Glavni » alibaba-info » Ali se Samsung Galaxy J7 Prime splača kupiti? - Funkcije in prednosti

Ali se Samsung Galaxy J7 Prime splača kupiti? - Funkcije in prednosti

AliExpress WW

Če nehamo razmišljati o tem, katera podjetja za mobilne naprave prodajajo največ terminalov na svetu, se osredotočimo predvsem na tiste, ki imajo opraviti z Androidom. Vidimo, da je Samsung na prvem mestu v skoraj vseh državah. Seveda imamo za odlične primere Galaxy S in Galaxy Note, toda v tem primeru se želimo ustaviti na precej novejšem terminalu, Samsung Galaxy J7 Prime, ki ima zelo dobre lastnosti in predstavitve.

The Samsung Galaxy J7 Prime ima veliko elementov da se nam zdi zanimiv za terminal srednjega razreda. Kot že ime pove, je Samsung Galaxy J7 Prime J7, ki je bil izboljšan, da se prilagodi potrebam uporabnikov, in še izboljšuje svojo zmogljivost, ko posamezniki uspejo izkoreniniti omenjeni Samsung..

Če razmišljate o obnovi pametnega telefona, ne da bi porabili preveč denarja, in želite oprema, ki vam lahko koristi kar nekaj časa potem ne dvomite, da je Samsung Galaxy J7 Prime odlična možnost. Podrobno ga bomo vedeli, saj ima omenjeni mobilnik poleg svojih prednosti tudi svoje slabosti.

Kazalo ()

  Značilnosti in predstavitve Samsung Galaxy J7 Prime

  Prva stvar, ki jo moramo omeniti pri Samsung Galaxy J7 Prime, je ta ima zaslon tipa IPS s ločljivostjo Full HD in če se sprašujete o njeni velikosti, bi morali vedeti, da gre za 5,5-palčni, kot smo se v zadnjem času že navadili. V preostalem morate vedeti, da je Samsung Galaxy J7 Prime ena redkih naprav srednjega razreda, ki ima zaščito, ki jo lahko zagotavlja sistem Corning Gorilla Glass 4, zato je na splošno zelo dober zaslon..

  Popolnoma je razvit v kovinskem ohišju, zato ponuja klasično estetiko vrhunskih terminalov. Teža je 169 gramov, kar ustreza njegovi velikosti, kupimo pa jo lahko v zlati in črni barvi. Še naprej analiziramo podrobnosti o Samsung Galaxy J7 Prime, da poudarimo, da ima operacijski sistem Android 6.0.1 Marshmallow, to je druga najnovejša različica Androida za Androidom 7.0 Nougat.

  Štej z enim osemjedrni procesor, Samsung Exynos 7 Octa 7870 SoC, skupaj s 3 GB RAM-a. Kar prav tako ni pogosto pri mnogih vrhunskih telefonih. Pravzaprav moramo v zvezi s tem dati pojasnilo, povezano pa je z dejstvom, da se Samsung Galaxy J7 Prime v nekaterih precej specifičnih vprašanjih razlikuje od lanskega Galaxy J7. Med njimi moramo nedvomno omeniti dodatek senzorja za prstne odtise, k temu pa dodamo še to izboljšanje glede RAM-a, poleg tega pa ima tudi nekatere trike, ki jih drugi mobilni telefoni nimajo..

  Opremljen je s 13MP glavno kamero in 8MP sekundarnim senzorjem, ki nam bo omogočil, da bomo posneli zelo dobre fotografije, ki bodo prikazovale vse naše trenutke. Seveda imata obe kameri v tem trenutku hkrati vse pričakovane funkcije. In seveda smo čakali na Kapaciteta notranjega pomnilnika Samsung Galaxy J7 Prime, kar je 16 GB, čeprav ga lahko razširimo z uporabo kartice microSD do 256 GB.

  Povezava z mobilno napravo.

  Še naprej analiziramo vse podrobnosti o Samsung Galaxy J7 Prime, da bi v tem primeru upoštevali nekatere podrobnosti, ki so precej povezane z njihovo povezanostjo. Ker gre za terminal z dvojno kartico SIM, z brskanjem po spletu z Wi-Fi, skupnimi klici Wi-Fi in Wi-Fi, Bluetooth 4.1, microUSB 2.0 in še nekaterimi enako zanimivimi detajli. Končno je tudi baterija Samsung Galaxy J7 Prime kos tej nalogi, glede na to, da gre za nadpovprečno s 3300 mAh, za avtonomijo večjo kot cel dan.

  Poleg tega je opremljen tudi z vrati tipa micro USB, internetnim brskalnikom Samsung in Google Chrome ter povezavo APN. Je vrsta povezave 4G LTE, podpira HD Voice in je združljiv tudi z VolTE. Skratka, gre za terminal, ki se zelo dobro odziva in ima zelo dobre komponente. Kar je nedvomno močan kandidat za nakup novega mobilnega telefona. In če želimo pogledati vse naprave, ki jih ponuja Samsung, lahko vstopimo na uradno spletno stran

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar