Glavni » google » Nubia Play 5G, odličen mobilni telefon za vse igralce

Nubia Play 5G, odličen mobilni telefon za vse igralce

AliExpress WW

Podjetje Nubia se še naprej specializira za proizvodnjo mobilnih telefonov, posvečenih svetu iger na srečo. Kot nekdanja hčerinska družba kitajskega podjetja ZTE se to mlado podjetje že nekaj let postavlja kot eno najmočnejših proizvajalcev strojne opreme v sektorju video iger za telefone..

V svetu, v katerem morajo imeti terminali visoko tehnično zmogljivost, da lahko igrajo najboljše, smo vajeni drage opreme, saj nove tehnologije niso varčne. Iz tega razloga se je podjetje odločilo, da bo razvilo in predstavilo Nubia Play 5G.

Ker je podjetje z mladim duhom, vedno stavi na terminale, prilagojene potrebam igralcev, v zadnjem času pa ima tudi v mislih, kaj lahko mlajši igralci vlagajo v svoje telefone. Pred nekaj dnevi smo analizirali Nubia Red Magic 5G, odličen telefon, ki pa ni dostopen za vse proračune, saj ima profesionalne lastnosti, zato je novi Nubia Play 5G To bo odlična alternativa za vse tiste, ki želijo uživati ​​v svojih igrah, ne da bi jim bilo treba naložiti več kot 400 EUR.

Bomo videli, kaj nam ponuja ta novi terminal in kje ga kupiti po najboljši ceni, saj je na srečo že na voljo za mednarodni trg.

Nubia Play 5G

Že na prvi pogled že vidimo, da je zasnova Nubia Play 5G Zasnovan je za igranje. Izdelan v kovinski konstrukciji z dimenzijami 171,7 milimetra, dolgimi s 78,5 širine in debelino 9,1 milimetra, ima težo 210 gramov. Zaradi tega se počuti trdno v rokah in primerno težo za igro. Kovinski material ni bil izbran naključno, saj mu to omogoča boljše hlajenje, lahko pa ga kupite tudi v beli, črni ali modri barvi..

Spredaj najdemo velik zaslon z minimalnimi okvirji v spodnjem in zgornjem delu, v zgornjem okvirju je tam, kjer sta sprednja kamera in zvočnik skrita na način, ki ga komaj sploh lahko cenimo, če ga ne gledamo in z s tem dobimo čist občutek na zaslonu brez nadležnih predmetov, ki ga prečkajo za igranje.

Zadaj bomo v osrednjem delu našli modul 4 kamer, od katerih so tri postavljeni navpično, na straneh pa jih varuje LED bliskavica in četrta kamera. Poleg imena podjetja cenimo tudi risbo v obliki črke X, ki daje terminalu bolj agresiven videz..

Na eni strani telefona bomo našli gumb za vklop in izklop z gumbi za nadzor glasnosti, na drugem jezeru pa bistvene sprožilce na dotik za izboljšanje naše igralne izkušnje. Poleg tega, ker nimajo mehanskih delov, ne zapustijo strukture telefona in vzdržujejo linij..

Na vrhu je sobni mikrofon, na dnu pa priključek USB-C, usmerjeni glasovni mikrofon in pladenj z dvema karticama SIM.

Najboljši zaslon v telefonu v tem obsegu

Zaslon Nubia Play 5G Je eden izmed stebrov, za katerega si bomo želeli ta telefon. Pri modelih, mlajših od 400 evrov, ni običajno najti zaslonov AMOLED s hitrostjo osveževanja slike 144 herc. Ta vrsta strojne opreme je namenjena le najboljšim enotam na trgu, vendar se zdi, da se je Nubia odločila, da bo močno stavila na ta mobilni telefon..

 Z dimenzijami 6,65 palcev ima ločljivost FHD + 2.340 x 1.080 slikovnih pik. Njegova razmerja so 19,5: 9, gostota slikovnih pik na palec pa 388. S temi dimenzijami strukture in razmerjem zaslona imamo resnično površino 80% za uživanje v naših igrah.

Notranjost, ki preseneča in omogoča dostop do 5G

Drug pomemben vidik te vrste telefona je procesor, ki je tisto, kar daje življenje aplikacijam in funkcijam. V njej je Qualcomm Snapdragon 765G 2,4 GHz, 8 jeder in Qualcomm Adreno 620 625MHz GPU več kot kompetenten. To mu poleg visoke zmogljivosti omogoča delo s 5G protokoli najnovejših telekomunikacijskih omrežij, kar je za igralce pomembno, saj je latenca v igrah eden glavnih ovir..

Pomnilnik RAM-a je izdelan s tehnologijo LPDDR4X in izbirate lahko med različico 6 GB ali 8 GB, odvisno od potreb uporabnika. Notranji pomnilnik lahko ob nakupu izberete tudi med 128 GB ali 256 GB, zasnovan je s tehnologijo UFS 2.1, vendar ga ni mogoče razširiti z zunanjimi pomnilniškimi karticami. Nekaj, kar bomo morali upoštevati, če želimo shraniti veliko iger ali večpredstavnostnih vsebin.

Kot dobro vemo, je eden od vidikov, zaradi katerega ti telefoni najbolj trpijo, visoke temperature, ki jih pridobijo, ko ga dolgo časa uporabljamo, medtem ko se igramo, in ja ga polnimo..

Da bi rešila to težavo, je Nubia vgradila sistem za hlajenje s tekočino, zaradi katerega se temperatura v povprečju zniža za 16 stopinj. Nekaj, kar bi morali ceniti tako uporabnik kot povprečna življenjska doba terminala.

Baterija, ki se integrira v notranjost, je pošast s 5.100 mAh, ena največjih baterij, ki jih lahko najdemo na trenutnem trgu telefonov s temi dimenzijami, vendar zelo potrebna, saj so postopki in zahteve iger verodostojni odtoki energije.

Za polnjenje uporablja 30W mehanizem za hitro polnjenje, od katerega Nubia še ni poročala, kako dolgo bo trajalo, da se popolnoma napolni.

Pet dobrih kamer, vendar ne preveč ustreznih

Pri igralnih telefonih so kamere najmanj pomembne, saj so ljudje navajeni, da igre predvajajo v živo. V tem primeru kamere, ki jih nosi, sploh niso slabe, vendar to ne bi bila njegova najboljša lastnost.

V zadnjem modulu imamo glavni senzor Sony IMX582 Exmor RS z 48 milijoni slikovnih pik z zaslonko 1,75. Druga leča je 8-milijona slikovnih pik širokokotni senzor z zaslonko 2,2. Tretji senzor uporabljamo za izboljšanje pokončnega načina in ustvarjanje večjega občutka globine in ima kakovost 2 milijona slikovnih pik. Četrta kamera je makro objektiv z ločljivostjo 2 milijona slikovnih pik za podrobne fotografije od blizu.

Kot video kamera nam omogoča snemanje v kakovosti 4K in ima način počasnega posnetka 120 sličic na sekundo.

Njegova sprednja kamera je preprost senzor z 12 milijoni slikovnih pik z goriščno odprtino 2,0. Dovolj za video klice ali snemanje reakcij med igranjem.

Zdaj na voljo

Kot smo videli v tej analizi, ima ta telefon odlične funkcije za ljubitelje iger, pa tudi za vse, ki si za ogled videoposnetkov želijo dober telefon 5G s popolnim zaslonom.

Na tej povezavi boste našli veliko trgovin, ki jo že prodajajo v svoji globalni različici na AliExpressu s cenami, ki se začnejo pri približno 350 EUR v svoji najosnovnejši različici do cen okoli 500 EUR v svoji različici z 8 GB RAM-a in 256 GB notranji pomnilnik..

Upamo, da boste čim prej uživali ali pa bo odlično darilo za vaše otroke..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar