Glavni » google » Mi Band 4. Nepričakovano darilo poletja.

Mi Band 4. Nepričakovano darilo poletja.

AliExpress WW

Še eno leto je Mi Band eden glavnih izdelkov Xiaomi. Četrta različica zapestnice dejavnosti kitajskega proizvajalca pride na evropski trg, da nam pomaga spremljati naše dejavnosti, nam daje informacije o našem zdravju ali nadzoruje glasbo naših naprav.

Značilnosti Xiaomi Mi Band 4

Da bi razumeli, kaj zmore ta nova različica, bomo najprej začeli govoriti o njenih značilnostih. Preverite lahko tudi prednosti prejšnjega Mi Band 3, ki smo ga analizirali v AlixBlogu, tukaj imate povezavo.

Tehnične značilnosti

  • Tehta le 22,1 grama.
  • 0,95-palčni barvni zaslon AMOLED na dotik. Z ločljivostjo 120 x 240 RGB.
  • Vodoodporen do 50 m; 3-osni merilnik pospeška in žiroskop.
  • Baterija 135 mAh, ki nam bo omogočila do 20 dni uporabe.

Operativni

  • Oglejte si klice, sporočila in obvestila.
  • Sledenje aktivnosti in plavanja.
  • Spremljanje zdravja.
  • 24-urno sledenje srčnemu utripu in spanju.
  • Možnosti nadzora zvočne aplikacije.

Razlika med modeli

Če ste začeli preiskovati nakup Mi Band 4, boste videli, da obstajata dve različici. Kitajski model in globalni model. Tehnično so različni in zdaj bomo videli v čem.

Kitajski model ima funkcije, kot sta glasovni pomočnik in uporaba NFC. Globalni model teh možnosti nima. Če pa se odločite za nakup kitajskega modela (ki ga ne priporočamo, če živite zunaj Kitajske), funkcije NFC in glasovni pomočnik ne bodo delovale, tudi če jih imate v napravi..

Torej ga nameravate kupiti, poiščite globalni model.

Spremeni

Ta nova različica s svojim barvnim zaslonom vključuje zanimivo in zabavno možnost prilagajanja. Zdaj lahko prenesemo ozadja po meri za naš Mi Band.

Kje ga kupiti

Na srečo že imamo različna spletna mesta na Aliexpressu za nakup našega Xiaomi Mi Band 4. Najdete ga na tej povezavi s pošiljanjem iz Španije v njeni globalni različici za približno 29 EUR ali na tej drugi povezavi s pošiljanjem s Kitajske za 26 EUR, če živite zunaj Španije.

Dodatki

Najdemo več možnosti za izboljšanje in prilagoditev naše zapestnice ter jo tudi zaščitimo pred udarci in nesrečami. Najbolj priljubljena možnost je zamenjava traku za osebnega, za manj kot 5 EUR boste našli našega najljubšega.

Za zaščito našega zaslona ni nič boljšega kot zaščitni film. za manj kot 1 '50 € boste našli 10 ščitnikov.

Naš zaključek

Novi Mi Band 4 izboljšuje življenjsko dobo baterije, novi zaslon nam omogoča, da ga bolje vidimo in konfiguriramo po svojih željah, lahko bolj in bolje merimo svoje fizične in počitniške aktivnosti. Če ves dan predvajate glasbo, vam ni treba več vzeti telefona iz žepa, da spremenite motiv. Potem ko smo ga nekaj dni preizkušali z novimi funkcijami in vedeli, kakšno ceno ima, lahko le priporočimo njegov nakup.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar