svoj skuter Xiaomi dodate zaslon, na tej povezavi pa ga najdete zelo poceni.

Več nasvetov in trikov za nakupovanje na AliExpressu

Kot lahko vidite, je ta platforma azijskega porekla dobra izbira za nakup skuterjev in dodatne opreme. To je zelo varna stran, kjer na tisoče ljudi kupuje poceni izdelke. Toda v AlixBlogu imamo poleg analize zanimivih izdelkov, ki jih najdemo v AliExpressu, tudi razdelek z vadnicami, v katerih razložimo svoje najboljše trike in nasvete za varni nakup..

Pokazali vam bomo, kako najti najbolj prodajane prodajalce, kateri so najvarnejši načini pošiljanja, kakšen plačilni sistem je mogoče uporabiti, kako pridobiti kupone za popust

...

Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti za varen nakup na tej spletni strani..

In ti? Se vam zdi nov skuter Xiaomi vreden nakupa? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar