Glavni » alibaba-info » Nike Janoski v AliExpressu, kako jih najti poceni?

Nike Janoski v AliExpressu, kako jih najti poceni?

AliExpress WW


Nike Janoski pometajo: so eden najbolj modnih čevljev na trgu in na srečo spadajo med Nike čevlje, ki jih najdemo v AliExpressu (lahko si jih ogledate tukaj).

Kako naj vem, ali so tisti poceni Nike Janoski iz AliExpressa originalni ali ponarejeni?

Če ste kliknili na zgornjo povezavo, boste videli, da ima večina prikazanih čevljev Janoski spodaj logotip zajamčene avtentičnosti. Tukaj si ga lahko ogledate na Janoskem za rolkanje:


In tukaj v nekaterih Janoski Max:
sello-autenticas

(Ko sem posodabljal ta članek, sem iskal originalni Janoski Max in ga nisem našel, a od časa do časa jih najdete, kot lahko vidite na posnetku zaslona, ​​ki smo ga naredili v prvi različici te vadnice).

Ko se ta pečat pojavi pod izdelkom, odloči prodajalec sam. Za te izdelke velja še večje jamstvo kot običajno: prodajalec je tako prepričan, da je izdelek verodostojen in da vam bo všeč, da vam bo v nasprotnem primeru vrnil denar brez ovir..

Če se izkaže, da vam pošljejo kopijo in ne verodostojnega Nikea Janoskega, če vam AliExpress povrne dvojni znesek, ki ste ga plačali za čevlje. Prav tako bodo resno ukrepali in prodajalca strogo kaznovali, znižali njegov ugled ali mu trgovino popolnoma zaprli..

Kakorkoli že, AliExpress je v tem smislu nered: vsi logotipi nimajo tega logotipa. Zato priporočam, da si ogledate še štiri stvari, da ugotovite, ali so izvirne ali ne:

1. V imenu izdelka uporabljajo besedo Original

Če prodajalec Aliexpress v imenu izdelka uporabi izraz »original«, vam ga pošlje in se izkaže, da je ponaredek, imate srečo: čevlje lahko v večini primerov obdržite in vam vrnejo denar po zahtevku na Aliexpress. Morda se zdi, da ne, vendar Aliexpress veliko nadzoruje prodajo ponaredkov, za katere trdijo, da so verodostojni..

2. Uporabljajo ime in logotip znamke

Ste že opazili, da so številni Nikeovi logotipi tako spremenjeni?

Ko se logotip tako prikaže na fotografiji, ne oklevajte, napačen je. Toda to ne pomeni, da imajo pravi čevlji takšen logotip.. Skoraj vedno jih prilagodijo s Photoshopom, resnični pa so popolnoma enaki originalom, s popolnim logotipom. Kljub temu je najbolje, da se prepričate tako, da preberete ocene kupcev, ker čeprav jih je zelo malo, obstajajo prodajalci, ki Janoskis prodajajo s slabo izdelanimi logotipi.

3. Ugodne cene so

Še nekaj, kar morate vedeti, je, da je AliExpress za nekatere stvari zelo poceni, za druge pa nima veliko nižjih cen kot katera koli druga fizična ali spletna trgovina. Pristni Nike izdelki spadajo v to kategorijo, zato, če vidite Janoski za 35 USD, se prepričajte, da imate opravka s ponaredkom..

4. Kaj vam pove prodajalec?

Če vam nobena od zgornjih navedb ni pomagala ugotoviti, ali so verodostojne ali posnemajo Nike Janoski, je najbolje, da vprašate prodajalca. Povedal vam bo resnico, saj ni primerno, da prikrade ponaredek, češ da je verodostojen, ker ga potem lahko zahtevate in zadržite znesek.

Iščete Janoskega: ali želite Skate ali Max?

Če ste na Aliexpress vtipkali Nike Janoski, boste videli, da prodajalci Janoski Max daleč prevladujejo in da skoraj ne vidite parov Skate Janoski. Resnica je, da danes vidimo tega prodajalca, ki ponuja Skate Janoskis z določenimi garancijami. Skoraj nima nobenega ugleda, ima pa logotip "cenjenega prodajalca".

vendedor-valorado

To značko sam AliExpress podeli uglednim prodajalcem in kolikor vemo, je običajno ne daje nikomur, zato bi moral biti načeloma povsem zakonit prodajalec..

In kako je kakovost teh Janoskijev?

Ker kupujete originale, je kakovost brezhibna in ima vsa Nikeova jamstva za kakovost. Kot smo že velikokrat povedali, pred nakupom poskusite preveriti 1) ugled prodajalca 2) vrednotenje določenega izdelka. Na podlagi teh dveh podatkov poskusite izbrati najboljšega prodajalca.

Na področju ocenjevanja vsakega izdelka bodo vedno pripombe v španščini, ki nas bodo vodile glede kakovosti:

Mimogrede, priporočamo tudi naš članek o nakupu Nike Air Max v AliExpressu.

Rabim pomoč?

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Oglejte si Nike Janoski na AliExpressu

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar