Glavni » alibaba-info » Herschel in Kanken nahrbtniki: kako najti zelo poceni klone v AliExpressu

Herschel in Kanken nahrbtniki: kako najti zelo poceni klone v AliExpressu

AliExpress WW

Končna posodobitev 2018: imamo slabe in dobre novice. Ko smo pred nekaj leti pisali ta članek, ste na AliExpressu našli originalne nahrbtnike Herschel preprosto s tem ali drugim iskanjem..

Slaba novica je, da se danes zdi, da jih ni več (preverite, če so prodajalci AliExpress strokovnjaki za zastaranje naših izdelkov), tako da če si močno želite originalni nahrbtnik Herschel in živite v Španiji, si ga lahko oglejte tukaj . Da, dražji so od AliExpressa, vendar so vsaj 100% originalni in nekoliko cenejši kot v drugih spletnih in fizičnih trgovinah.

In če nimate proračuna za izvirnik, imate v AliExpressu nekaj kitajskih klonov Herschela, kot so ti:

Zdaj prihajajo dobre novice ?

Po drugi strani pa je v AliExpressu zelo enostavno najti zelo poceni nahrbtnike v stilu Fjällräven Kanken (kliknite tukaj):

Bodite previdni, ker to niso niti originalne niti replike, ampak nahrbtniki drugih znamk v stilu Kanken:

So 100% zakoniti, ker ne posnemajo logotipa. Daj no, kar tukaj imenujemo "kitajski kloni".

Ogledate si jih lahko s klikom tukaj.

Izvirni članek:

Ste prišli sem, ker ste [zaščiteni po e-pošti] in kupujete nahrbtnike Herschel po ugodnih cenah? No, imamo odlične novice: od danes naprej na AliExpressu najdete originalne nahrbtnike znamke Herschel Supply po nesramno nizki ceni.

Če preprosto poiščete na AliExpressu in se pomikate, dokler ne najdete fotografij nahrbtnikov Herschel, ki so videti verodostojno (z vidnim logotipom in vsem drugim), boste našli nahrbtnike, ki so v resnici te znamke, vendar so za polovico nižji od običajne cene.

Kako vemo, da so tisti poceni Herschel pristni?

Ker je pes sniffer AlixBloga prešel v pasji način in smo se pogovarjali s prodajalci. To so nam povedali:

Če ne znate angleško, vam ga prevedem: vprašal sem ga, ali so verodostojni, rekel je da, gre za ostanke zaloge iz njegove tovarne. Potem sem ga vprašal, ali se zakonito prodajajo (torej, če imajo dovoljenje Herschela), in rekel je, da ja,.

Torej, bingo, našli smo nekaj originalnega in poceni Herschela.

Ne dam posnetka zaslona ali neposredne povezave do prodajalca, s katerim sem se pogovarjal, da bi ga zaščitil v primeru, da je vrgel blef in prodaja replike ali jih prodaja brez dovoljenja blagovne znamke, vendar ne sme stalo vas je, da jih najdete tukaj.

Artikel: kaj so nahrbtniki Herschel in zakaj so tako uspešni??

Nekateri strokovnjaki temu dodatku pravijo urbani nahrbtniki v vintage slogu. In imajo prav, saj zasnova velikega dela kolekcije Herschel prikliče stare nahrbtnike iz začetka dvajsetega stoletja, čeprav ne pozabijo na nove modele za prenosni računalnik ali več, namenjene otroški publiki..

Tkanina teh nahrbtnikov je ponavadi rahlo teksturirano platno z več zaponko, ki je značilna za to blagovno znamko. Običajno vključujejo tudi ročaj in odprtino za zavihek na vrhu. Oblazinjeni trakovi so nastavljivi. In nekaj, kar morate upoštevati, proizvajalec priporoča čiščenje z vlažno gobo, če se nahrbtnik obarva. Veliko bolje, kot da kos vstavite v pralni stroj.

Herschel Supply Co na koncu ustvari robustne kakovostne nahrbtnike, ki jih navdihuje stara planinska oprema in potovanja po svetu. Herschel je svoje prvotne modele prilagodil novi generaciji in svoje torbe posodobil v sodoben slog, obliko in občutek..

In kakovost nahrbtnikov? - Pazite se replik

Če ste lovili enega od originalnih nahrbtnikov Herschel, bo kakovost maksimalna, ni razloga, da bi mislili drugače. Edina razlika med nakupom v AliExpressu in v uradni trgovini je ta, da ga lahko s Kitajske dobite za 50% manj. Slaba stran je, da boste na pošiljko seveda morali počakati, vendar se mi zdi vredno..

Seveda vam svetujemo, da bodite previdni pri ponaredkih in se prepričajte (če vas seveda skrbi), da je izdelek, ki ga izberete, verodostojen, na primer z uporabo klepeta, kot sem ga naredil jaz..

Hej, nisem našel tistega originalnega Herschela, o katerem govoriš

Vau. Mogoče je, da ko ste to prebrali, prodajalci, s katerimi sem se pogovarjal, že končajo zaloge in jih trenutno nimajo več. A brez skrbi, za vas imam načrt B: starinski nahrbtniki v stilu Herschela..

So beli kitajski nahrbtniki in po mojem mnenju so tudi odlična alternativa, če ne najdete originalnega Herschela. Pravzaprav sem danes vstopil v AliExpress v iskanju enega od nahrbtnikov v stilu Herschel, ker sem ga videl s prijateljico in se mi je zdelo super za 25 €, ko mi je rekla, da jo je stalo.

Kaj točno je kitajski nahrbtnik z belo etiketo?

So nahrbtniki kitajskih proizvajalcev, ki jih navdihujejo modeli znanih blagovnih znamk, vendar brez vstopa v kategorijo kopij: ne kopirajo značilnih znakov originalnih blagovnih znamk, zato jih AliExpress ne preganja. Posledično se lahko osredotočijo na izboljšanje svojega izdelka in znižanje cen, kar pomeni, da lahko najdemo nahrbtnike, ki popolnoma dosežejo ceno za samo 25 EUR ali 35 EUR..

Ena od blagovnih znamk, ki jo je navdihnil koncept Herschel, je Bodachel, vendar lahko z iskanjem Herschela najdete še več modelov z nerazločljivimi imeni. Kako ste

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar