Glavni » alibaba-info » Nike Air Force: poceni prodajalci v AliExpressu, Amazonki, eBayu in Asosu

Nike Air Force: poceni prodajalci v AliExpressu, Amazonki, eBayu in Asosu

AliExpress WW

V današnjem članku bomo razpravljali o tem, kako najti poceni Nike Air Force v AliExpressu in drugih spletnih trgovinah. Obljubljamo vam, da boste po branju tega članka natančno vedeli, kako najti najboljše ponudbe. Prav tako vam bomo dali nekaj nasvetov o izbiri dobrega prodajalca Nike Air Force v AliExpressu, razložili korake, ki jih morate sprejeti, in nekaj opozoril glede nakupovanja na platformi.

Pogosta vprašanja o Nike Air Force Once v AliExpressu

Ali so replike ali izvirniki?

Tako kot Nike Roshe ali drugi Nikeovi izdelki, ki jih najdete v AliExpressu, boste tudi tu našli nekaj kopij. Zato boste za iskanje originalnega Air Force One morali poiskati to iskanje in poiskati izdelke z žigom "Zajamčena verodostojnost ".

Če ima izdelek ikono s to ikono, izdelek ni samo 100-odstotno originalen, zaščiten ste tudi pred goljufijami. To pomeni, da če slučajno dobite ponarejen Nike Air Force One, lahko vložite zahtevek in vam bo AliExpress moral vrniti kupnino do podvojitve cene, ki ste jo za to prvotno plačali. Kaj je še boljše? Mogoče boste celo obdržali ponarejene. Če bi se to zgodilo, bi AliExpress prodajalca kaznoval, da se ne bi ponovilo.


Ko kupujete tovrstne izdelke, je zelo pomembno, da se prepričate, da kupujete pri prodajalcu z dobrim ugledom. Če želite to narediti, filtrirajte rezultate glede na te parametre:

  1. Izberite prodajalca, ki ima zgodovino prodaje (verjemite mi, ne želite biti morski prašiček).
  2. Izberite izdelek s pozitivnimi ocenami: nikoli ne kupujte pri prodajalcu z ocenami nižjimi od 90–92%.
  3. Poiščite prodajalca z dobrimi ocenami.

Ne najdem cenejših? Lahko, vendar bodite previdni pri replikah.

Kot lahko vidite na zgornjih slikah, so originalni Nike Air Force tukaj cenejši kot v kateri koli drugi običajni trgovini. Če pa se vam to še vedno zdi drago, si boste morda želeli ogledati blagovne znamke z belimi etiketami, pazite le, da niso replike.

Precej enostavno je opaziti razliko: superge, ki jih je navdihnil Nike Air Force One, ne bodo vsebovale nobenih logotipov ali drugih značilnosti. Po drugi strani pa je pri replikah povedati razliko lahko težje. Tu si lahko ogledate sliko treh vrst izdelkov, ki jih najdete na AliExpressu.

Kot lahko vidite, je zelo enostavno videti, katera je bela nalepka: nima nobenega logotipa in je cenejša. Izvirniki imajo ikono pristnosti, prvi pa so očitno replika. Naj vas ne zavedejo opisi, kot je ta:

Prodajalec lahko trdi, da so originalni, vendar je povsem jasno, da niso. In če še vedno dvomite, je najboljši način, da jih odpravite, tako, da neposredno pokličete prodajalca prek klepeta. Če gre za resnično kopijo, bo prodajalec kaznovan s strani AliExpress in njegova trgovina bo morda zaprta.

Zakaj nekatere slike vsebujejo nadomestno različico Nikeovega logotipa?

Morda boste naleteli tudi na slike s spremenjenimi logotipi; ko najdete eno od teh, ste prepričani, da gre za replike. Kot mnogi morda že veste, prodajalci, ki ponujajo replike, logotip zamenjajo ali celo skrijejo na svojih slikah, tako da jih AliExpress ne ujame. Zato, če vidite par superg z logotipom, podobnim Nikeovemu, verjetno gledate replike.

Kakšna je kakovost športnih copat znamke Air Force znamke White label v AliExpressu?

To je zelo odvisno od prodajalca. Če si ogledate mnenja, boste kmalu opazili, da so kupci zelo zadovoljni s svojimi supergami. Dejansko so praviloma zelo kakovostni, VEDNO pa se prepričajte, da kupujete pri dobrem prodajalcu.

Druge spletne trgovine za nakup Nike Air Force 1: Amazon, eBay in Asos

Nekatere druge trgovine za nakup poceni Nike superg so Amazon, eBay in Asos. Imajo nekaj precej zanimivih popustov in vsi imajo svoje prednosti in slabosti.

Amazonka:

Najboljša možnost za iskanje Nike Air Force One je verjetno Amazon. Glede na konkurenco znotraj samega spletnega mesta prodajalci, ki uporabljajo platformo, ponujajo neverjetne popuste v upanju, da bodo kupci postali bolj vidni.

Če bi radi čim prej dobili Nike Air Force One, si oglejte promocijo Amazon zdaj. Če se prijavite za Amazon Prime, lahko v 24 urah dobite BREZPLAČNO dostavo. Če ne želite plačati storitve, se odjavite pred koncem 30-dnevnega brezplačnega preskusnega obdobja..

Pazite na eno stvar: če vidite super poceni superge, v opisu preverite, ali niso za otroke. To se je zgodilo več kot enkrat. Spremembe so, če ne boste imeli te težave, vendar je vedno bolje biti varen kot žal.

eBay:

Tudi eBay je dobra izbira, vendar bodite pozorni na replike, rabljene superge in padce.

Ko iščete Nike Air Force 1 na eBayu, morate najprej klikniti možnost "Novo ". S tem filtrirate vse rezultate za rabljene superge. Kliknite povezavo za neposredno iskanje.

Naslednja stvar je, da rezultate mentalno filtrirate, pri čemer navedete, kateri so izvirniki in katere replike. Kot v AliExpressu uporabite ceno kot referenco.

Na koncu si zapomnimo veliko prodajalcev na eBayu, ki uporabljajo dropshipping. To se zgodi, ko prodajalci prejmejo vaše naročilo in ga namesto, da bi ga dobili iz lastnih zalog, prosijo drugo trgovino, naj vam ga pošlje neposredno. V resnici se ne splača: počasneje je in če bi lahko šli tudi neposredno na AliExpress (to počnejo).

Asos:

Asos ni tako poceni kot druge možnosti. Ti izdelki so običajno dražji, vendar lahko najdete nekaj ugodnih ponudb. Oglejte si Asos, da vidite, če se trenutno kaj dogaja :).

Torej, kje naj jih dobim?

Če iščete originale, se cena od trgovine do trgovine zelo razlikuje. Ko gre za te posebne superge, AliExpress ni nujno najboljša možnost.

Enako se zgodi z eBayom, imajo dostopne cene, vendar je pošiljanje lahko drago. AliExpress je morda cenejši, vendar boste morali počakati vsaj dva tedna, da dobite superge Nike. Na koncu si oglejte še slabosti in prednosti posamezne trgovine in se nato odločite, katera je najprimernejša za vas :).

Mimogrede, morda boste želeli preveriti tudi naše članke o Nike Run Roshe in Nike Air Max.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar