Glavni » alibaba-info » Najboljše izvirne in preproste ročno izdelane ideje za darila za materinski dan

Najboljše izvirne in preproste ročno izdelane ideje za darila za materinski dan

AliExpress WW

Materinski dan je praznovanje, ki poteka po vsem svetu, vendar se v vsaki državi praznuje na drug datum. V Španiji ga praznujejo prvo nedeljo v maju, v Mehiki 10. maja, v Panami 8. decembra. Vemo, da nas berete z vsega sveta, zato vas danes zapuščamo zbirka darilnih idej za materinski dan ali materinski dan, kot ga ponekod imenujejo v Latinski Ameriki.

Kazalo ()

  Katere so najboljše ideje za darila za materinski dan?

  Poleg čudovita sporočila, nabita s čustveno predanostjo, Ne morete zgrešiti čudovitega darila, ki ne bo samo razveselilo vaše mame, ampak bo tudi uporabno v njenem življenju in jo napolnilo z odličnimi trenutki zabave.

  Brez dvoma, tehnologija je ena najboljših darilnih možnosti v vseh situacijah, vključno s tako posebnim dnevom, kot je materinski dan. Tu vam pustimo več možnosti, da sami izberete, katera je tista, ki najbolj ustreza okusu tistega, kar je za vas tako posebno.

   Nextbit Robin

  Tehnologija ne razume starosti, zato med idejami za darila za materinski dan mobilni telefoni in druge elektronske naprave ne smejo manjkati.

  Naš prvi predlog je Nexbit Robin, še posebej primeren za tiste matere, ki se rade fotografirajo z mobilnim telefonom.

  Telefon vključuje a 12 MP kamera in dvobarvna bliskavica vam omogoča, da posnamete jasne posnetke in z veliko vitalnostjo. Ima 32 GB notranje zmogljivosti, ki je razširjena s 100 GB več spletnega pomnilnika, kar je več kot dovolj prostora za številne fotografije.

  BoseQuietComfort 25

  Brez dvoma idealno darilo za matere, ki ljubijo glasbo. Nekateri visokokakovostne slušalke na voljo v črni in beli barvi. So lahki, zelo udobni in enakomerni združljiv z Apple telefoni.

  Zvonec zvonca Video Video

  Varnost je vprašanje, ki matere zelo skrbi, zlasti v nekaterih delih sveta. Ring Video Doorbell je sistem, ki posname videoposnetek v trenutku, ko nekdo pozvoni na zvonec, slika preide neposredno na mobilni telefon ali računalnik In dovoljuje cKomunicirajte z osebo na drugi strani vrat, ne da bi jih morali odpreti. Ima celo nočni vid za krepitev varnosti.

   Ring Stick Up Cam

  Ta majhna varnostna kamera lahko namestiti tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Dodatna prednost je, da vaš litij-ionska baterija se polni s sončno energijo.

  Ta kamera je dobra možnost za nadzor doma, ko ni nikogar, vendar je tudi dobro, da matere spremljajo otroke, medtem ko se igrajo zunaj..

  Google Chromecast

  To darilo je lahko idealno za tiste matere, ki jim je všeč uživajte v večpredstavnostnih vsebinah. Zdaj lahko oglejte si serije, video posnetke, fotografije itd. ki jih imajo na svojih mobilnih napravah neposredno na televiziji.

   Pametna ura Moto 360

  Za bolj tehnološke matere je pametna ura Moto 360 idealno darilo, ki združuje učinkovitost najnovejše tehnologije z lepoto oblikovalske ure. Na voljo je v zlati, srebrni in roza barvi..

  Njegov zaslon je popolnoma prilagodljiv in vključuje zanimive aplikacije za Android Wear, kot sta Shazam ali Spotify med drugim.

   Samsung Galaxy Tab 2

  Ena najbolj zanesljivih tablet na trgu. Sposoben je ponuditi velike doze zabave in tudi zelo koristen pri delu z njim. račun z 8 MP kamero in 32 GB notranje zmogljivosti za shranjevanje ki jih je mogoče razširiti. Tudi če predstavlja kakršne koli nevšečnosti, zelo enostavno jih je rešiti.

   Izvirnejše ideje za darila za materinski dan

  Na tako poseben dan obstaja veliko možnosti, kako obdariti in močno presenetiti bitje, ki vam je podarilo življenje. Če pa vaša mama ne mara tehnologije, jo lahko vedno odločite se za bolj tradicionalna darila, kot so knjiga, parfum ali cvetje, prepričani ste pravilno.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar